![]() |
ObuRZenie
To Jest PorĄbane!!nie Zgadzam SiĘ Z Takimi GŁupimi ReguŁami!!czyli Bede MogŁ UŻywaĆ Gfb Dopiero Na 40 Lvlu???!!!to Jest PorĄbane Jak Boga Kocham!!mam Nadzieje Że Wszyscxy Albo Przynajmniej WiĘkszoŚĆ SiĘ Ze MnĄ Zgadza!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest chore!!!!!!!! To bede musial kupowac life potiony! Jak Uhy bym mial za darmo od kolegi!!!!!! CipSoft chyba oszalał!!!!! Napisze do nich Commenta!!!! Tak byc nie moze!!!!! Swiaty NPVP powinny miec tak jak poprzednio!!!! Bo na tych swiatach mozna tylko trapowac!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(
|
Liczba boterów już zaczyna wzrastać http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1801039
Tu jest przykład. No niedawno wbiłem 44 lvl na dragach z dsem teraz mam 12% do 45 wiec powoli sprawa przestaje mnie dotyczyc. Sorry za to ,że wczesniej nie uaktualniłem. |
Cytuj:
|
Omg nic się nie zmieniło Polacy byli i będą żałosnymi graczami (oczywiście nie wszyscy). Czy wy nie rozumiecie ? Wszystko ma swoje wady i zalety (niektórzy z was widzą tylko wady) podam więc 2 zalety:
1. Teraz nie będzie sytuacji gdzie przyjdzie 4 sorców (20 levele) i wezmą na combo z SD 50 levela też sorca. 2. Przykład z uhami jest niepotrzebny bo sorcom jest nie potrzebne do 24 levela, knightci na 100 levelu leczą sie z tego po 100 hp, palladyni moga do tego czasu używac mana potionów i health potionów. CipSoft team zapewne jest mądrzejsze od was i zanim coś zrobi przemyśli to dużo więcej razy niż wy zanim napiszecie coś na tym forum. Powyższe teksty zwracam do osób piszących " Oni są powaleni ja tego nie zniosu itp. itd. |
Wiekszosc osob ktore narzekaja na ten update to FACC, ktorzy to sie denerwuja ze CIP'y robia nie tak jak FACC tego chca ze robia im na zlosc i w ogole FACC maja żądania. Z jakiej racji sie pytam? Nie placicie za ta gre, gracie za darmo a jeszcze żądania macie? WTF?
P.S. Nie mam PACC |
zal
To Jest PorĄbane!!nie Zgadzam SiĘ Z Takimi GŁupimi ReguŁami!!czyli Bede MogŁ UŻywaĆ Gfb Dopiero Na 40 Lvlu???!!!to Jest PorĄbane Jak Boga Kocham!!mam Nadzieje Że Wszyscxy Albo Przynajmniej WiĘkszoŚĆ SiĘ Ze MnĄ Zgadza!!
Ja sie z tabą zgadzam :cup:8o P.S.-gfb jest od 30lvl :mag: |
omg...
to już przebiło udupienie knightów i palków... uh od 24 lvla ih od 15 czy tam 14... porażka to teraz widze że gdy ktoś zacznie grać w tibie albo zrobi new chara będzie siedział na trollach do 15 lvla... żal...
Tibia 7.4 forever... EDIT: a właśnie bym zapomniał... niektórzy się cieszą że pk teamy nie będą ich tak kosić... skoro narzekacie na pvp grajcie na non-pvp |
Cytuj:
|
No jesli chodzi o scislosc to gfb jest od 23lvlX(
|
Cytuj:
http://tibia.pl/spell/Great_Fireball |
...
Moim zdaniem to dobrze że tak zrobili.
to byla tibia 8.0 pomyślcie expicie se 20 knightem na dc albo amazon camp. przylatuje ci 30 sorc i zabija cie z sd. tibia 8.1 expisz na ..... przylatuje 30 sorc i co z hmm i wanda cie niezabije.(raczej) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niektórzy pro gamerzy:D robią dużo charów 20lv sorców, drutów i pkują. To się teraz skończy - to jest plus run od lv. Dlaczego knight na 20lv nie może zadawac obrażeń ponad 100hp a sorc/druid może? To było niesprawiedliwe, a teraz to się zmieni. pzd
|
Cytuj:
Zastanow sie zanim cos napiszesz, wiadomo jestse kina/palem i dlatego popierasz ten shit ktory spi3rdolil ta gre kompletnie (: |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale ten pomysl zje*any :o :( juz cipy nie maja co wymyslac ostatnio weszly blokady na bronie itd. :baby: ZAL CIPOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |