![]() |
Ktores z tych obu zdjec musi byc fakem, logiczne.
A na forum tibia.com Abertt pisal, ze nie ma tych legsów, więc ... @down No, to już wyjasnia wszystko, jak dla mnie .. Oprocz tego, ze Abertt pisal ze nie ma dsl ; d |
http://img413.imageshack.us/img413/3702/winnernk8.jpg
z tibia.de jak dobrze pamiętam... Cytuj:
|
Cytuj:
10:46 Etemerion [71]: Zobacz se 10:47 xxx [x]: takie rzeczy dzieja sie przez zdrade kumpli 10:47 Etemerion [71]: zobacz komu trade dawal 10:47 xxx [x]: jedni staraja sie ich chronic 10:47 xxx [x]: inni wydadza ich dla slawy 10:47 xxx [x]: .. 10:47 Etemerion [71]: wiem 10:48 Etemerion [71]: zreszta abert sam sie wygadal 10:48 Etemerion [71]: http://tibianews.net/Pictures.asp 10:48 xxx [x]: powiedzial najblizszym kumplom 10:48 xxx [x]: jeden puscil pare i po chuju up jeżeli chodzi o to ze abertt mowil ze nie ma DSL |
lols
Co tak sie znencacie nad tym tematem. na 90% nikt niedostal tych legsuw a wy sie podjaracie jak by to wy je dostalisce najlepiej skonczyc ten temat bo sie zaraz wszyscy pokluco a wlasciwie juz do tego doszlo .
|
chcialbym zauwayc ze na obu zdjeciach gosc ma ten sam outfit :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Juz nie raz na Tibianews.net były fake'i, choćby z questem na Spike Sword na Rooku - była fotka, jak koles byl w jakims roomie i ze skrzynki wzial SS'a ; ) Więc fake'i się tam pojawiają. |
Zagrajcie na Tytanii. Napiszcie na trade "Buy DSL" i będziecie wiedzieć kto je ma... -.- <ironia>
|
Ale z was noobki poczytajcie troche na forum Titani...
oto link : http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1757765 |
Pacc - 90 zł.
Dsl - 20kk. Zostanie 100.000 posiadaczem pacc'a - bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz pieniędzmi otrzymanymi że sprzedaży dsl'ów. A tak bardziej serio: Zgadzam sie z tym że nie powinno być nagrody za to że 99tyś graczykupilo pacca i koleś dostaje za to nagrodę ale jakby każdy kto ma pacc'a miałby coś dostać to też by sie wszyscy burzyli że dostali tylko kilka gp albo inne śmieci. |
...
Niech pokaże figurkę, którą dostał. To wtedy będziecie mogli mówić, że to nie fake.
|
Cytuj:
|
Ja bym chciał tą figurkę zobaczyć. Jak macie screena to dajcie.
|
Za 15gp powiem kto jest tym szczęśliwcem.
Podpowiedź: Możliwe ,że jest na roocku :D |
Cytuj:
albertt on dostal DSL i już kończcie offtopy;-) |
moim zdaniem to nonsens zeby 55 EK dostal dsl podczas gdy np. MDW ich nie ma . Sa to tylko zagrywki ze strony cipsoftu na kase rownie dobrze dsl mozna bylo dostac za 50000 pacca
|
ale farciarz ;D gosc przy tym kompie chyba tam padl :D :cup:
|
Cytuj:
Wróć się do poprzednich stron w tym temacie. Według mnie nie jest ważne kto dostał Dragon Scale Legi, w końcu co to za różnica, czy dostał je Albertt, czy osoba, która posiada 8, bądź większy level. Gratuluję farciarzowi! |
Cytuj:
To 55lvl jest gorszym człowiekiem, bo nie ma 300+ lvl? Widze, że MDW jest dla Ciebie bogiem. |
Ha ale musi je selnac w tibii bo jeżeli bedzie chciał na allegro/ebay lub podobnych aukcjach internetowych, to dostanie kasacje konta, bo Cipsoft wie przecież kto je dostał, i znów nikt nie bedzie miał tych legendarnych legów :D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |