![]() |
wyniki maja byc 2 tygodnie po zakonczeniu,konkurs zakonczyl sie 15 chyba,wiec wyniki beda 29.tak mysle
|
No to już niedługo. Z niecierpliwością czekam na wyniki :)
|
Coś wspaniałego wszystkie prace super
|
o.O ja tak nie uwazam, nie chce wymieniac ale jest ich sporo
|
A może zrobimy sobie małą sonde?
Najlepszy film PK/Hunt > <............ Najbardziej humorystyczny film > <............. Najlepszy poradnik > <............ ale ja i tak niechcę sie wypowiadać |
Cytuj:
|
ja ogladalem tylko filmiki z poradnikow i mysle ze powinien wygrac (nie glosuje na siebie wiec) filmik z skilowaniem
|
Cytuj:
ja chce wyniki konkursu ;d @Edit co do Twojego filmu to powiedz mi od kiedy na dragi sie chodzi z jednoreczna bronia ?!?!?! pozatym piszesz ze na dragi sie zabiera bp uh ^^ a Ty akurat miales jednego uha lub ostatniego.. ^^ pozatym za szybko lecialy napisy nie zadazalem czytac ich heh dobra wiecej poradnikow nie ogladam. ^^ |
nie chcialem tego pisac bo wiele osob napisaloby ze jestem nienormalny, ale moim zdaniem lepiej sie poluje z 1-reczna bronia poniewaz smok potrafi troche zadac z lapy.jak poluje z tarcza to zadaje max i zadko okolo 40, a jak z 2-recznej to czesto 70hp zabiera, a dlatego mialem 1 uha bo akurat konczylem expic:)
|
Z jednoręczna bronią możesz chodzić owszem ale jeżeli twoja broń nosi nazwę Stonecuter Axe lub Sword of valor.
W zabiciu smoka liczy sie szybkość uśmiercenia go, szanowny smoczek potrafi nieźle przyjeb..* z Ognia(na pewno wiencej niż z łapy) |
i tu sie nie zgodze,fire wave da sie latwo uniknac, a srednie obrazenia z fireballa to 40, a z lapy tak jak juz napisalem 70(bez tarczy), i wlsanie dlatego nie napisalem tego (bo jak widac) juz zaczynamy sie klucic:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Żal... [ koniec offtopa] |
Cytuj:
|
Lol, SSA jest i zawsze będzie chronił od wszystkich obrażeń i fizycznych i spontanicznych oraz run.
gram w tibie dość długo i zakładam SSA na różne okazje typu UE od kompana. |
Cytuj:
|
dobra dobra, znowu niepotrzebne komentarze(tez moj blad),zobaczmy jaki jest tematB)
--------------- Cytuj:
10%-40 100%-(10*40)=400HP?? to fajnie bije z fireballa8o,i moze miec fajne kombo:) |
Cytuj:
To była ironia... ( chociaz nieudana z 2 powodów). Przeslij mi screeny na PW jak obrywasz srednio po 40hp z gfb. Obym ujrzal choc jednego. |
Możecie zakończyć tą bezsensowną kłótnie, która do niczego nie zmierza i poczekać na zakończenie konkursu, tj ogłoszenie wyników?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |