![]() |
To ja, ja, ja chce... chyba podanie złożę... ja chce na testy!!! http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif
Dam radę, serio http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif Szczególnie z tą kompilacją Gentoo - na moim kompie to nastawię i za miesiąc (około) wrócę... http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif Ale przynajmniej od kompa odpocznę w tym czasie. Co do Nowej Netykiety to juz dawno znam na pamięć (a wy nie???!!) Mam tylko wątpliwości co do pierwszego (najważniejszego) egzaminu... |
Magus- jak bede zdawal nie przychodz, po co cie maja spod stolu wyciagac? Jeszcze to bedzie Dobo ktoremu gejowo wolno chodzi i sie zdziwisz jak sie obudzisz.
Gremlin-tez nie przychodz, po co mam nie zdac? Test Doba i Kaldricka mi sie podoba:evul: Przez Takie cos jak u Droma to ja codzienie przechodze(mozna zrobic cofke?[z jakiegos posta cytat"] Raynold-jak zopbaczy tyle literowek to sie sam powiesi. Jesli u Iwana zdam to znaczy ze nie zdam(pikselki rulez) Polinowi tak to wszytko skompiluje ze nie bedzie potrafil wlaczyc i bedzie mu głupio:p N3M3S!S-on tez nie wie co ja wymysle Matkus-jak nie zdam to o co sie martwic? |
hehehehe
scor nie będzie stawiał bo ostatnio tak przesadził że już zabraniają o butelce myśleć ;) :P |
1. Jestem harcerzem nie piję.
2. Nice, nice 3. Stawiacie bilety i stopery. Jak zacznę śpiewać odwieście mnie do Choroszczy. 4. Łatwizna. 5. Gorzej, ale pójdzie ;] 6. Niech się Polin szykuje na brak płyty głównej. 7. Nemi, napewno się zda ;] 8. mIRC się spieprzył, bramka nie działa, może być nagranie? 8o 9. Hmm... kto wie? |
Cytuj:
|
Hehe.. A ja na to:
Cytuj:
|
Khan, czyzby zabila cie nowa Netykieta? bo tak ja ominoles.... :P
|
@up:
ajj.. a myslalem ze nikt nie zauwazy ;) |
Widać, że modkowie są mistrzami w utrzymywaniu nas w niecierpliwości :)
Jeszcze nie ma wyników :) |
Hmm , a ja sie nie zgłosiłem...dlaczego?
Po pierwsze:WIem ze i tak nie mam szans (Są duzo lepsi userzy,I to z krótszym czasem pobytu na forum) A po drugie:Hmm...jakos nie widze siebie jako moderatora.. Jest ktoś jeszcze ktor sie nie zgłosił? ^.- |
@ up.
Tak jak ja... Uwarzam to samo co TY..., Raczej nie miałem szans. Sprubowac zawsze mozna, ale po co zawalać pracą modków... |
Ja też się nie zgłosiłem. Ale to dla tego, że jury było by chyba lekko stronnicze.
Cytuj:
$corcerer : na szczęście ja tych testów przechodzić nie muszę. Ale tym nowym, to współczuję. A mój test? hmm. chyba coś prostego wymyślę. Może... Podsniffujcie mi wszystkie pakiety tibii, rozłóżcie je, po czym zróbicie crossplatwormowego klienta Tibii w assemblerze. To nie powinno być zbyt trudne. No, ewentualnie, jako opcję, zainstalujcie windowsa tak, żeby przez miesiąc się nie posypał ani razu ;) Zaś co do rozstrzygnięcia konkursu - już jesteśmy coraz bliżej. Około 90% ludzi już odpadło, a teraz zastanawiamy się, kiedy od pozostałych 10% przyjdą pieniądze. |
E tam łatwizna, czegoś trudniejszego nie dało się wymyślić? :D oj cieńko cieńko :) Dajcie jeszcze do wypicia wodę z klozetu i bedzie gitas rarytas :) Pozdrawiam :)
|
Cytuj:
|
@ Matkus
Taa z harcerzami przyznam prawde :) Ale jak sie ma 11 lat to sie nie wie co to zycie :) Cytuj:
Nie instaluj WinShita, zainstaluj Linuxa Manadryne; Nie włączaj kompa przez miesiąc; |
Matkus może jakiś przeciek informacji kto przeszedł?? :P
90%.... Znając życie to ja :D |
@MatKus ale ma paść tak sam z siebie czy z moją pomocą?? (czytaj nie piszesz programów które mają np. nieskończoną pętlę:D ). Oraz o jaki typ zwisu ci chodzi?? Taki totalny (czyli trzeba wyłączyć kompa) czy zwykłe ctrl+alt+delete?? Bo np. ostatnio XP chodził u mnie 1,5 roku i miał tylko dwie takie zwieszki typu wyłącz włącz kompa :P
|
Cytuj:
|
Może i nie wie, ale wie, że mając 11 lat też się tego nie wie?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |