![]() |
Dobra ja go zostawiam, walczcie między soba polaka huncil nie bede.
@down Kk twoja sprawa jak sie do mnie odnosisz, i sam sobie wrogow przysparzasz :S |
@Poreda
Taaaaaak, napewno bym Ci zaplacil;(;(;(;( @Dawergo Dziekuje, ze mnie zostawiles:confused::confused::confused: bsuahsuhausau |
Kurde ludzie zacznijcie go ignorowac to sam przestanie tu pisac ;x
|
Proponuje wszystkim zignorowac DarkKZ, bo naprawde niedługo nam zamkną tematy :evul:.
|
Ja tam juz sram czy polak czy brazol, z doswiadczenia wiem, że to polacy to najwieksze nooby...
@up A niech zamykaja i tak tam sam spam to co ci zalezy ;o |
Ano...tez tak sadze;p
|
@Sardas
Dla Ciebie polacy sa noobami?;( Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych... |
Cytuj:
Nawet nigdy nie miałeś 30+ lvla i wyzywasz innych od noobów? |
Cytuj:
btw.Ja nie mowie, ze "polacy to najwieksze nooby" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeczytaj co to noob... Widać że mało w tibie grasz ;] Czy to nie zazwyczaj polak krzyczy w depo "plx fri itanz"? Co do tej rl fotki Gortiego... To to samo co mi napisałeś "Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych..." Więc po co tak gadasz jak sam potem sie tego nie trzymasz... Zjeb plx? |
@Sardas
"Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych..." Wyobraz sobie, ze juz to zrobilem(nie mysle, ze jestem najlepszy, przyznaje sie do bledow itp.):evul: @Gorti Przeciez Ty jestes taki madry i nie wjezdzasz nikomu na starych:confused: Zapomniales o tym ?:p |
Cytuj:
|
@Sardas
Przypomnij sobie jak ty mówiłeś na mnie noob, a ja cie odnosiłem do przeczytania pojęcia "noob" :evul::p. |
Ojoj... I co teraz zrobisz mi laske? :(
@Potus Jaki wielki obrońca sie stałeś ^.- Powoli zaczynam rozumieć czemu Vake i Asen już tu nie piszą... |
A o czym maja pisac? ;> Sa w ciezkiej sytuacji, weszli do FTP z nadzieja na zapewnienie sobie dlugiego grania na silverze a tymczasem FTP nie wygrywa (delikatnie mowiac)
|
@up
Ta wojna będzie trwała minimum jeszcze 1 rok xD, a co do Asena, Vake, Carpy, Ambela to mogli zostac neutral. |
Cytuj:
Btw.Asen=Nastepny przyklad na to jak Polak stal sie szmata... To jest moje zdanie:p |
@Darkkz
Wklej swoją cwaniaczku... edit: Dla ciebie asen jest szmata? Czemu niby? Bo nie zdradzil swojej gildii po rozpoczeciu się wojnie? Może on nie ma kumpli w SA i ma tam wrogów... Nie wszyscy sa za SA zjebie, każdy ma prawo wyboru... edit2: A skąd wiesz ze placil akurat aktualnym członkom ftp? Może np placił komuś co teraz jest w SA a kiedyś był w ftp? ;o @Mendolina Nie przypominam sobie :P, dla mnie to ty zawsze byles/jestes/bedziesz noob xDDD joke @Rzotkiewka Ta wojna bedzie trwala wiekami. I nie jest przesadzone ze SA wygra... @down i Kacperka To zapytajcie se Asena komu płacił... "Asen mial full payementow od ftp tak jak kazdy inny polak" Ja nigdy nie miałem paymenta od ftp... |
@Up
To bardzo dziwne, bo o ile dobrze pamietam to na mniejszym lvlu musial co chwila placic ftp:evul::evul: Heh, to co napisales jest bardzo malo prawdopodobne lol:p Nie sadze zeby tak bylo... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |