Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Dominacja Memetno... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168536)

Mispex 14-04-2008 07:50

@waldek takk byles na akcjach bo dzwonic po ciebie trzeba bylo zawsze:< wiadomo ze 120ms+ jest wazniejszy niz 114 rp czy 70 ed;s

Xarupi 14-04-2008 15:38

"""Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe"""

Jedynie doceniam to co dla nas zrobił Dempah bo jak narazie zrobił dużo więcej niż ty :) a co do eloziomków to u wannabe :) Bo z regóły nie pisze na forach takich jak to zeby to udowadniac jaki pro jestem na forum

ps. zazdroszcze ci tej samooceny ;;;

Waldo1910 14-04-2008 16:28

Nawet jak ktoś po mnie czasami dzwonił to co z tego? To chyba jeszcze lepiej świadczy o tym, że musiałem coś co robiłem przerwać i siadać do kompa lub za*******ać do domu zeby pomóc. Zresztą co tu bedziemy sobie wypisywać kto co robił. Tak czy siak z polskiego teamu masz max 10 ogarnietych osób a reszta poprostu do wojny sie nie nadaje z różnych powodów dlatego też Polacy na xerenie bez pomocy szwedów nie poradzą sobie nigdy. Chyba że by naprawde 2-3 ogarnietych sorków/druidów miało te 160 lvle to zawsze łatwiej coś zrobić.

Master Bonczek 14-04-2008 17:37

Właśnie miałem pisać to samo co Waldi :) co tu ogarniać wśród Polaków jak większość to po prostu nooby i nie ma co kręcić, taka jest prawda, że na Xerenie bez Szwedów nie jesteśmy nic w stanie zrobić.

Mispex 14-04-2008 20:08

ja tak do konca nie licze wylacznie na polakow

Xarupi 14-04-2008 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 2001940)
ja tak do konca nie licze wylacznie na polakow

a na kogo ;D?

alekg1989 14-04-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1992350)
jaki miales najwiekszy lvl? 40?
nie wiedzialem ze memento prowadzi rektuacje od 80 lvl zal..
btw.lizaniem dupy chuja zdzialasz:D

nawet nie mialem 40 jestem poczatkujacym graczem, narazie mam 32 ed, ale jak wolisz ludziom wytykac bledy, zamiast ich czegos uczyc to tak troche nie bardzo, moze narazie jestem noobem, ale przy odrobinie checi z waszej strony moge wam byc przydatny, bo moje checi sa naprawde duze.

Waldo1910 14-04-2008 22:05

Lekcja 1
Żadna panująca gildia na servie nie rekrutuje ludzi z pierwszej łapanki :D

krzysheak 14-04-2008 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 2002281)
Lekcja 1
Żadna panująca gildia na servie nie rekrutuje ludzi z pierwszej łapanki :D

Nieprawda, na Ruberze jest gildia rzadzaca do ktorej dochodza wlasnie ludzie z lapanek ale to prowadzi do tego ze w tej chwili my ich ownujemy majac 20 osob przy ich 50-80:)

Ronzidiov 14-04-2008 23:43

I zaś to samo już 4 albo 5 raz.
Po przegranej wojnie każdy szuka winnych w koło a siebie winnego nie widzi i z tego wynikają kłótnie -.-

Co było to się nie odstanie nie lepiej teraz już przyjąć że każdy się starał niż wyzywać swoich niedawnych towarzyszy [wydawałoby się świetnych kumpli] i czekać w spokoju na następną szanse? W miłej atmosferze...?

PS Waldek i Misiek co wy wyprawiacie? wg mnie akurat żaden z was nie ma sobie nic do zarzucenia obydwoje byliście jednymi z najaktywniejszych ludzi po waszej stronie nie wiem o co wy sie kłócicie ...

Kondi -.-

Mispex 15-04-2008 07:31

Ronus:):)
jak tam ten no:P wiesz:):)

Maciasty 15-04-2008 09:20

zgadzam sie zkrzysheak i bonczek xerena to najbardziej nobowski serwer tak bylo jest i bedzie

Xarupi 15-04-2008 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 2002457)
Nieprawda, na Ruberze jest gildia rzadzaca do ktorej dochodza wlasnie ludzie z lapanek ale to prowadzi do tego ze w tej chwili my ich ownujemy majac 20 osob przy ich 50-80:)

Kogo obchodzi jakas rubera to jest temat o Xerenie
a co do bekasa nie zauważyłes ze zachowujesz sie tak jak on? on tez mówil jaki to on pro na wszystkich swiatach a na xerenie nie pokazal nic tak jak ty ;) a sry pokazales jak zjechac z 153 na 143 :)

ps. Moja mama ma 300 lvl na swiecie n pvp i pekuje z sd ;<

Unholy_Elder 15-04-2008 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xarupi (Post 2002708)

Bardzo zabawne. -.-

alekg1989 15-04-2008 16:00

15:50 Otto De'lotto [113]: Exiva "xatalon
15:53 Gurra Lantz [66]: exiva "arefrius

chyba znowu walczą, ale nie mam pojecia kto jest z nami :)

Mispex 15-04-2008 16:11

chyba masz chujowe informacje

Xarupi 15-04-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder (Post 2002785)
Bardzo zabawne. -.-

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.

pewnie jeszcze tego w szkole nie było :<

SMk 15-04-2008 19:02

Nie kłóćcie się :D I piszcie posty na temat wojny , a nie szkoły bo połowa typów co gra w Tibie , chyba szkoły jej nie skończyła. <3

Unholy_Elder 15-04-2008 19:22

Cytuj:

Po skrocie PS [Post Scriptum] , nie stawia sie kropki.
Tego tez nie bylo w szkole?

krzysheak 15-04-2008 22:01

Cytuj:

Kogo obchodzi jakas rubera to jest temat o Xerenie
a co do bekasa nie zauważyłes ze zachowujesz sie tak jak on? on tez mówil jaki to on pro na wszystkich swiatach a na xerenie nie pokazal nic tak jak ty ;) a sry pokazales jak zjechac z 153 na 143 :)

Jestes debilem wiec nie wiesz jak bylo , no wiec moze cie uswiadomie, probowalem sellnac chara (dostalem za to bana potem wiec uwazam ze moge o tym pisac), typ mnie wychujal poprezez cofniecie wplaty na paypala wiec stracilem kase i itemy a do tego typ padl 2x, raz dlatego bo fabiano knight mnie nie lubil i chcial mnie udupic, a 2. razem bo to juz byla wojna i akurat w momencie gdy ten noob byl na moim main charze ja siedzialem na swoim sorku...

Co do rubery ktos tam pytal o random invy do gildii rzadzacej to odpowiedzialem ze sa takowe na niektorych swiatach gdzie mozesz sie dostac z dobrym lvlem mimo ze nie masz znajomosci wiec zamknij pizde i sie nie dojebuj...

Moje osiagi na xerenie podczas wojny:
-8 fragow (m.in. nargoriel, sidoxy, rojay)
-bylem na prawie wszystkich openkach (z 6 bylem na 5) + na praktycznie kazdym sneaku i boat trapie m.in. na xazeza

Ogolnie to ty grasz na non pvp wiec to chyba ty jestes noobem, nie ja...

Swoja droga wbijam w takiego frajerka jak ty , idz wyliz dupsko dempahowi...

A tak nawiasem mowiac ten tibijski joke o 300 lvlu z sdkami byl zajebisty, tak jak caly ty :O

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23.