![]() |
Cytuj:
i dużo wysiłku w nie włożyli.Nawet cipsoft nie mógł by im tego wynagrodzić w żaden sposób. Ps.Naucz się pisać. |
MiciSik
Użytkownik forum Data dołączenia: 05 12 2007 Wiek: 11 I wszystko wyjaśnione. |
NoM MaM nAdZieJe Ze Ten Uptade SiE UdA :P
No Co tu duzo pisac o tym uptade zimowym.ALe wedlug mnie troche przesadzili z tym ulepszeniem druida i sorka,sa w sumie teraz niepokonani ---Z jednej strony sie ciesze bo sam mam druida na galanie :P;);)8o8o
|
Czy To Prawda Ze Po Uptade ziomowym maja resetnac hary do 1 lvl ??
Co To Ma Znaczyc Ze Maja Byc Postacie Znizone Do 1 lvl Po Uptade ??X(X(X(X(X(X(X(X(X(
|
Hehehe
Skąd się biorą takie pomysły o tym iż lvl'e będą cofane do 1 :) Panowie, załóżcie kabaret , a rozbawicie nie jedną osobę takimi żałosnymi tekstami :D |
OMG.Człowiek pracujący w supporcie tibia.pl (autor tematu) zrobił wielki błąd rzucający się w oczy ('ujżał') -.-
|
|
a sa nowe servery ?
|
Cytuj:
Update jest ogólnie znośny choć mógł sie obyć bez zmniejszania dystansu rzutu z broni miotanych... Albo skrócić do 7/6 kratek ;x Teraz też da się grać ale nie mozna tłumaczyć się wagą spear`a jak lekkim nożykiem/kamykiem rzuca się tak samo blisko :/ |
Tibia OTS 8.1
Witam. Wypilem pare litrow kawy i wkoncu skonczylem OTS pod Tibie 8.1.Serdecznie zapraszam na GG:5680087 jesli ktos jest zainteresowany OTS-em.
|
YhY
Sorry Mój Post na Dole \/\/\/\/\/ !!
|
''Tibia''
Tibia Sławna Gra Od prawie 11 Lat Była Fajna i Ciekawa ale teraz to jest powoli OTS i nie bendzie Wcale Fajnie tylko Zrycie Jestes Graczem Który Gra juz Nawet Długo i Miałem duzo przygód z Tibia'ą Ale Teraz Tibia jest Jak Bajka dzieci co mają po 5 lat Grają i mysłą ze to ''TeleTubisie'' X(X(X(:confused:
|
Czy ty wiesz co to byl komputer 11 lat temu? Wtedy pewnie 1 komputer powstal! To jak tyibia moze trwac 11 lat temu jak ludzie nie wiedzieli 9 lat temu co to jest kompuer. JA sie dowiedzialem 8 lat temu bo wtedy mi rodzice kupili kompa a ja nie wiedzialem co to jest. A mialem wtedy 15 lat jak nic. A pozatym temat zmienilesX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
|
Cytuj:
|
Weźcie nie nabijajcie postów w taki sposób ^^ lepiej pisać na temat :)
-_-_-_-_-_-_-_-_ Jak myślicie czy będzie nie długo nowy serw ? Mam nadzieje że tak po za tym CIPy to firma biznes'owa a w biznesie liczy sie kasiora ^^. Dlatego też spodziewam sie serwka tylko dziwie sie, że jeszcze nie ma o tym żadnych wieści :( |
Zimowy update to jedna wielka porazka ;pX(
|
No nie... Jaki kur... 1 lvl? Twoja stara ma 1 lvl -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |