![]() |
Ode mnie wara z buziakami...
Ptasia/Świńska/Innozwierzęca grypa panowała/panuje lub dopiero zacznie panować... |
:P a bez buziaków pomożesz? xD
|
Ludzie, za grosz higieny, na prawdę...
O ile dobrze pamiętam plik to działającego gimpa to gtk i raczej nie możliwe by nie dało się go znaleźć, trza przeca umieć szukać. Popyt na FFC jest tak mały, że nikt linka nie aktualizuje, a wysoka częstotliwość wygasania jeszcze bardziej zniechęca, zatem nie ma co się dziwić że go nie ma. Wrzucił bym sam, ale jakoś mi to nie po drodze ^^ |
Cytuj:
Po za tym z tego co pamiętam to w nowym gimpie nie trzeba pierw instalować gtk, ponieważ instaluje się on wraz z gimpem. ;f |
FFC jest niepotrzebny!
Czcionka tibijska to żółta czcionka z czarną obwódką, pogrubiona Tahoma o rozmiarze 8. Używanie jej jest prostsze, no i ma polskie znaki. |
Ale podobno najnowszy gimp to szaaajs ;[
@Edit: A propo siatek to jak ja mam zrobić domek? O.o Wszyscy będą wrzeszczeć "Nierówno!" hmm? |
Paint lupa na maxa i tyle ;d
Ew. przyciąganie do siatki w np. gimp'ie. Cytuj:
Zawsze możesz poszukać sobie starszego ;d |
Ladny przejrzysty poradnik tylko jak sam zauwazylem w noxitu najwygodniej jest ustawiac bialy kolor a nie rozowy :D 10/10
|
@up
Gorzej wtedy z łączeniem większych obiektów np. nakładek. Jak wybierasz inny kolor to masz taką jakby ramkę a potem można ten kolor usunąć. Nie wiem dlaczego się akurat różowy przyjął ale może to coś mówić o pomysłodawcy ;> @down O rly? ;oooo |
Cytuj:
|
last chance (joke)
|
Dobry szczegolowy tutorial, moze kiedys sproboje swoich sil.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |