Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Pomysł w sprawie polskiej gildii. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152229)

Michael Rzotkiewka 29-10-2007 20:57

Moje propozycje

Nazwa: Unforgiven (niewybaczalni)
Vicki: Seba, Wiadro, Daw i Pulpet/Neo. Chyba najdluzej graja na silv :>

Michalakmee 29-10-2007 21:18

Aff, czy wy potraficie choc na chwilę oderwac się od expienia:p.
Jak nie chcecie głosowac to muszę wybrac sam:
Oficjalnie vice liderami ogłaszam: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Akishino.

Ostateczna nazwa gildii: Holy United

Dawergo 29-10-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1718760)
Moje propozycje

Nazwa: Unforgiven (niewybaczalni)
Vicki: Seba, Wiadro, Daw i Pulpet/Neo. Chyba najdluzej graja na silv :>

dzieki..... bylo miedzy nami ostatnio troche nie porozumien ale chce sie pogodzic ;) mam nadzieje ze jesli dobrze naprawia druta wroce do gry a ty ze mna... tymczasem na vicka wybieram <ale zaskoczenie> Michaela 8o (tak wiem ze nie masz pacc co z tego :P)

edit:
20:23 You advanced from Level 62 to Level 63.

Kacperka 29-10-2007 21:42

Stary dzisiaj zadzwonil do tych z internetu i za 2 tygodnie przyjda podlaczyc kabel:D takze za 2/3 tygodnie Kacperka bedzie spowrotem :cup: (tak mysle)

Co do guildii to all mi sie podoba co wybraliscie.. nazwa pasuje, vicki pasuja, rangi trzeba jeszcze wymyslic jakies porzadne ;> i bedzie git :D PzDr

poreda 29-10-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1718835)
dzieki..... bylo miedzy nami ostatnio troche nie porozumien ale chce sie pogodzic ;) mam nadzieje ze jesli dobrze naprawia druta wroce do gry a ty ze mna... tymczasem na vicka wybieram <ale zaskoczenie> Michaela 8o (tak wiem ze nie masz pacc co z tego :P)

Czas na rangi, moje propozycje:

Nobleman (Arystokrata)
Impulsive (Impulsywny)
Loyal (lojalny)
Shareholder (udziałowiec)

Dobrym pomysłem jest jeszcze nazwanie rang Greckimi Bogami typu Zeus, Posejdon, Gaja (lub Gaia).

@Name
A tak wogóle do nazwy gildii wypadało by dopasować jakis Avatar... Do HU (Holy United) nie ma za wiele :P

Kacperka 29-10-2007 22:00

@up
"In memory Asen Yokar and Ace Inferno!" o.O skasuj lepiej ten comment jak chcesz byc vickiem w tej guildii.. ;S Asen przeciez zostal uznany przez br za hackera...

@all
I tez tak mysle ze jesli by Pulpet aktywowal pacca to wolalbym zeby to on byl vickiem(bez urazy dla Poredy)bo jednak tez liczy sie char.
Char Pulpet Rozprowacz w koncu ma juz tyle lat i byl tez czlonkiem moonchildren. A Akishino to nowy char... ;(

R4st4 29-10-2007 22:03

Watpie zeby moj glos teraz cos zmienil, nie wypowiadalem sie wczesniej lecz uwaznie sledzilem temat...
Wiec uwazam ze nazwa gildii Holy United nie jest trafna, wg mnie za bardzo oklepana... i nie sprawia wrazenia respektu pozatym watpie ze wszyscy beda takimi swietoszkami... ;> ja bym obstawial Lifestyle, to jest takie elastyczne <lol> btw dobre pomysly poreda ;]
Takie moje skromne zdanie :confused:

Rastaman Shine

Luki_Asen 29-10-2007 22:07

@2up
Bez urazy ale tych br jest tylko Trixel?;)
po 2
wole porede na vicka(bez urazy pulpet), poniewaz poreda jest duzo wiecej online i dlatego wole jego.
po 3
zrobic forum takie jak ma jakas dobra gildia na securze(zapomnialem nazwe xd) i na tym forum adminami lider i vice. i tam bedzie kazdy pisal dlaczego chce wstapic do gildi xD.
po 4
przydaloby sie zrobic kanal prywatny na vt dla gildi, jakis staly z haslem jak mialem kiedys z circa ale noobek haslo zapomnial xD.

Michalakmee 29-10-2007 22:20

@poreda
Twoje rangi są spox, moim pomysłem np. dla lidera jest Capitan, a dla vicków Officer.

poreda 29-10-2007 22:24

Na proźbe kogoś tam up skasowałem opis...

