![]() |
..........
|
A więc:
1. Trzeba zaczać od tego, że nie zostali zatrzymani za głupią Tibę a raczej o kradzież kont allegro... Bo nikt im nie udowodni, że ludzi xx, którzy kupowali kase jej nie dostali... no bo jak? XD Policja założy chary i będzie przesukiwać depo ;o 2. [ironia]Gratuluję Polskiej policji kolejne wspaniałej akcji. W końcu złapaliście tych przestępców, którzy uniemożliwiali normalny byt[/ironia] 3. Ich błąd, że korzystali najpierw z własnych kont... 4 Taka dygresja - Filmiki nie są z pk tylko z akcji z Titani.. gracz Chaosruler ;) Over and out. Dopiszę coś jak rano wstanę. eJ |
Cytuj:
|
I to powiedział Drom :D
|
Cytuj:
np. http://www.trimerashop.com/ itemy Pskonejotta i innych z Trimery |
hehehehe
Cytuj:
hehe dobre z tym przeszukaniem dp dostana co najwyzej zawiady i moze kuratora nic wiecej mam kumpli ktorzy czasem cos nabroją ale nie w tibii tylko w rl ;] Wiec najpierw maja duuuuuzo zawiasów do wykorzystania xD |
Cytuj:
Cmok. |
Mogą ich tylko oskarżyć o włamywanie się na kompy innych i używanie czyiś danych osobowych oraz psucie wizerunku tych osób. Za to, że nie dawali kasy w Tibii mogą im ssać, bo jak im to udowodnią? Nawet jeśli, to to nie ma żadnej wartości materialnej i też mogą im ssać.
Z mojego osiedla człowiek zapłacił 700zł za postać której nie dostał, w sadzie przegrał ;p |
Myslalem ze ludzie grajacy w tibie sa w miare normalni jeszcze, ale widze ze nie. PoZdRo dal tych naabkow
|
Ahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahaha
Tyle. Dobrze im tak. Mam nadzieję, że reszte idiotów też złapią. |
No, żeby tak jeszcze "tibia-rwi-pl" przestało spamować allegro :)
Do modków itp: tibia-rwi-pl, ja żadnego linka nie daje, to spammer z allegro ^^ no i niby jest taka strona na którą radze nie wchodzić :) |
Braniewo
zal.. szkoda mi qmpli. :/ sprawe teraz beda miec :/
|
Oficjalne Śledzie W Policje Wbijamy!!!!
|
ZROBIŁ MNIE Van'Huan
KUPIŁEM OD GOSCIA POSTAC ZA 60K DALEM KASE ON MI KOPERTE JA PATRZE A W KOPERCIE BYLO NAPISANE """NIE MAM HARA OJEBALEM CIE
powiem ci tyle za 60k nie kupisz postaci a teraz tym bardziej ahahuahuahuahuahuauhahuahuauhauhahuauhahuahuauhahu uha""" CO JA MAM TERAAAZ ZROBIĆ ? PROSZEO WSPARCIE I SERDECZNA POMOC ... ;( |
Moje miasto
|
A ja mam takie opowiadanie zwiazane z tematem.
-Zli sie w Polsce wiedzi;(. Ano widzisz Chalina kiedy to maluch luksusowy samochód był teraz juz kompy nie kompy i hackuja ludzi w ,,Tibii" jakies .Ano mówiłem ci szymek nie hackuj ludzi bo milicja wjedzie i za widly trza bedzie zlapac,ale tez na allegro nie oszukuj bo tez cie dojadą i tez trza bedzie za dziadka brzytwe i za widły złapać. :) - mówi ojciec na widzeniu z synem -Ja tez hackowałem ludzi -mówi dziadek- i co z tego mam? Dużo bo 3 kiełbasy i śłoik smalca to były czasy...:] -a teraz nawet na zimioki z maślonko nie stać ...X(-rzekła chalina -Jak pieniedzy potrzebowałeś szymek to trza było krowy doić,pole orać u hanysa -prawi łojciec-znasz powiedzenie chleb pracą zdobyty jest smaczny i syty? A tak w ogole gdzie ty sie dniami i wieczorami podziewałeś?X( -u Mietka w tibie grałem i hackowaliśmy ludzi -Teraz posiedzisz z rok czy 2 a nawet do łosiemnastu lat! Do poprawczaka mnie syna wzieli!!!;(;(;( -Ba ,ale kupowali małe hanysy tibijczyko za piniondze prawdziwe ,a jo nigdy nie wyslalem im nic w tibii :]:]:]- mówi dumny Szymek -A co to w ogóle k***a jest tibia? -ostatnia nadzieja dla hackierów, taka giera dla hakera B) CZAS WIDZEN SIE SKONCZYL!!! Zapraszamy za tydzień:) HALINA WIDLY!:D:D:D W widzeniu z szymkiem ojciec towarzyszył dziadek i małżonka Chalina co nowe widły kupiła |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cmok. Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko już mnie nie cmokaj... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |