![]() |
Cytuj:
co do twojego podpisu - boga nie ma, więc i błędów popełnić nie mógł. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Generalnie żadna subkultura by mnie nie chciała przyjąć w swoje szeregi bo nie jestem ani modny ani stylizowany. Do innych subkultur nic nie mam, bo i tak by mnie pobili jakbym odważył się i coś powiedział. No może poza chłopkami krzyczącymi "Polska dla Polaków", ale to raczej związane z tym, że całego ogółu intelektualnego plebsu i płytkich pajaców nie trawię niż z uprzedzeniami co do cudzych poglądów. Nie chcę być zaatakowany przez nikogo, więc dodam, że nie odnosi się to do każdego. Krzyczenie po nocach "Polska dla Polaków" jest fajne i bardzo szanuję łysych dżentelmenów, którzy po czterech piwkach lubią szerzyć swoje poglądy w takiej konwencji. Pozdrawiam |
Slucham metalu, rocka, muzyki klasycznej, hip hopu i 'techno'. Jesli nie sluchasz techno, choc do glupie slowo, bo rodzaji jest bardzo wiele i jak ktos nie jest laikiem widzi znaczacą roznice, to po co starasz sie wywyzszac inne style muzyczne mieszajac techno z blotem. Nierozumiesz klimatu, trudno. Ja potrafie identycznie sobie wkrecic piosenke techno jak i metalowa. To i to, jest dobre. Techno nie ma przeslania tu sie zgodze ale muzyka jest po to, zeby odprezac i sprawiac przyjemnosc.(miedzy innymi)
|
Cytuj:
Ach, gdyby tak wrócić do dyskotek między 70-81... Cytuj:
A co do subkultury metalowej. Czy większość takich uważa, że powinno się pić browara, najlepiej tanie wino? Bo ostatnio taki obraz jest bardzo często widziany. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro motorem napędzającym dyskusję ma być alkohol, to nie widzę przeszkód w takim offtopie.
W zasadzie chętnie spożyję wszystko co jest winem, pod warunkiem, że jest w butelce. Jednak rzadko trafia się okazja, zwykle po prostu pije się piwo (i jak wszyscy piją owy trunek, i jak wszyscy piją wódkę, bo ja jej nie tykam). Niestety, nie pracuję i ostatnio coraz mniej i czasu i środków mam na takie towarzyskie wypady, więc tylko pozazdrościć. |
A możecie mi powiedzieć, co to za "typ skinów", który bije za ubiór, lub za włosy typu cornrowsy/dredy/afro ?
|
Cytuj:
no i tu sie zgodze w polowie . Najdrozszy rodzaj picia to chyba piwo pozneij jest flaszka a najlepiej jabola policze wam (odrazu mowie ze mam slaba glowe i to nie jest powod do wstydu bo pije sie po to zeby sie nawalic) zebym sie lekko podpil to trzeba cwiarteczka wypita szybko 9-10 zl 4 piwa 12 zl +/- 1 wino 0,7 Amarena (biedronka) 3,95 zl mocno sie upic : 0,7 na 2 (12-13 zl) 5-6 piw (15-18 zl) 2 wina 0,7 Amarena (biedronka) 7,90 zl do zgona (leze zazygany itp): 0,5 solo : 13-15 zl (tansza) 7-8 piw (21 zl - 24 zl) 2 i 1/3 wina 0,7 Amarena (biedronka) okolo 9 zl jak mowilem mam slaby lep ale spojzec nato w inny sposob wodka = dosc smaczna ale doliczyc koszt zapojki piwo = ochydne (przynaimniej dla mnie , nie lubie go) amarena = smaczna |
Ja mam słabą głowę także, lubię Wino Piwo i Wódkę.
Ja 1 raz rzygałem miesiąc temu około po dawce 4 piw 0.1 żołądkowej drogiego wina 2-3 łyki duże i zerowaniu Komandosa (Shit as hell) XD A tak to for fun 2 piwa i lekko szumi :P |
Czy założenie tematu o nazwie "Kółko nieanonimowych alkoholików" wadzi regulaminowi?
|
@MoonDurus
W jakim przedziale czasowym pijesz taka dawke np..na mocne upicie sie? Ten zgon u Ciebie to faktyczna smierc jest przy takiej dawce alkoholu... @Down czytaj ze zrozumieniem "Ten zgon u Ciebie" a nie dawka mocne upicie sie. Zanim sie zaczniesz czepiac wszystkich i wszystkiego zastanow sie czy warto...zreszta czy on tu o wodce samej mowi? Nie, mamy tu do czynienia ze zjawiskiem laczenia alkoholi. A to faktycznie ;p mozna bylo odebrac to dwuznacznie ^^ |
@UP
ee? Że niby, 0,7 na dwóch to śmierć? Chyba w przypadku przedszkolakow Mój błąd ;p @Edit Ale jemu chodziło o to, że albo 0,5 'solo' albo 7-8 piw, albo jakieś tam wino, a nie, że wszystko naraz ;p |
Czasami lubię posłuchać, jak 15-16 latkowie chwalą się, jakie to wina żłopią i wódy chleją, a potem rzygają, i jacy są fajni...
|
Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
▲ ▲ I dorośli.
+1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |