Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Fake Tutorial by Cloy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146669)

Arashel 08-12-2009 19:33

Ode mnie wara z buziakami...
Ptasia/Świńska/Innozwierzęca grypa panowała/panuje lub dopiero zacznie panować...

oOoMiKooOo 08-12-2009 20:09

:P a bez buziaków pomożesz? xD

Drakon 08-12-2009 21:45

Ludzie, za grosz higieny, na prawdę...
O ile dobrze pamiętam plik to działającego gimpa to gtk i raczej nie możliwe by nie dało się go znaleźć, trza przeca umieć szukać. Popyt na FFC jest tak mały, że nikt linka nie aktualizuje, a wysoka częstotliwość wygasania jeszcze bardziej zniechęca, zatem nie ma co się dziwić że go nie ma.
Wrzucił bym sam, ale jakoś mi to nie po drodze ^^

X-Zero 08-12-2009 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 2701257)
O ile dobrze pamiętam plik to działającego gimpa to gtk i raczej nie możliwe by nie dało się go znaleźć, trza przeca umieć szukać.

Właśnie też tak się zastanawiałem czy to to, ale jak sprawdziłem, link na tym forum działa, więc nie wiem czemu ktoś miałby go szukać gdzie indziej...
Po za tym z tego co pamiętam to w nowym gimpie nie trzeba pierw instalować gtk, ponieważ instaluje się on wraz z gimpem.
;f

Punk-O-Muffin 08-12-2009 22:43

FFC jest niepotrzebny!
Czcionka tibijska to żółta czcionka z czarną obwódką, pogrubiona Tahoma o rozmiarze 8. Używanie jej jest prostsze, no i ma polskie znaki.

oOoMiKooOo 09-12-2009 17:57

Ale podobno najnowszy gimp to szaaajs ;[

@Edit:
A propo siatek to jak ja mam zrobić domek? O.o Wszyscy będą wrzeszczeć "Nierówno!" hmm?

X-Zero 09-12-2009 18:12

Paint lupa na maxa i tyle ;d

Ew. przyciąganie do siatki w np. gimp'ie.

Cytuj:

Ale podobno najnowszy gimp to szaaajs ;[
Życie...
Zawsze możesz poszukać sobie starszego ;d

MikeTaison 02-02-2010 12:29

Ladny przejrzysty poradnik tylko jak sam zauwazylem w noxitu najwygodniej jest ustawiac bialy kolor a nie rozowy :D 10/10

Mikes1 02-02-2010 17:25

@up
Gorzej wtedy z łączeniem większych obiektów np. nakładek. Jak wybierasz inny kolor to masz taką jakby ramkę a potem można ten kolor usunąć. Nie wiem dlaczego się akurat różowy przyjął ale może to coś mówić o pomysłodawcy ;>

@down
O rly? ;oooo

X-Zero 02-02-2010 17:49

Cytuj:

to coś mówić o pomysłodawcy ;>
Tak, był na tyle sprytny, że zauważył, że prawdopodobieństwo użycia tego koloru w grafice jest mniejsze niż innych kolorów dostępnych na domyślnej palecie w paincie.

igtto214 01-09-2010 12:23

last chance (joke)

The God decided to create “woman”,and he should take a rib from Adam.  He gave Adam some sleeping-pills smilely,said:”Adam,enjoy the sleepy,this is the last chance that U could enjoy a peacefully sleep without any noise.”   No money no way in real life,no gold no way in game!

maynn123 17-02-2012 08:12

Dobry szczegolowy tutorial, moze kiedys sproboje swoich sil.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49.