Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

Rafix17 10-08-2007 20:20

A i chce od razu powiedziec, ze nie zamierzam taka ekipa walczyc ze swe co pewnie zarzucilby mi jed, ale jesli znalazlby sie ktos kto chcialby nas poprowadzic do wojny to chetnie pomozemy ;] i napewno w wygrywaniu wojen nie chodzi o wysokosc lvl ( ale bez przesady ;p) tylko o lojalnosc kolegow jak sie bic to sie bic do konca, a my tacy jestesmy -.-

SzuyA 10-08-2007 20:48

68 sorc rs pwned ... koles chcial przykozaczyc ze jak ma nick w stylu nobza~ to jest elo ;

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1777362

/\ cos tu jebie przekretem?

Ezranel 10-08-2007 20:53

Enderdil dobrze napisal....to jest jakis żart..

Oni maja specyficzne poczucie humoru (swe) ;s

jed 10-08-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1596827)
Szczerze to nie che mi sie klocic na tym forum z osobami, ktore prawdopodobnie nie graja wcale na tym serwerze (chodzi o jed) . Wole wiecej robic niz gadac i krytykowac, a mam z kim bic szwedow czego dzisiaj mozna bylo zobaczyc dowody w ab ;] i sa to lvl od 31 do 60+ . Pewnien szwed 68 sorc z rs'em cchial mnei dzisiaj ubic straszyl itp. wieeczorekiem zebralismy ekipe i koles od chwili gdy tylko nabil pz zyl moze 10sec?

BIG GZ for Asardus ;] i calego Ab'Team :D
Ace Dorin zginal smiercia tragiczna ale dzielnie walczyl :](31rp i nie sral w gacie przed 68 sorcem -.-)

Noo cooo Ty?! No to rzeczywiście jest czym się chwalić! Brawo brawo! Co do rzekomych kłótni. Ja się nie kłócę. Szkoda, że nie potrafisz dostrzec różnicy między gorącą dyskusją a kłótnią.

Według Ciebie to, że nie gram na Saphirze oznacza, iż nie mam prawa się wypowiadać na temat panującej tam sytuacji politycznej? Po to jest forum, aby przedstawiać swoje zdanie na dany temat.

Przy okazji... Co chciałeś udowodnić opisując tą morderczą bitwę w Ab'Dendriel? Pokazałeś jaki jesteś potężny i jak wiele możesz zdziałać... To teraz ruszaj na pole bitwy. :)

Co do mojej gry na Saphirze... Mam tam wyższy lv od Ciebie, synku. :]

@Edit:

Old Order of Banor to Polska gildia? :P

Rafix17 10-08-2007 22:31

Hahah jaki ty jestes upiedliwy :p nie chcialem udowodnic tym jaki jestem potezny...chcialem pokazac ze 30 czy 40lvl nie sraja w gacie przed szwedami tylko walcza jesli oni nas zaatakuja ;p
A jaki masz tu lvl?moze cie znam?

Iks.de 10-08-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1597015)
@Edit:

Old Order of Banor to Polska gildia? :P

Nie brazylijska, ale jest pare polakow. ;)

Co do tego 68 sorca... asardus sam nie zabił go choc tak jest na stronce i gdyby mnie zaatakowal to ... i tak ja zabralem loot z niego a był obfity. ;d

@jed:

Moża wiedzieć jaki masz nick? Może priv? ;)

Rafix17 10-08-2007 22:53

Arad ty tez lales tego sorca? Hmm.. ja wyszedlem z depo bo chcialem zeby mnie zaczal bic i nabil pz ale on zsummonowal fe i padl moj kolega :/ A jak zdazylem wrocic pod depo tamten sorc juz nie zyl wiec nie widzialem kto go bil ...z wyjatkiem asardusa :)
Ale cwaniaczek z tego sorca swoja droga myslal, ze moze sie wozic po Ab bo on swe i wielki fafarafa:p.. a tu psikus B)

Shandowsky 11-08-2007 05:02

afff

Na wojnę jest o wiele za wcześnie
Ja gram tu 3-4 dni mam obecnie 25 lvl.

