![]() |
Panu Kowkowi skończyły sie argumenty chyba ^^ Doszliśmy do tego że wegetarianizm to szit i bujda, można zamknąć <3
|
Weganizm dla dopiero rozwijającego się dziecka/organizmu to zbrodnia przeciwko jego zdrowiu. Powinno być karane (zmuszanie przez osoby trzecie). >.>
|
Cytuj:
A anarchizmu to pewnie na oczy nie widziałeś, to co "reprezentujesz" to jakies lewackie anarcho-kolektywizmy, śmieszne idee dla zbuntowanych dzieciaków. Prawdziwy anarchizm to anarcho-kapitalizm, polecam. |
@up
Tak właśnie jest, że ktoś reprezentuje coś, z czym styczności nigdy nie miało. |
Miałem gdzieś filmik z gotowania kurczaka żywcem... hmm...
A tak na serio- niestety, zwierzęta giną w męczarniach, ale my musimy jeść mięso. Owszem, są alternatywne drogi dostarczania składników odżywczych, które są w mięsie. Ale mnie do jedzenia mięsa przekonuje jedno - kły. Pozdrawiam kolegę, który chce udowodnić swoje racje na forum, na którym 99% ludzi je mięso, w tym ja... |
OMG Człowiek jako najwyżej stojące stworzenie w szczeblach ewolucji(haha ale fajnie to napisałem) ma prawo robienia z niżej stojącymi istotami co sobie życzy może nawet wybić do ostatniej sztuki i co? Wegetarianizm jest jeszcze gorszy niż mięsożerstwo bo:
1.Jesz więcej roślin, które są potrzebne do produkcji tlenu. 2.GHAGHAAGNSUIAHDIGVAD. 3.BDABG??d35345 Pozdrawiam! |
@Vlad Dracula
Ach, te twoje argumenty :) @topic Według mnie wegetarianizm to głupota. Bo... (czytaj up) Pozdrawiam @edit Najdziwniejsi według mnie są fruterianie :P |
Fruterianie(czy jak im tam) to juz na bani maja pogrzane na maxa xP
|
wegetarianizm traci glupota w momencie gdy usilnie probuje przekonac innych o swojej wyzszosci.
|
Cytuj:
Człowiek wcale nie jest na najwyższym szczeblu ewolucji... jego jedyną zaletą jest inteligencja, która została ukształtowana w celach obronnych. Gdybyś porównał swoje klepki z takim tygrysem to byś się zdziwił ile on potrafi wykonać bez używania czegokolwiek w porównaniu do ludzi. Sory za post, ale wytrzymać nie mogę gdy widzę ludzi uważających się za pępek świata. ;/ |
Cytuj:
Ogólnie wszystkie twoje posty są głupie i zawierają pseudo-naukowe wywody, ale ten bije wszystko. @edit Ktoś dobrze ujął to, co piszesz w postach w twoich notkach: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
... i ogólnie zacznij myśleć. |
Nie wiedziałęm, że ktoś stoi wyżej niż człowiek o.0
Cytuj:
|
Dawno mnie nie było, ale na kilka postów odpiszę. Tak na spokojnie.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym - temat napisałem 2 lata temu, teraz mam troszkę inne podejście do tego wszystkiego, aczkolwiek nic w moich poglądach się nie zmieniło (Pozdrawiam pana Moderatora - znawcę od gówniarsko-buntowniczych rzeczy ;)). Nie wiem tylko po co się tyle wykłócałem, skoro to i tak bez sensu. :D Pozdrawiam serdecznie. :P |
to może ja coś dodam...
... jestem wegetarianinem z powodu prywatnych przekonań, nikomu nic nie narzucam, nie prawię kazań na temat "jedzieniemięsatozuo", więc nikomu nic do tego. propagandy typu "jedzeniemięsatozuo" uważam za idiotyczne, przecież każdy żyje jak chce. btw. grupa dla wegetarian: http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=330 |
Zawsze po wejściu w jakiś stary topic czytam swoje posty i łapię się za głowę. :)
@Topic W imię wegetarianizmu właśnie postanowiłem nie zjeść ostatniej kanapki. |
Pewnie te słowa już tu padły (może nawet sam pisałem, lol), ale nie lubię wegetarian, bo zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
|
Cytuj:
@top jestem wegetarianinem bo miecho smierdzi i jest glutowate jadam tylko te z mcdonalda a ze u mnie w miescie go nie ma wiec nie jem wcale miecha :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |