![]() |
Cytuj:
|
Jakis filmik PLZ : ]
|
Wygląda na ostry wpierdol.
@snustorr jaka sieka |
flame on ~
:D |
nooo zaczyna sie zabawa bo powoli z pz nie wychodzili xP bylo nas duzo mniej pomimo to wyszlismy a tengu wczoraj nie:< zreszta nvm:P
|
Mispex debilu i tak was było więcej.
no to koniec wojny polaczki nie maja pieniedzy na blessy xDa mogasz odkrył ameryke i to że remdila jest spy, co wiedziały wszytkie nooby z carlin po 1 filmku na ktorym widać że remdila bloczy Naderixo:D |
Ja tam jestem z siebie zadowolony... przynajmniej zabilem Sidoxy...
|
Cytuj:
no tengusow bylo z 50 nas 30~ czyli nas wiecej ehh..idiotyzm debilow na forum juz mnie nie dziwi:D |
Boze, jak mogliscie tak po dupie dostac o_O Musze film zobaczyc, ale nie dzis bo kaca mecze :/
|
Cytuj:
30? mniej misq :P jedynie ich pierwsza wygrana bitwa , ale po co sie kłócić na forum? |
nie wiem Mułek;d;d ja nie zaczynam forum battle:< zreszta nie bylo mnie tam XD
|
AIE [23] - [35] Tengu
|
Leciutko sie podlamalem tym battle, nie chodzi bynajmniej o mnie ale o to ze trzeba ogarnac runy itp dla Argona i innych...
|
@Sahjon
znowu źle, zrozum, że mi to wisi czy mnie wyrzucą czy w/e, ja się tam nie pchałem jak pewnie sporo innych rekrutów, to ma być zabawa no i w końcu Hampish może was tak samo "wydymać", nie wiem jak Ty, ale ja tego tak na poważnie nie biorę @OB Nie mam pojęcia ilu was było, wiem, że nas było ok. 35 osób to napewno +dookoła stały noobchary, ale to już nie wiem kogo, ale głównie wasze chyba, bo blokowały Tengu w trapach, napewno nie 50 >.< |
gz battle, ale znów Tengu walczyło nieczysto.
Remdila _/ |
Cytuj:
|
Remdila to dopiero początek w spy party xP
|
@up
dokładnie... |
Cytuj:
: to są własnie szweduchy zajebane, nie umieją grać fair. Bez odbioru." hahahahahaha wojna sie zaczela bo Hampish zhakowal Mangussa |
@up
Jakby w Tengu szpiegów nie było... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:47. |