By rozwalić szwedów wystarczyło by 15 aktywnych 80+lvlowcow. Aktywnych - takich co by przynajmniej 7h dziennie na vencie siedzieli i byli rdy na massloga etc. A ile tu jest 80+ polakow ? 3? 4? Expic nie umiecie i tyle. Co z tego ze macie hunty ? Idzcie gdzies postawcie nooba przed expem gdzies zeby w razie jakby po was biegli, wiedzielibysice o tym i zdozyli dac loga. Mnie na wojnie masslogowali 5 razy, a bylo ich wiecej niz tu i lepiej wyszkoleni. Na tym serwerze jest tylko kilku aktywnych swe. Zbierzcie ekipe 30 osob, pgujcie, lizac im dupe, udajac obcokrajowcow, dobijcie jakos te 100+ xD i wtedy jazda xD Obierzemy Dominatora i on bedzie nami kierował xD Po pierwsze jak myslicie o wojnie to trzeba miec amunicje. Tak wiec taki Rycerz arth niech nie traic tu czasu na pisanie tylko robi gdzies pg, Seba niech nie narzeka tylko zmieni neta, niehc jacys wasi rl zaczna tu grac i razem damy rade xD

Rafix17 11-08-2007 12:42

Jestem ciekaw jak nabijesz tym charem 60lvl czy juz Szwedzi nie zaczna sie interesowac toba chyba, ze wczesniej dolaczysz do OOoB, gdzie jak widze czlonkowie jej maja spokoj. :) Ale tak pozatym to na Saphirze bylo swojego czasu bardzo duzo wysokopoziomowych postaci sam jeszce pamietam wielu, ale niestety wiekszosc teraz retired, a ci co zostali raczej nie beda chcieli mieszac sie w wojne.

jed 11-08-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iks.de (Post 1597084)
Nie brazylijska, ale jest pare polakow. ;)

Co do tego 68 sorca... asardus sam nie zabił go choc tak jest na stronce i gdyby mnie zaatakowal to ... i tak ja zabralem loot z niego a był obfity. ;d

@jed:

Moża wiedzieć jaki masz nick? Może priv? ;)

Pamiętam Cię Arad. ;) O ile się nie mylę to z rok, może dwa lata temu poznaliśmy się właśnie na forum. Nick podam na priv.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shandowsky (Post 1597466)
Na wojnę jest o wiele za wcześnie
Ja gram tu 3-4 dni mam obecnie 25 lvl.

By rozwalić szwedów wystarczyło by 15 aktywnych 80+lvlowcow. Aktywnych - takich co by przynajmniej 7h dziennie na vencie siedzieli i byli rdy na massloga etc. A ile tu jest 80+ polakow ? 3? 4? Expic nie umiecie i tyle. Co z tego ze macie hunty ? Idzcie gdzies postawcie nooba przed expem gdzies zeby w razie jakby po was biegli, wiedzielibysice o tym i zdozyli dac loga. Mnie na wojnie masslogowali 5 razy, a bylo ich wiecej niz tu i lepiej wyszkoleni. Na tym serwerze jest tylko kilku aktywnych swe. Zbierzcie ekipe 30 osob, pgujcie, lizac im dupe, udajac obcokrajowcow, dobijcie jakos te 100+ xD i wtedy jazda xD Obierzemy Dominatora i on bedzie nami kierował xD Po pierwsze jak myslicie o wojnie to trzeba miec amunicje. Tak wiec taki Rycerz arth niech nie traic tu czasu na pisanie tylko robi gdzies pg, Seba niech nie narzeka tylko zmieni neta, niehc jacys wasi rl zaczna tu grac i razem damy rade xD

Jak myślisz? Co zrobi 15 kolesi na 80+ takiemu Nobztrakowi albo Forcee Mobergowi? Złapią go w trapa? Ooo... I co potem? Będą tłukli Forcee'go w trapie, a magowie ich jeden po drugim wytłuką.

Jak już chcesz myśleć o wygrywaniu to mówmy raczej o 15 zgranych kolesiach, którzy maja 100-110+. Osoby 80-90+ mogą jako support robić, ale nie jako główna siła ofensywna. ;]

A lv mam 66... :]

Klantu 11-08-2007 14:21

Dla zainteresowanych !

Witam wszystkich.Szukam chętnych do dołonczenia do gildi,która powstanie jeśli będą ludzie.Rekrutacja od 50 lvl.

Rafix17 11-08-2007 16:06

@jed
to czemu nie nie grasz na Saphirze?? Wlasnie takich jak ty tu potrzeba .. bo duzo jest takich osob, ktore tu graly i maja wlasnie lvl zblizone do ciebie i gdyby wrocili i zaczeli expic moze mielibysmy szanse na pokonanie PA Szwedow...

jed 11-08-2007 17:14

Jest wiele przyczyn dla których nie gram na Saphirze. Przede wszystkim znajomi... Na Azurze mam całą rzeszę bliskich kumpli, których poznałem w grze, a także wielu znajomych z RL. Ponadto mam bardzo komfortową sytuację, bo znajomości sprawiają, że pykam sobie tam na luzie, a wielu 100+ nie może mi podskoczyć. :) No i lubię grać paladynem, szczególnie po update fajnie się tłucze nim.

Planuję zmienić serwer, ale to tak za pół roku najwcześniej. Wbiję na Azurze 100+ i wtedy będę się bawił grą. Będę zwiedzał tereny, robił questy itd, a na nowym serwie wezmę się za expienie. Być może będzie to Saphira. :]

Iks.de 11-08-2007 18:13

Kumpel chcial pkować, swe pomogł mu ubić 16 sorka, ale pozniej wyskoczylo na niego 3 typa i jeden z nich:

16:57 Kolekcjoner Puszek [7]: NIE GRAM ZAJE*ALI MNIE
16:57 Kolekcjoner Puszek [7]: NIE GRAM ZAJE*ALI MNIE
16:57 Tatiran Tell [16]: i poco pekowalas

16:57 Kolekcjoner Puszek [7]: ;/
16:57 Tatiran Tell [16]: ej zostaniesz moja laska na tibi
16:58 Tatiran Tell [16]: ej to
16:58 Tatiran Tell [16]: daj
16:58 Tatiran Tell [16]: te
16:58 Tatiran Tell [16]: konto
16:58 Tatiran Tell [16]: plz
16:58 Tatiran Tell [16]: numer i passy
16:58 Tatiran Tell [16]: dasz
16:58 Tatiran Tell [16]: ??
16:58 Kolekcjoner Puszek [7]: WCZORAJ PACC KUPILEM
16:58 Kolekcjoner Puszek [7]: KU*WA
16:58 Tatiran Tell [16]: ej przecierz cie sie schakuje
16:58 Tatiran Tell [16]: bo masz passy
16:58 Tatiran Tell [16]: n aemail
16:58 Tatiran Tell [16]: plz
16:58 Tatiran Tell [16]: daj
16:59 Tatiran Tell [16]: dasz
16:59 Tatiran Tell [16]: ??
16:59 Tatiran Tell [16]: plz

Może zamiast ratować, wyczyscić z noobów? ;

Rafix17 11-08-2007 19:22

oO z tym tempieniem noobow dobry pomysl widze :p tacy ludzie mnie dobijaja ..najgorzsze co moze byc OSZUSCI i THIEFY

Seba'rivel 11-08-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1598517)
oO z tym tempieniem noobow dobry pomysl widze :p tacy ludzie mnie dobijaja ..najgorzsze co moze byc OSZUSCI i THIEFY

To zamiast "please free itenz I hack hjkdsagjkahl" bedzie "please free itenz somionio kielll me"

Co za roznica;)

Rafix17 11-08-2007 20:27

Hehe racja ;p

Klantu 12-08-2007 15:02

Lipnie ekipa sie wykrusza.Seba gra teraz na Askarze,Arad chyba na Kyrze.Ciekaw jestem kiedy przyjdzie na mnie pora........pozdro

jed 12-08-2007 15:48

Arad Knight
Aug 12 2007, 13:14:26 CEST Killed at Level 81 by Zkitztrakt
and by Hozon Sethalf

Przykre... Na Saphirze Polacy raczej nie mają przyszłości. A jeśli nawet to na jakąś spokojną grę są małe szanse.

Seba'rivel 12-08-2007 22:00

Powiem krotko:) to juz jest end saphiry.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:47.