Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Pomocna Dłoń" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15500)

Dr.Unknown 19-09-2005 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
mam problem sprzętowy z grą warcraft III kiedy gram gra mi się na początku lekko ścina ale nie w tym rzecz jak daje np "zakończ grę" lub "zakończ misje" to mi się komputer ścina nie ważne czy to normalnie w grze czy na b.necie
i jeszcze jedno kampania mi się nie chce wgrać też dochodzi podczas ładowania prawie do końca i się ścina poradzćie

komputer:
karta graficzna:radeon 9250 128DDR
procesor:700mhz
128 RAMu
i po zainstalowaniu mam jeszcze 400 mb wolnego miejsca an dysku

Ważne pytanie: Czy gra jest oryginalna?

Dr.Unknown 24-09-2005 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sartoro
Nie wiedziąłem gdzie umieścić to pytanie na forum bo...
Mam bardzo duzy problem :( od pół roku gram w tibie 25 lvl mam i teraz jakby nic z niczego nieraz tibia tak jakby sie psuje :( cyzli jak sie loguje to czekam czekam czekam asz mi e sie lista moich postaci włączy (your charcter list is begin load) i pozniej wyskakuje mi Conot correct to login serwer tak jakbym nie miał połąćzenia z netem a na necie wsyzstko elegancko gra... pózniej ten problem bagatelizuje sie sam z siebie po od2-14 dni i dalej tibia normalnie działą .... plz pomuszcie mi !!!! :(

Cytuj:

Oczywiście wszystkie gry oprócz Tibii[...]
Won, ale już.

Krzesław 01-10-2005 22:58

Thps 4

Mam problem(y) z grą THPS 4. Mianowicie:
1. Jak wgrac polską muzykę? Mam pliki w folderze music ale nie ma ich w grze.
2. Czy jeśli zmienię jakoś format plików muzycznych na MP3, to czy nic się nie zepsuje?

Z góry dzięki :)

dap-galothij 04-10-2005 19:24

Nie czytałem większośći poprzednich postów, a odpowiedzi szukałem ctrl+f "red alert"

Mam problem z czwartą misją amerykańców w Command & Concuers: Red Alert 2. Ta ze statkami.
Jak ktoś może, to proszę pomóc

edit: nieaktualne:) te poduszkowce były do wypakowania:D

Lance'Dean 04-10-2005 22:07

Mam problem z SpellForce Zakon Świtu, Złota Edycja. Mianowicie, nie moge zabić tych goblinów i Ruffa chyba w 2 misji u Sidahah, elficy która została wygnana ze swojego domostwa :/. Może jakieś taktyki? robię strzelców, kusza 2 x, rekruci, zwiadowcy kilkunastu kapłanów, nie mogę. Jest ich taak dużo, że mnie zabijają...

Zapewapu 15-10-2005 22:42

Planescape torment

Hmmm,a ja mam dosc duzy problem z przejsciem gry torment.Otoz ,kiedy probuje wejsc do ee,placu szmaciazy[lol,ale nazwa,zreszta,jak wszystko w tej grze ;]],to grabarze przy wejsciu mnie przepuszczaja,ale wszyscy dalej mnie leja...,jestm za slaby,zeby ich wyciac,ale tu na pewno nie o rzez chodzi..Taka sama sytuacja jest w dolnej czesci ula.Dodam tylko,ze nikogo waznego nie zabilem[no,za wyjatkiem tej babki,co jej trzeba bylo nitke i plyn zalawic] ,wtf,co tu trzeba odkrecic?

To bylo raz,a teraz 2 problem:Gdze jest ten *** widelec,ktorego potrzebuje ten facet z gospody,za nic nie moge go znalezc...

To bylo 2 ,a teraz 3:mam dosc[bardzo] cinka grafike w tormencie[i diablo].Kiedy bylem u kumpla,az mnie zatkalo,ze diablo i torment moze tak wygladac..[tzn tak dobrze],i zastanawiem sie,dlaczego u mnie jest to tak beznadziejne,to wina minitora,karty, czy czego,w ustawieniech nic niema.
Moj monitor to[nie znam sie,zerzne dane z naklejki :P]
:19 fd
0.24mmag pich[chyba rozmiar pixela]
18 pole widzenia[wiewing area]
1600x1200pikseli
30-110 khz
Dodam,ze jest to minotor z "z tuba"[tzn ten wielki,nie cieklokrystalizczny[plaski]]
Ofkorz niemam zamiaru kupowac nowego[lol],ale to moze byc cos w ustawieniach.

Ps:jesli ktos mialby jakies problemy w gothicu II,pisac na pw[11 razy to przeszedlem ;]]

Arthus Drag'Tail 15-10-2005 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zapewapu
grabarze przy wejsciu mnie przepuszczaja,ale wszyscy dalej mnie leja...,jestm za slaby,zeby ich wyciac,ale tu na pewno nie o rzez chodzi..Taka sama sytuacja jest w dolnej czesci ula.Dodam tylko,ze nikogo waznego nie zabilem[no,za wyjatkiem tej babki,co jej trzeba bylo nitke i plyn zalawic]

Przypuszczam ze to dlatego, ze ja zabiles. Nie jestem na 100% ale raczej tak.

Cytuj:

Gdze jest ten *** widelec,ktorego potrzebuje ten facet z gospody,za nic nie moge go znalezc...
W tormenta gralem b. dawno temu, wiec nie jestem pewien czy dobrze pamietam, ale mial go chyba ten bariaur(?) w gospodzie.

Cinek wiedzy 20-10-2005 15:55

Final fantasy

Grał ktoś w final fantasy ? Mieliście by do opylenie ? X -10 8o

Belvedor 31-10-2005 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
No to na rozkręcenie tematu mam pare pytań:
1. Czy da się uruchomić Diablo II w trybie okna?? Jeżeli tak to jak(Win 98)-Mam nadzieje, że to nie podchodzi pod pomoc technicząhttp://forum.tibia.pl/images/smilies/wink.gif

2. Diablo II lod, Czy Anihilus wypada ZAWSZE z klona diablo, bo raz mi nie wypadł(możliwe że ktoś sobie przywłaszczył)

3. KotOR- TARIS gdzie jest szczepionka przeciw chorobie?? Ma mieć ją jakiś patrol, ale żednego nie znalazłem. Przechodz grę 3 raz i nic.
(btw, ktoś wie kiedy ma wyjść KotOR2??)

AD1. Wystarczy kliknac WLASCIWOSCI na ikonce d2 lod/potem w ELEMENCIE docelowym., z np. takiego: "C:\Program Files\Diablo II\Diablo II*****"
na taki: "C:\Program Files\Diablo II\Diablo II*****" -w
I gotowe.

AD2. Nie, ale przewaznie daje.

Ad3. nie wiem o "so si chosi" ^^

PS: PILNIE POTRZEBNA GRA "Knight & Merchants: The Peasnt Rebelion. ( czyli "knajc 2") Przesylka polecona na koszt adresata rox! ( moze byc pirat )

Ghost Nieudany 31-10-2005 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zapewapu
To bylo raz,a teraz 2 problem:Gdze jest ten *** widelec,ktorego potrzebuje ten facet z gospody,za nic nie moge go znalezc...

Widelec ma koleś na zewnątrz, w prawym górnym rogu od gospody z tamtym gościem od widelca - poznasz go, wygląda jak nieco napakowany bandyta. Podyskutuj z nim - jak ci się uda, to może go przegadasz, ale prawdopodobnie stoczysz z nim walkę (banalną zresztą), za co zyskasz widelec i fajny kolczyk dla złodzieja.

Mack Abadrak 31-10-2005 11:51

K&M Peasantów może nabyć w Media Marktach, sam długo szukałem :P
Wiem, że napewno w Poznaniu w MM jest. (koszt 19 zł, ale musisz kupić i K&M podstawowe i dodatek :P)

Matyjasz 04-11-2005 13:35

Witam

Od niedawna mam problem z graniem przez neta w gre Hidden & Dangerous 2. Problem ten objawia sie w ten sposob ze do godziny 14:30 moge grac normalnie, mam niski ping, a po godzinie 14:30 to cos sie dzieje i mam pingi z kosmosu... Mam tpsa 256kb/s. Dzwonilem do nich i mowili mi ze nie wiedza co to jest. Moze wina lezy po mojej stronie ?

Harven 04-11-2005 21:40

Settlers 4

Ja mam problem z 1 misją w kampanii mrocznego plemienia. Chodzi oto abym zajął teren majów. Sytuacja jest taka że wprowadzam tam moje wojska, niszczą pierwszą falę żołnierzy wroga, zajme kilka wież i BACH! przychodzą następni i mnie rozwalają :/ czytałem solucje na necie lecz są one do niczego. Halp plx

Domcior 15-11-2005 17:43

Prosba

MAm prosbe jak sie wstawia obrazki tutaj na forum z góry thx!!

Domcior 15-11-2005 17:56

CLosed

Uwarzam temat za zamknięty

BleF 15-11-2005 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domcior
MAm prosbe jak sie wstawia obrazki tutaj na forum z góry thx!!

Zgraj pierw obrazki na serwa np www.photobucket.com
a pozniej
[IMG]Link do obrazka[/IMG]

Dr.Unknown 25-11-2005 12:13

UWAGA!
W związku z powatarzającymi się pytaniami technicznymi zmieniam nieco regulamin tematu, od teraz pytania o problemy techniczne są widziane równie mile, co np. solucje dla tych, którzy sie poddali. Dziękuje za uwage i przypominam, że temat traktuje wyłącznie o grach komputerowych za wyjątkiem Tibii.
UWAGA!

Leszczyq 25-11-2005 12:26

witam mam taki problem w cs 1.6 ze jak biore gryt sieciowa i juz wybieram server to pisz mi takie cos
Lan Server are restricted To local clients

Prosze o pomoc co zrobic zeby mugl grac?

Sacred Platinum Dragon 27-11-2005 08:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leszczyq
witam mam taki problem w cs 1.6 ze jak biore gryt sieciowa i juz wybieram server to pisz mi takie cos
Lan Server are restricted To local clients

Prosze o pomoc co zrobic zeby mugl grac?

Założyc konto w steam-ie i zarejestrować cd-key

Rohen 07-12-2005 13:48

@UP

Spier%^^%^$^$... --"

Mma taki problem z The Great Escape... móglby ktoś dac solucję albo stronę oficjlaną? bo szukałem i mi nic nie znalazło :/.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05.