@Rastaman
Zaproponuj jakiś fajny name, ty masz banie do takich rzeczy xD

Zajebundo 29-10-2007 22:29

@ do lidera :D
a kim jest wilce Akishino?? chodzilo o old playerow ponownie apeluje o Pulpeta na vice i 2 ranga Old Warrior jak znalazł :D lider: boss Warrior a gildia blood Warrior moze byc?? czy jakos to poprawic gramatycznie nie chodze do skzoly juz troche tak wiec gramatyka podupadla sporo :) no i dalej rangi tez mozna cos robic ale Warrior fighter czy cos tam dalej

Prosz eo powazne rozpatrzenie mojej petycji :) na silowni natchnienia dostalem :P

R4st4 29-10-2007 22:32

@poreda
W tym problem ze nie mam do takich rzeczy bani... ;p i podobaja mi sie twoje propozycje, najbardziej chyba Lifestyle, no ale wszystko zalezy od wszystkich heh ;p w sumie mogloby byc Brotherhood (bractwo) ale cos do tego jeszcze bo samo bractwo to za malo

Rastaman Shine

poreda 29-10-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zajebundo (Post 1719015)
@ do lidera :D
a kim jest wilce Akishino?? chodzilo o old playerow ponownie apeluje o Pulpeta na vice i 2 ranga Old Warrior jak znalazł :D lider: boss Warrior a gildia blood Warrior moze byc?? czy jakos to poprawic gramatycznie nie chodze do skzoly juz troche tak wiec gramatyka podupadla sporo :) no i dalej rangi tez mozna cos robic ale Warrior fighter czy cos tam dalej

Prosz eo powazne rozpatrzenie mojej petycji :) na silowni natchnienia dostalem :P

Nie kojarzysz Akishino? O jej jakie to dziwne... A kojarzysz może kto ci sprzedał Avengera (spłaconego dopiero w 25%) ?

@Edit
OMG! Brotherhood wymiata! Zajebista nazwa :P

Zajebundo 29-10-2007 22:36

Brotherhood tez nazwa mi sie podoba. Chodiz o nazwe ktora bedzie konkretnie odzwierciedlala to jak ta gildia powstala po co i dlaczego...

@poreda
wiem tak cie kojaze ale chodzi mi o to ze niekojaze ci zebym cie dlugo znal poznalem cie podpiero jak mialem ci dac ave tak przynajmniej kojaze... p.s. mam dla ciebie kolejna rate msg me na tibi :)
i niechodzi ze ciebie nie lubie chodzilo zeby starzy playerzy byli vice ciagle, nie mam zadnych zarzutow do ciebie :)
@lider
nastepny pomysl na nazwe: Order of warrior
chciales cos wojowniczego czy jak to tam pisales niepamietam dokladnie ... i rangi jak pisalem wczesniej tez pasuje :D
zakon krwi...

poreda 29-10-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zajebundo (Post 1719042)
Brotherhood tez nazwa mi sie podoba. Chodiz o nazwe ktora bedzie konkretnie odzwierciedlala to jak ta gildia powstala po co i dlaczego...

@Akishino wiem tak cie kojaze ale chodzi mi o to ze niekojaze ci zebym cie dlugo znal poznalem cie podpiero jak mialem ci dac ave tak przynajmniej kojaze... p.s. mam dla ciebie kolejna rate msg me na tibi :)

OO... Fajnie słyszeć że mnie nie kojarzysz... Dla twojej wiadomości (najprawdopodobniej) gram dłużej od ciebie na tym serverze. Zaczołem tu grać około 3 tygodnie po powastaniu servera i pamiętam pierwszych hlv graczy z Silvery, pierwsze ceny dobrych items, i pierwszych kumpli którzy tu grali, więc przestań mi pierdolić że mnie nie znasz (Neoxer?), chyba że sprzedałeś konto a Wiaderkiem gra kto inny.

Kacperka 29-10-2007 22:41

@Zgadzam sie z Wiadrem we wszystkim co napisal :P
Nazwa mi tez sie podoba i tez mysle ze tu chodzi o old playerow.( tzn chociaz o vickow ;> bo lider nie jest old playerem.. tzn jego char nie jest.. ale za to nadrabia innymi rzeczami xP )

marcinekk 29-10-2007 22:51

asen jestem malo online bo zrobilem se paromiesieczna przerwe (mysle ze wyszla mi na +):) no a teraz zamierzam wiecej grac i tyle
NO a mysle ze najlepszym rozwiazaniem by bylo abym i ja i neo zostali vickami , destroyowi sie to nie podoba chociaz nie wiem dlaczego

poreda 29-10-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marcinekk (Post 1719084)
asen jestem malo online bo zrobilem se paromiesieczna przerwe (mysle ze wyszla mi na +):) no a teraz zamierzam wiecej grac i tyle
NO a mysle ze najlepszym rozwiazaniem by bylo abym i ja i neo zostali vickami , destroyowi sie to nie podoba chociaz nie wiem dlaczego

Gdy ja i ty będzie vickami wypadnie kolejny..

Zajebundo 29-10-2007 22:53

@ poreda
sorry ale nie wiedziałem ze to ty :P i nie pzreklinaj kurwa odrazu :P
z ciekawosci ile ten server juz ma? grasz dluzej niz 3,5 roku tu?

poreda 29-10-2007 22:57

No bo kurwa mówiłem ci kto ja a ty mi wypalasz że mnie nie kojarzysz :/

A co do daty powstania to był to rok 2005 a miesiąc jakoś przed wakacjami Marzec albo Kwiecień ale nie jestem pewien na 100%

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56.