![]() |
Zobacz sobie na tibia.pl outfity> questowe
tam wszystko pisze, a szukanie nie boli.:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pojawią się znowu, jak mu dasz ciastko, nawet jeśli mówiłeś już do niego 'hi'
|
Sprawdzałeś czy gdzieś tak usłyszałeś? Bo chcę być pewien.
|
Sprawdzałem na test serverze
|
Dlaczego nie moge zrobic drugiej misjii?? uzywac tego flaska na pozostalosciach slima i nic ;(
@Edit ok juz mam musialem kilka razy tak klikac xP |
@Johanes19
Musisz użyć starego viala na pozostałościach slima. |
To do slima nie ma specjalnego viala od Boza? Bo do atramentu, krwi stalkera i całej reszty jest.
|
Cytuj:
|
Prosty tani i fajny :)
|
Dzięki ;)
http://i213.photobucket.com/albums/c...860/jester.jpg @Up Ta, prosty, ty byś zrobił, "poblocz orki plxxx" :> |
a gdzie i jak uzyc tego zegarka bo uzywam kolo lozka kruzaka i ciagle pisze "you cannot use this object"
|
@up
Pewnie jak większość noobkow nie wróciłeś sie do bozo po wzięciu zegarka tylko pobiegłeś od razu do kazzo zamiast czytać spoilery to zacznij czytać quest log |
Jeny nie wiedzialem ze ten quest jest az takie dlugi i za te podroze to chyba bedzie z 5k xD
|
Mam problem.
Jeżeli straciłem te ciastka co dal mi Bozo mogę je jakoś odzyskać ? |
otóż mam unos problemos;/ zrobiłem 1 misje ( z kwiatem) o dziwo za 1 razem -.- bo myślałem że byle który kwiat xD ale teraz gdy dostałem specialną fiolkę i próbuje od zabite slima wziąć smród to nie mogę:( nic się nie dzieje.
"you cannon use this object" tra lal al lala xD |
Cytuj:
|
Pomoże ktoś :]
Cytuj:
|
siema jest jakaś szansa na odzyskanie specjalnego viala od bozo poniewaz vialka się pozbyłem przez hakera jestem na misji zebrania atramentu od quadry
@edit vial mozna kupic od npc bozo za 1k ;) @down a no nie wiem kiedyś przeszukiwałem kompa i znalazłem a skąd to nie pamiętam ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |