![]() |
Cytuj:
Wyraźnie napisałem, że na dragach -.-. |
Cytuj:
|
@up(Piotrek~)
Powiedz mi gdzie ty expisz haha i zuzywasz bp manafluidow i masz 50 k expa. Mowisz ze dragi nie wiec jedyne jak mi sie wydaje rozwiaznie to ze chodzisz na cyclopy. Cyclop 150exp. 50000 / 150 = 333 cycki masz 60 mniut wiec mowie juz srednio musisz zabijac cyclopa co 10 sekund. Zdradz mi to miejsce!!! HAHA w 4 h bede miec level zal.ru |
Cytuj:
oF - w porywach do 3-4 manasów na godzine, niecale 50k/h dsy/necro na drefii, tu rekord od 1/2 do 3/4 bp mf na godzine , szok! (z zastrzezeniem ze najpierw trzeba odlurowac ghosty, ale z tego co widzialem to ludzie czesto to robia) - exp tez w poblizu 50k/h znalazloby sie cos jeszcze napewno BTw, na te dwa pierwsze expowiska mozna isc na lvlu grubo niższym niz moj (i twoj) obecny |
Cytuj:
to co podkreślone no policzmy to na palcach jednej ręki zrobi lootbag na speary kupi z 100 hmm.... nawet nie wiem ile stoją dokładnie ale mysle około 1-2k + 5 bp mf 5.5k 7k razem dajmy dobra niech bedzie 8k i expi z 4h jak nic na dragach |
Cytuj:
Poza tym... z siokerami roznie bywa, trzeba miec do kolesia zaufanie ze nie wytnie glupiego numeru. Zreszta aktywnie grajacych druidow po 8.0 jest malo, hlvl juz wogole 1-3 na serwie w dodatku malo ktoremu chce sie isc. Po upie bedzie moim zdaniem jeszcze gorzej, bo teraz gro z nich bedzie solo grac i nie beda sie przejmowac tym ze ktos ich prosi o pomoc... Taka niestety jest ludzka natura. |
To co mnie najbardzie martwi to leczenie u palka uhy zostaly oslabione (szczegolnie dla profesji takich jak palek i knight postaci z malymi mlvl) i na dodatek paladyni nie maja Great Health Potion ... ciekawe jak to bedzie ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdrawiam. |
żal mi cie dziecko
Cytuj:
TY KU**myślisz że ktoś będzie przestrzegać tego limitu,jak to sprawdzą itp. Tego nie da sie zrobić i cipy na tym stracą bo dużo dzieci prosi mamusie: Mamo kupisz mi pacca na urodziny czy choinkę itp. A:D Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post a z kąd my mamy wiedziec? jeszcze nie bylo upa, a pozatym nie wiem co rozumiesz przez slowo "korzystniejsze" zżera mnie ciekawosc na jakim huncie ci 4bp mf schodza, bo takim przykładowym 50 rp można wbijac 50k/h przy kosztach prawie zerowych, z ogromnym plusem, co dla sorca a nawet knight jest abstrakcją oby... Pisze się:z kąd-skąd,wiedziec -wiedzieć,bylo-było,pozatym-poza tym,solowo-słowo,ciekawosc-ciekawy,schodza-schodzą,wbijac-wbijać! Naucz sie pisać :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |