Hmm , mam mieszane odczucia co do Twoich "pomysłów" przede wszystkim :
Po co zabezpieczenia przed hackiem ? Po czorta to ? Wystarczy mieć mądrą głowę + zabezpieczenie komputera i już nikt Ci nic nie zrobi , nie wchodzić na żadne podejrzane strony, nie ściągać wspomagaczy, nie wchodzić na strony "gdzie są odpowiedzi na tutora".Ponadto jakiś antywirus + spyware i
NIC Ci się nie wbije
PRIMO : Moim zdaniem, powinno być w Tibi takie coś, jak w realnym życiu, czyli w BANKU potrzebny jest nam KOD PIN.Gracz wymyślałby taki kod na stronie domowej tibii logując się wcześniej do swojego konta.I już po hacku itemów, chociaż ta kasa by była
Drugą sprawą , dotyczącą utani gran hura : Widać, że padłeś od Sorcerera/Druida , który dogonił cię z e-hura :D . Gdyby Sorc/Druid nie mieli tego , to praktycznie w PvP byliby nikli..Każdy Knight/Pall by ich doganiał, co wiąże się z trapem w 5 sekund i szybką śmiercią.Mówię tutaj o wojnie, lub większym "dymie".
Cytuj:
- odebranie magicznym najmocniejszych summonów które dają im znaczną przewagę w low lv pvp
|
Od summonów też padłeś ? :D. Co z tego, że dają przewagę ? To może dajmy Knightom mniej życia, bo to też im daje przewagę w trapach/ucieczkach ? Tak można by wymieniać, jeżeli summony byłyby zabrane Sorcom/Drutom to coś musiałoby być zabrane Knightom/Pallom.
Cytuj:
- zabezpieczenie przed wysłaniem wielu itemów w krótkim czasie
|
Tutaj to już w ogóle owned..Czyli taki lootbag 80k capa z (załóżmy) gdzie mam rubbishów na sell od groma , musiałbym wysyłać z tydzień, bo jest zabezpieczenie ? To ja dziękuję za taką grę.Tak samo run itp do innego miasta (jako przygotowanie na hunt) ,też nie mógłbym wysyłać..Phi.
Więcej mi się nie chce, bo trochę za dużo pisania by było >,,<
Enjoy ";..;"