Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe stworzenia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155784)

Wronz 29-11-2007 22:16

ty to gma powinienes miec ;p

Retukss 29-11-2007 22:17

z upa na upa coraz gorsze gówna wymyślają, żal kurwa niech wymyślą jeszcze cyklopa drwala, cyklopa kamieniarza i cyklopa smieciarza.. kurwa jakieś białe srane koty będa mi biegać pod nogami żal. Gdzie ten dawny klimat.. już mogli dodać jakieś gryfy albo chimery to kurwa nie, oni musza dodać 1202 ras cyklopów bo im się pomysły kończą, niech jeszcze z tych jebanych cyców będa leciec bohy i c armory.
Gdyby cipsoft myślał i dodał jeszcze z 10 starych serverów to by mieli jeszcze większe rekordy graczy i ilości kasy z paccków..

Merbul 29-11-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwalin (Post 1769330)
Mi się tam podoba :] Ekstra by było gdyby jeszcze zrobili tak, że te koty (itp) da się dokarmiać ;) Rzucisz im mięso a one zjedzą... Jeszcze fajniej by było gdy by się dało ich przygarnąć. Jedna postać, jedno zwierzę. Prędkość chodzenia dostosowywały by do gracza B) Oczywiście by nie mogły atakować innych, ani nikt nie mógłby ci go zabić. Jak sie wylogujesz i w logujesz to on cały czas jest.

Marzenia :p

HAHA po 1. Po ok 3h gry by zaczą cie wk******c, a zresztą bez przesady moze jeszcze niech szcza i sra na ulicach w mieście dp itd. a jak zsika sie na item np zbroje to zerdzewieje i biegniesz do sklepu kupujesz Hameraida i malujesz i jak nowa!!!, albo kuwete mu jeszcze kup... a najlepiej dodaj kokardki i przemaluj na fioletowo...

qpaqa12 29-11-2007 22:18

to jest COOOOOL! ;) tzn. ci klusownicy i cyklopy. bo ,,smoczki" i trolle to rozpieprzyli. ale dopiero po drugim przeczytaniu zauwazylem TO:
Lecz są też mniej przyjazne istoty zamieszkujące lasy. Kłusownicy (Poachers) są przestępcami i bandą wyrzutków, która zarabia na życie dzięki temu co znajdą w lesie. Wiedząc, że podróżnicy często noszą ze sobą wyśmienite wyposażenie, nie powstrzymują się nawet od kradzieży i morderstwa. Młodzi odkrywcy powinni być ostrożni, kiedy wchodzą do lasu słynącego z kłusowników.

faaajnie... kolejni złodzieje. ide se do banku z kasa zeby wplacic z loota gadam z npc wchodze do banku kasy nie mam. no faaaajnie... a do tych klusownikow nie dali obrazku zeby byla niespodzianka na noobki ;p

@Dwalin
stanął ci?

Paczu 29-11-2007 22:57

@Merbul
jeszcze trochę i tak będzie :]

ten update to jak piosenka Piersi - Rodzina słowem silna ;]

Azindius 29-11-2007 23:31

Aż żal... Wiewiórki większe od kotów... Hmm ? Smoki z modeliny ala pokemony... Hmm? Nowe czary jak z jakiegoś anime... Nowe żywioły... Hmm Heroes of Might & Magic ? Za dużo tych śmieci napchane... Jakieś balansowania profesji sobie wymyślili... Na cholere to komu...
Tibia 6.0 i następne uptade powinno jedynie zawierać nowe tereny ew. jakieś nowe KLIMATYCZNE potwory...

Pisać by można dużo... Wszystko ładnie ujął Retukss...

A ja powiem jeszcze raz. Gówno ;)

Maver 30-11-2007 02:19

za rok dopierdolą dżdżownice

Diablczek 30-11-2007 08:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maver (Post 1769619)

A za dwa chrząszcze .Tibia schodzi coraz bardziej na psy i tak samo Cip Soft dodając te wszystkie potworki.Te smoczki wyglądają słodko ale dragon ham pewnie stanie się dostępny dla low leveli a te TROLLE dobrze że zrobili championa ale ten Island troll z rybą-mieczem jest ch.jowy a wiewiurki i koty niepotrzebne.

Szybki'lols 30-11-2007 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Begiedza007 (Post 1768664)
Szkoda troche że do cycków trzeba miec pacca :(:(
A w sumie to nawet nawet te potworki:)
Ciekawe czy bez pacca tesz bende mugł dostać sie do smoczków
bym je nawalał z :mag::mag::mag::faceoff:

Orty też w porządku... czytaj ze zrozumieniem,odpowiedz na twe nurtujące pytanie jest w treści.

