![]() |
Cytuj:
Po 1 nie wiesz ze na nich mowią zydzi?to trudno lol Po 2 nie mam zamiaru wjezdzac Ci na starych i niewiem skad Ci to do glowy przyszlo Po 3 Nie zabili mnie a na szacunek trzeba sobie zapracować. =) |
Wlasnie skonczylo sie battle <kilku swe jeszcze sie chowa>
|
pogrom ;pp
@down Polacy* |
Taa xD Ale polaczki to juz nie maja za co huncic ludzi:d
|
Ma ktos film? Jak tak to poprosilbym.
|
Cytuj:
NOHAS Taa xD Ale polaczki to juz nie maja za co huncic ludzi:d predzej mozna zrozumiec Polaka ktory mowi na Swe- Żyd , niz Polaka ktory mowi na drugiego Polaka "polaczek" , co nie zmienia faktu ze i jedni i drudzy maja nasrane w bani :P |
Rozumiem ze mowisz o mnie ze mam nasrane w bani:P
Chodzi mi o to ze polacy nie maja juz za co huncic ludzi i wymyslaja jakies tam powody i krzycza 10k/i miasto:P |
ma ktos film ?
|
|
12:21 Vistian [172]: skrypty
12:21 Vistian [172]: ustawione? 12:23 Vistian [172]: ustaw party 12:23 Vistian [172]: na te leczenie 12:23 Vistian [172]: moze nice |
@ Up,no i co z tego,swe nie uzywaja bota myslisz?
Btw,ja uzywam slowa polaczki w kontekscie polakow ktorzy boja sie walczyc i placa za expienie. |
@up
wiem że swe też używają bota ale mimo wszystko teraz te wojny nie mają sensu w ogóle, po co używać botów skoro całe pvp polega na klikaniu hotekya? |
hyh ladny OB :)
co do botow - kto nie uzywa bota na war ? :O fakt sa osoby ktore nie korzystaja ale jest ich bardzo i to bardzo malo... |
Cytuj:
|
Ktoś zahaczył o Galtariona
|
;/ raz dwa trzy
|
[CHAR]Azvez[/CHAR] sie splacil xd
|
Cytuj:
|
Na mnie przyszła tez pora.. xD
|
niestety twoj payment to zrobienie laski wszystkim facetom w die wiec raczej nie podolasz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |