![]() |
@waldek takk byles na akcjach bo dzwonic po ciebie trzeba bylo zawsze:< wiadomo ze 120ms+ jest wazniejszy niz 114 rp czy 70 ed;s
|
"""Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe""" Jedynie doceniam to co dla nas zrobił Dempah bo jak narazie zrobił dużo więcej niż ty :) a co do eloziomków to u wannabe :) Bo z regóły nie pisze na forach takich jak to zeby to udowadniac jaki pro jestem na forum ps. zazdroszcze ci tej samooceny ;;; |
Nawet jak ktoś po mnie czasami dzwonił to co z tego? To chyba jeszcze lepiej świadczy o tym, że musiałem coś co robiłem przerwać i siadać do kompa lub za*******ać do domu zeby pomóc. Zresztą co tu bedziemy sobie wypisywać kto co robił. Tak czy siak z polskiego teamu masz max 10 ogarnietych osób a reszta poprostu do wojny sie nie nadaje z różnych powodów dlatego też Polacy na xerenie bez pomocy szwedów nie poradzą sobie nigdy. Chyba że by naprawde 2-3 ogarnietych sorków/druidów miało te 160 lvle to zawsze łatwiej coś zrobić.
|
Właśnie miałem pisać to samo co Waldi :) co tu ogarniać wśród Polaków jak większość to po prostu nooby i nie ma co kręcić, taka jest prawda, że na Xerenie bez Szwedów nie jesteśmy nic w stanie zrobić.
|
ja tak do konca nie licze wylacznie na polakow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lekcja 1
Żadna panująca gildia na servie nie rekrutuje ludzi z pierwszej łapanki :D |
Cytuj:
|
I zaś to samo już 4 albo 5 raz.
Po przegranej wojnie każdy szuka winnych w koło a siebie winnego nie widzi i z tego wynikają kłótnie -.- Co było to się nie odstanie nie lepiej teraz już przyjąć że każdy się starał niż wyzywać swoich niedawnych towarzyszy [wydawałoby się świetnych kumpli] i czekać w spokoju na następną szanse? W miłej atmosferze...? PS Waldek i Misiek co wy wyprawiacie? wg mnie akurat żaden z was nie ma sobie nic do zarzucenia obydwoje byliście jednymi z najaktywniejszych ludzi po waszej stronie nie wiem o co wy sie kłócicie ... Kondi -.- |
Ronus:):)
jak tam ten no:P wiesz:):) |
zgadzam sie zkrzysheak i bonczek xerena to najbardziej nobowski serwer tak bylo jest i bedzie
|
Cytuj:
Kogo obchodzi jakas rubera to jest temat o Xerenie a co do bekasa nie zauważyłes ze zachowujesz sie tak jak on? on tez mówil jaki to on pro na wszystkich swiatach a na xerenie nie pokazal nic tak jak ty ;) a sry pokazales jak zjechac z 153 na 143 :) ps. Moja mama ma 300 lvl na swiecie n pvp i pekuje z sd ;< |
Cytuj:
|
15:50 Otto De'lotto [113]: Exiva "xatalon
15:53 Gurra Lantz [66]: exiva "arefrius chyba znowu walczą, ale nie mam pojecia kto jest z nami :) |
chyba masz chujowe informacje
|
Cytuj:
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. pewnie jeszcze tego w szkole nie było :< |
Nie kłóćcie się :D I piszcie posty na temat wojny , a nie szkoły bo połowa typów co gra w Tibie , chyba szkoły jej nie skończyła. <3
|
Cytuj:
Tego tez nie bylo w szkole? |
Cytuj:
Co do rubery ktos tam pytal o random invy do gildii rzadzacej to odpowiedzialem ze sa takowe na niektorych swiatach gdzie mozesz sie dostac z dobrym lvlem mimo ze nie masz znajomosci wiec zamknij pizde i sie nie dojebuj... Moje osiagi na xerenie podczas wojny: -8 fragow (m.in. nargoriel, sidoxy, rojay) -bylem na prawie wszystkich openkach (z 6 bylem na 5) + na praktycznie kazdym sneaku i boat trapie m.in. na xazeza Ogolnie to ty grasz na non pvp wiec to chyba ty jestes noobem, nie ja... Swoja droga wbijam w takiego frajerka jak ty , idz wyliz dupsko dempahowi... A tak nawiasem mowiac ten tibijski joke o 300 lvlu z sdkami byl zajebisty, tak jak caly ty :O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |