![]() |
Gz levelu kip i mam nadzieje ze szybo 100 ***niesz i na anithilatorka ( poprosze o film ( :P
pozdro all ... |
STARY WYMIATASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem tylko tyle ze jak niedopniesz kiedys 200 to masz w morde :P kiper fan's club |
Ty jestes..... ty jestes normalnie bogiem w tibii :D:D
Super ss dawaj wiecej wiecej i jeszcze raz wiecej ----------- LESZCZ tak na mnie mowia B) B) B) |
Przykro Mi :(
Oj Kiperr WspuŁczuje Miec 100lvl I Dednoc Na Glupim Dragu Nie Wiem Czy Lag Czy Cos Ale WspuŁczuje
|
Ja wspolczuje red skullowi
|
cool
SS masz zawsze ostre
nie wiem czemu dopiero teras je ogladam.... gratz!! :D |
...
Dawaj Kiperr Dlugo mnie nie bylo na forum xD
100 lvl mailes ? gz i dawaj na anithilatorka film zdjecia i co tam jeszcze popadnie Xd !!! Pozdro P R I N G I |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
po 1:
super screeny gz lvla <nee wiem ktorego xD> po 2: Przestancie spamowac tu!! caly czas ktos cos ma do erbiego albo do kogos tam cos... -.- po 3: przestanie pisac cos w stylu "omg kiperr jestes bogiem" itd itp... bo to troche wkurza jak sie same takie gowienka widzi -.- To juz koniec na dzisiaj..wiec sluchajcie piesni mej..dlszy ciag jutro o dziesiatej xD |
Gz, czekamy z filmik z Aninhilatora :D
|
Cytuj:
Moze kipper i zrobi, ale jak idzie team 100lvl'owcow to male szanse, ze wszyscy przezyja, jak jedno ogniwo peknie, to musialby stac sie cud, by przezyli w 3... A chyba nikt nie chce bic 100lvl po dedzie znow? Idzie sie zawsze z wiekszym lvl dla pewnosci! |
Fajne ss ej jak można wejść na test serwera bo niewiem
|
:)
Exori rulez :baby:
|
Gratz !!!!
Fajne ss wklejaj takich wiecej :)
|
jak zawsze Kipper naz zaskakujesz Oglodam photobucketa ;]
|
Gratz lvl'ów <któryś raz już...>:P
I tak jesteś giejem:P |
@up
Dzięki geju :P |
Cytuj:
Stary wszystko jest możliwe ,Dragonslayer (150 royal z antici) wykonał anihilatora sam ,bo cała jego ekipa padła odrazu jak wbili ,a on z shieldem blokował demony i ci jakiś czas walił sd ....cuda się zdarzają :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |