Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Ise~ 01-09-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1634987)
@Qba
Akurat jak gada ze mna na Tibii jest spokojny... Teraz jest tak, ze jezeli ktos nie wie kto na kim gra bluzga na niego itd. a gdy sie dowiaduje odrazu inaczej sie zachowuje.... Bywa.

@Reloop
Nawet nie wiesz jak wielu chce wyjsc na open battle. Pozatym Wanted mialo swoja szanse na cyclopolis ktorej nie wykorzystali. Wasza strata.

Skoro tak wielu z was jest gotowych, to na co czekacie ? :o
Ale niech zgadnę ... tacy chętni są tylko jak z Wanted jest raptem kilka osób, co ? : )

Pozdrawiam ...

frances111 01-09-2007 21:10

Cyclopolis...to zaden open battle. to nie byla zadna walka, to bylo kampienie w korzystniejszej sytuacji, nic wiecej, a wasi shooterzy byli tak zesrani zeby stracic locka, ze nonstop dfowali pod siebie. ciebie nawet tam nie bylo. sluchaj synku, nikt z was nie wyjdzie na open, atakujecie tylko jak nie ma wanted i tyle, bo jestescie obsrani i taki minavand sam nawet pisal, ze na openie nie mielibyscie z wanted szans. i taka jest prawda dzieciaku

zeus1985 01-09-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1634257)
no jestes niczym jak Zeus:)

Twoją wypowiedź można zrozumieć na 2 sposoby, ale nvm. A kim Ty jesteś? FreeFrag?

Ciri the Witcher 01-09-2007 22:30

Kinnesis Inverse

Sep 01 2007, 19:35:31 CEST Killed at Level 96 by Mataca
and by Xhue

Synku synku synku... Nie znasz innych slow?

Ise~ 01-09-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1635317)
Kinnesis Inverse

Sep 01 2007, 19:35:31 CEST Killed at Level 96 by Mataca
and by Xhue

Synku synku synku... Nie znasz innych slow?

Nie możecie wy wszyscy w końcu dojść do tej gilldi, żebym ja wiedział przynajmniej kto w tej wojnie jest, a kto nie ? : /

Pozdrawiam ...

Reloop 02-09-2007 02:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1634987)
@Qba
Akurat jak gada ze mna na Tibii jest spokojny... Teraz jest tak, ze jezeli ktos nie wie kto na kim gra bluzga na niego itd. a gdy sie dowiaduje odrazu inaczej sie zachowuje.... Bywa.

@Reloop
Nawet nie wiesz jak wielu chce wyjsc na open battle. Pozatym Wanted mialo swoja szanse na cyclopolis ktorej nie wykorzystali. Wasza strata.

Nie mów wasza, bo nie jestem żadnym z nich. Jak niewiesz co to znaczy Open battle to nie mamy o czym gadać. Nie mów o blokowaniu gdzie Wanted miało dojscie max 6 shoterów, a Punishers wszystkich co byli online.

Pozdro Korsarz Kosiarz;] Zatkało :O ;] Oby ;]

@film jak zabili Kinnesis Inverse

Jedna z wypowiedzi Abu do Xhue brzmiała "translate plx". Br ? Dalipi 150 i Punishers ?;] Coś mi sie zdaje, że Dof nie bedzie tak patrzył na to z boku ;]

Pavvulonik 02-09-2007 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chullo (Post 1633428)
Urbexx myślał, że jest nieśmiertelny. Szkoda że się przeliczył, dał sie wjebać w trapa jak dziecko.

A może nacisna na mapke i mu poszlo tam gdzie nietrzeba bo z wlasnej woli w trapa sie chyba nie wjebal.:]

Ciri the Witcher 02-09-2007 11:39

@Reloop
Nie jestem Korsarz Kosiarz ;], a Dalipi na pewno nie dojdzie do Punishersow... Bywa. Sadzac po miescie w ktorym mieszkasz, to jestes albo z Wanted albo Fairness.

@Pavvulonik
Na poczatku Kohl go przesunal, dopiero po tym Urb kliknal na mapke, ale droga byla przyblokowana wiec sie zatrzymal i wpadl w trapa. Wada klikania na mapie.

Gammbler 02-09-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1634351)
Gammbler... a powiedz mi kim ty jestes :)? Frajer ktory robi za szpiega nazywa mnie "niczym" (raczej nikim). ;( Powiesze sie ;(. Otoz bylem jednym z pierwszych na ostatniej akcji ktorzy trapneli Rajstina i Urba. Nawet nie wiesz na kim gram ^^.

Ps. Alkaline'denzor, Sherion, Hefu Sigon popadali wczoraj od naszych noobcharow :).

mądralo skoro tak wszytko wiesz to komu szpiegowalem?
@zEUS stary padalem ale bylem na kazdej akcji a ty na ilu byles ? Mozna je zliczyc na palcach jednej reki.

Reloop 02-09-2007 13:34

@Ciri the Witcher
Wstydzisz sie swojego chara? Czy może coś masz na sumieniu swoim Ms Johny Cross?:[

Ciri the Witcher 02-09-2007 13:50

Eh... ja na Johnym tylko pkowalem... i bylem nim na 2-3 akcjach xP
a Korsarza sie nie wstydze, bo to nie ja :). Ja smigam teraz na czyms lepszym ^^.

Siggurdius 02-09-2007 16:47

@up
Fea umarth, sandra rozdaje postacie

przed chwila ciekawa akcja, ich masslog, po czym kampa w thais w hotelu (a la Mort Kell). bylismy gotowi na open, niestety nie przyszli na pustynie, wolili sie skampic w miejscu, gdzie mozna podchodzic pojedyczno. psotawic Falzera i czekac, moze ktos naiwny tam przyjdzie. tym samym kolejny raz pokazali, ze boja sie walczyc.

pozdrawiam

zeus1985 02-09-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1636041)
mądralo skoro tak wszytko wiesz to komu szpiegowalem?
@zEUS stary padalem ale bylem na kazdej akcji a ty na ilu byles ? Mozna je zliczyc na palcach jednej reki.

Wiesz, jeżeli za "Akcje" bierzesz wyjście z Depo 4 kratki i wpadnięcie w trapa, to gratuluje Ci wielu takich akcji :)
Ja? A ja kurwa walczyłem już jak Ty jeszcze 50 lv nie miałeś więc STFU

@Down
Tak Ci tatuś opowiada?

Dirk Pitt 02-09-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1636632)
Wiesz, jeżeli za "Akcje" bierzesz wyjście z Depo 4 kratki i wpadnięcie w trapa, to gratuluje Ci wielu takich akcji :)

A potem Cię mama obudziła do szkoły.

Gammbler 02-09-2007 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1636632)

@Down
Tak Ci tatuś opowiada?

masz racje z moimi dedami bylo ich b duzo wiele bylo glupich ale to nie zmienia faktu ze walczyles tylko na 50 levelu w co i tak watpie . bo majac 100+ prawie nigdy cie nie widzialem zreszta nie tylko ja ale 99% osob uczesczajacych tego forum .YAwi taka prawda bales sie o swoj level i malo kiedy uczeszczales w zabawie i nie musisz mi mydlic oczy ze bylo inaczej .Od zawsze kiedy pameitam to placiles aby moc sobie spokojnie expic lub skilowac a twoje wytlumaczenie brzmialo "mam szkole,studia nie to co wy i nie mam czasu na wojne" wiec przestan pieerdolic jaki to byles i jestes fighter (tibijski) sorki za bledy

zeus1985 02-09-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1636680)
masz racje z moimi dedami bylo ich b duzo wiele bylo glupich ale to nie zmienia faktu ze walczyles tylko na 50 levelu w co i tak watpie . bo majac 100+ prawie nigdy cie nie widzialem zreszta nie tylko ja ale 99% osob uczesczajacych tego forum .YAwi taka prawda bales sie o swoj level i malo kiedy uczeszczales w zabawie i nie musisz mi mydlic oczy ze bylo inaczej .Od zawsze kiedy pameitam to placiles aby moc sobie spokojnie expic lub skilowac a twoje wytlumaczenie brzmialo "mam szkole,studia nie to co wy i nie mam czasu na wojne" wiec przestan pieerdolic jaki to byles i jestes fighter (tibijski) sorki za bledy

Hahahaha nie sądziłem że jesteś aż taki głupi, a jednak :) Gratuluję Ci bo awansowałeś :D

BTW, wykażę się większą inteligencją niż Ty: "Dodaj Gammbler do swojej listy ignorowanych", bo nie mam zamiaru czytać postów dzieci neostrady takich jak Ty, bo gówno wiesz a pierdolisz co chwilę jakieś głupoty typu że walczyłem na 50 lv, kiedy to na 50lv jeszcze w DB a wojny na taką dużą skalę jeszcze nie było, do SF przyłączyłem się jak miałem 70+ lv kiedy to szli po mnie na Dlair, a z tego co pamiętam to jak miałem ok 90 to Ty na Dlair padłeś Gammblerem mając 40lv więc morda w kubeł debilu bo tak na prawdę to Ty gówno wiesz.

Van ent 02-09-2007 18:29

Gammbler and Yavi.
Co innych to kurwa mać obchodzi który z was gówno wie a który kiedyś walczył??to jest temat o wojnie między wanted a punishers a z tego co wiem żaden w niej nie bierze czynnego udziału więc takie gadki jak teraz to na priv bo nam zamkną temat..... jeszcze tylko Corsa brakuje jak w wcześniejszych tematach i na bank nam zamkną temat :D choć NA RAZIE muszę przyznać że chyba Cors jest najmądrzejszy z was bo już wam tutaj nie docina....

Mesar 02-09-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1636578)
@up
Fea umarth, sandra rozdaje postacie

przed chwila ciekawa akcja, ich masslog, po czym kampa w thais w hotelu (a la Mort Kell). bylismy gotowi na open, niestety nie przyszli na pustynie, wolili sie skampic w miejscu, gdzie mozna podchodzic pojedyczno. psotawic Falzera i czekac, moze ktos naiwny tam przyjdzie. tym samym kolejny raz pokazali, ze boja sie walczyc.

pozdrawiam

Jak rozdaje postacie to niech mi da jedna buaheahehaheah.
Gotowi na open to wy zawsze jesteście bo was jest dużo więcej (licząc przydupasy)

Ciri the Witcher 02-09-2007 21:11

W poludnie bylo ich z 30-35, nas 15 i chcieli zebysmy zeszli na open battle. Dobre :D

Van ent 02-09-2007 21:23

Przynajmniej byś nie kłamał.... z Wanted/Fairness/Rays bylo max 25 osób a was było 16 + na pewno jakieś przydupasy bo nie wszyscy sie jeszcze ujawnili wiec nie zawyżaj tak... powiedz normalnie(to każdy zrozumie) że nie chcecie wychodzić bo jest ich więcej i w tym składzie dostalibyście po piździe aż milo a nie od razu ściemniasz z liczbami ilu ich było.....

Niech mi ktoś napisze czy kiedykolwiek ktoś słyszał o wojnie żeby wygrała gildia która ani razu nie wyszła i wygrała na open battle??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19.