Krivex 30-11-2007 10:55

na moje zepsuli wogule grafike smoków porównajcie undeathc dragon i frost dragona z dragonem i dragon lordem i jeszcze te male smoki rzygac mi sie chce

nairdan1994 30-11-2007 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwalin (Post 1769330)
Mi się tam podoba :] Ekstra by było gdyby jeszcze zrobili tak, że te koty (itp) da się dokarmiać ;) Rzucisz im mięso a one zjedzą... Jeszcze fajniej by było gdy by się dało ich przygarnąć. Jedna postać, jedno zwierzę. Prędkość chodzenia dostosowywały by do gracza B) Oczywiście by nie mogły atakować innych, ani nikt nie mógłby ci go zabić. Jak sie wylogujesz i w logujesz to on cały czas jest.

Marzenia :p

Weź człowieku lepiej idź sobie pograć w simsy.

PLague 30-11-2007 11:23

Fajnie się zapowiada, chociaż ja tylko na żywo zobaczę kota i trolla :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Begiedza007 (Post 1768672)
Yo piszcie coś!!!!!B)B):cyclops::flaga_pl:

Taaa.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RAULITO (Post 1768690)
Ehh... cipy zjeba*i updejt na maxa juz wole grac w Diablo I 3/4 to samo albo Mu online
tibia 7.6 rox

Jak ktoś powiedział: A idź ty se na otsa hardkorowcu, tam sobie skakaj z radości, że masz Tibię 7.6, a nie tą "gównianą" co niepotrzebnie "apdejtują".
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Retukss (Post 1769392)
[...] już mogli dodać jakieś gryfy albo chimery to kurwa nie, oni musza dodać 1202 ras cyklopów bo im się pomysły kończą, niech jeszcze z tych jebanych cyców będa leciec bohy i c armory.
Gdyby cipsoft myślał i dodał jeszcze z 10 starych serverów to by mieli jeszcze większe rekordy graczy i ilości kasy z paccków..

1) Łooojeeeej, cip nie dał chimer i gryfów! A TY je chciałeś! No nieee, jak mogli?!
2) Ty myślisz, że CiP całą kasę z PACC ma dla siebie? Myślisz jak paruletnie dziecko. Oni do ręki dostają z 10% pieniędzy ze sprzedanych premium. Oni tak zarabiają na życie, więc, kurdę, krzyki "wszystko dla pacc, pjej, burszóje jedne kombinujom tylko jak spszedac najwiecej paccc!" tylko was kompromitują.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maver (Post 1769619)

Dżdżownice to już są :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krivex (Post 1769751)
na moje zepsuli wogule grafike smoków porównajcie undeathc dragon i frost dragona z dragonem i dragon lordem i jeszcze te male smoki rzygac mi sie chce

Matka Cię w dzieciństwie słownikiem po głowie biła?

Patrick II 30-11-2007 12:17

Jestescie retardami xD
Z tych kotow nic nie ebdzie wypadac ;p
a te trolle to zal ;D

chyba przezuce sie na diablo ^^"

Dr.Unknown 30-11-2007 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1769843)
Jestescie retardami xD
a te trolle to zal ;D

Obie te gry siebie warte, ja bym jednak na Twoim miejscu skupił się na nauce...

lusifer 30-11-2007 13:35

Powiem tyle. najciekawsze i najlepsze potwory z tych nowych to tylko te nowe dragi i raczej nic więcej. Ehh, grafika potworów coraz dziwniejsza jest. Niedługo wszystkie potwory może się jeszcze zmienią.

Wux 30-11-2007 13:48

tekst zaczerpnięty z tibia.org.pl:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Org.pl (Post 1769878)
...
- Jaskinie troli oraz rotwormów w Thais (poszerzone tunele oraz nowe elementy dekoracji)
- Jaskinie orców na północ od Thais (poszerzone tunele‚ większa różnorodność potworków)...

Więc FACC niech już nie płaczą że nic nie dostaną ;).

Areisen 30-11-2007 14:59

No tak! Zawsze to samo. Idzcie grac w diablo bo tibia suuuuuuuks i blee,tylko 7,6 byla spoko.Zalosne,takich jak wy odejdzie 500 a na wasze miejsce przyjdzie 5000 nowych graczy.Tibia 7.6 nie byla dostkonala,a polowa z was grala w takowa ,chyba ze na otsach

Nguyen 30-11-2007 17:39

a wie ktos cos o ty trollach championach? gdzie one beda mieszkac? ktos sie chociaz domysla?

p.s. jak chcecie, to idzcie grac sobie w diablo, ja za wami plakac nie bede. i tak przyjdzie z 10k nowych graczy

Knight'Cuba 30-11-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1769843)
Jestescie retardami xD
a te trolle to zal ;D

w niczym nie masz racji a te koty to piersza klasa :cup: :cup: :D :) ;) :p 8o a trole sa troche glupie ale zal to przesada

nairdan1994 30-11-2007 17:50

Cytat z tibia.org.pl :

Nowe potworki

W nawisach punkty doświadczenia

- dark magician (185)
- dark apprentice (100)
- poacher (70)
- dragon hatchling (185)
- dragon lord hatchling (645)
- cat (0)
- cyclops smith (255)
- mechanical fighter (255)
- cyclops drone (200)
- troll champion (30)

za hatchlinga 645 expa 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.