![]() |
Cytuj:
Ale niech zgadnę ... tacy chętni są tylko jak z Wanted jest raptem kilka osób, co ? : ) Pozdrawiam ... |
Cyclopolis...to zaden open battle. to nie byla zadna walka, to bylo kampienie w korzystniejszej sytuacji, nic wiecej, a wasi shooterzy byli tak zesrani zeby stracic locka, ze nonstop dfowali pod siebie. ciebie nawet tam nie bylo. sluchaj synku, nikt z was nie wyjdzie na open, atakujecie tylko jak nie ma wanted i tyle, bo jestescie obsrani i taki minavand sam nawet pisal, ze na openie nie mielibyscie z wanted szans. i taka jest prawda dzieciaku
|
Cytuj:
Twoją wypowiedź można zrozumieć na 2 sposoby, ale nvm. A kim Ty jesteś? FreeFrag? |
Kinnesis Inverse
Sep 01 2007, 19:35:31 CEST Killed at Level 96 by Mataca and by Xhue Synku synku synku... Nie znasz innych slow? |
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
Pozdro Korsarz Kosiarz;] Zatkało :O ;] Oby ;] @film jak zabili Kinnesis Inverse Jedna z wypowiedzi Abu do Xhue brzmiała "translate plx". Br ? Dalipi 150 i Punishers ?;] Coś mi sie zdaje, że Dof nie bedzie tak patrzył na to z boku ;] |
Cytuj:
|
@Reloop
Nie jestem Korsarz Kosiarz ;], a Dalipi na pewno nie dojdzie do Punishersow... Bywa. Sadzac po miescie w ktorym mieszkasz, to jestes albo z Wanted albo Fairness. @Pavvulonik Na poczatku Kohl go przesunal, dopiero po tym Urb kliknal na mapke, ale droga byla przyblokowana wiec sie zatrzymal i wpadl w trapa. Wada klikania na mapie. |
Cytuj:
@zEUS stary padalem ale bylem na kazdej akcji a ty na ilu byles ? Mozna je zliczyc na palcach jednej reki. |
@Ciri the Witcher
Wstydzisz sie swojego chara? Czy może coś masz na sumieniu swoim Ms Johny Cross?:[ |
Eh... ja na Johnym tylko pkowalem... i bylem nim na 2-3 akcjach xP
a Korsarza sie nie wstydze, bo to nie ja :). Ja smigam teraz na czyms lepszym ^^. |
@up
Fea umarth, sandra rozdaje postacie przed chwila ciekawa akcja, ich masslog, po czym kampa w thais w hotelu (a la Mort Kell). bylismy gotowi na open, niestety nie przyszli na pustynie, wolili sie skampic w miejscu, gdzie mozna podchodzic pojedyczno. psotawic Falzera i czekac, moze ktos naiwny tam przyjdzie. tym samym kolejny raz pokazali, ze boja sie walczyc. pozdrawiam |
Cytuj:
Ja? A ja kurwa walczyłem już jak Ty jeszcze 50 lv nie miałeś więc STFU @Down Tak Ci tatuś opowiada? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW, wykażę się większą inteligencją niż Ty: "Dodaj Gammbler do swojej listy ignorowanych", bo nie mam zamiaru czytać postów dzieci neostrady takich jak Ty, bo gówno wiesz a pierdolisz co chwilę jakieś głupoty typu że walczyłem na 50 lv, kiedy to na 50lv jeszcze w DB a wojny na taką dużą skalę jeszcze nie było, do SF przyłączyłem się jak miałem 70+ lv kiedy to szli po mnie na Dlair, a z tego co pamiętam to jak miałem ok 90 to Ty na Dlair padłeś Gammblerem mając 40lv więc morda w kubeł debilu bo tak na prawdę to Ty gówno wiesz. |
Gammbler and Yavi.
Co innych to kurwa mać obchodzi który z was gówno wie a który kiedyś walczył??to jest temat o wojnie między wanted a punishers a z tego co wiem żaden w niej nie bierze czynnego udziału więc takie gadki jak teraz to na priv bo nam zamkną temat..... jeszcze tylko Corsa brakuje jak w wcześniejszych tematach i na bank nam zamkną temat :D choć NA RAZIE muszę przyznać że chyba Cors jest najmądrzejszy z was bo już wam tutaj nie docina.... |
Cytuj:
Gotowi na open to wy zawsze jesteście bo was jest dużo więcej (licząc przydupasy) |
W poludnie bylo ich z 30-35, nas 15 i chcieli zebysmy zeszli na open battle. Dobre :D
|
Przynajmniej byś nie kłamał.... z Wanted/Fairness/Rays bylo max 25 osób a was było 16 + na pewno jakieś przydupasy bo nie wszyscy sie jeszcze ujawnili wiec nie zawyżaj tak... powiedz normalnie(to każdy zrozumie) że nie chcecie wychodzić bo jest ich więcej i w tym składzie dostalibyście po piździe aż milo a nie od razu ściemniasz z liczbami ilu ich było.....
Niech mi ktoś napisze czy kiedykolwiek ktoś słyszał o wojnie żeby wygrała gildia która ani razu nie wyszła i wygrała na open battle?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19. |