Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Koniec z Tibia w wielkim stylu :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169721)

Krakoww 29-03-2008 12:32

oioioi

No Karol Eh najpierw 115 rp Lavande na selenie delate potem eternia sam bez sharowania teraz widze free itemy :/ gildia cie dojechala z 90 65 czy tam 63 :S Pozdro dla Wiktora i Dumla i dla Ciebie Karol ;]Mogles cos odpalic Wiktorowi albo allegro.pl

Killuminati 29-03-2008 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1976086)
Neostrada na komunie + rodzice w pracy tak to się kończy.
Jesteś śmieciem jeżeli wybierasz/wybierałeś gre od rl. Ja dajmy na to czekam na respa 5h przychodzi do Mnie koleś po kilku h zwłoki i pyta sie czy ide na dwór to ja bez zastanowienia wyłączam grę i spieprzam.

Powinni wprowadzić zakaz używania komputera do 16 roku życia.

Śmieciem to jesteś tutaj ty, bo kopara Ci opadła, jak zobaczyles co ona wyrzuca. Jemu tylko pogratulowac, a Tobą tylko gardzić. A co do kompa od 16 roku życia, pomysłowe, będzie mniej idiotów Twojego pokroju.

Xovex 29-03-2008 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xefus (Post 1977265)
Oj, przepraszam proszę pana, ale przeczytaj wszystkie posty. I zobacz jak używane jest słowo "noob" na tym forum.
kthxbye

Ta, ale słowo "noob" ma swoje jedno znaczenie, a gdy używane jest w innych okolicznościach, to najczęściej jest właśnie używane przez "nooba" :)

kthxbye. :D

Macqren 29-03-2008 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1976086)
Neostrada na komunie + rodzice w pracy tak to się kończy.
Jesteś śmieciem jeżeli wybierasz/wybierałeś gre od rl. Ja dajmy na to czekam na respa 5h przychodzi do Mnie koleś po kilku h zwłoki i pyta sie czy ide na dwór to ja bez zastanowienia wyłączam grę i spieprzam.

Powinni wprowadzić zakaz używania komputera do 16 roku życia.

Ale Ty jesteś fajny o.O wychodzisz na dwór :(:(:(:(

Jeżeli dobrze zrozumiałem, to stoisz w depo gapiąc się w monitor 5h, czekając na wolny resp? To dopiero jest uzależnienie.

p.s. nie jestes Bogiem żeby "mnie" pisać z dużej litery.

Kamilmen Cichy 29-03-2008 15:05

Gratuluję wyjścia z nałogu :cup:. A co do chara to najlepiej usuń/zrookuj, żebyś się nie wciągnął na nowo. Tibia uzależnia tak samo jak alkohol lub narkotyki, a dla niektórych nawet trudniej jest od niej odejść niż od narkotyków. Ja też wreszcie muszę raz na zawsze odejść od Tibii :p (już 6 lat w tym gównie xD). Jeszcze raz gratuluję.

PS
Piszcie o mojej wypowiedzi i o mnie co chcecie... Nawet mnie to nie ruszy (co najwyżej spadnę z krzesła ze śmiechu :)).

Budy_Maximus 29-03-2008 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyziek (Post 1976416)
No patrz ja mam 106 lvl i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym wolał expić niż wyjść na dwór.

Cenię takich ludzi :)

Wesol 29-03-2008 16:57

Gratuluje samozaparcia;) sam wiem jak to jest. Skończyłem z Tibia oddając wszystkie moje rzeczy różnym osobom:p W końcu są ważniejsze rzeczy niż tylko Tibia i internet...;)

Hugo 29-03-2008 19:52

Ja jak kończyłem prawie rok temu to pozabijałem nobów w thais i wbiłem deleted.
Od tamtego czasu nie grałem w tibie aż do niedawna.
Teraz robię chara do pk ;-).

CichyRumak 29-03-2008 20:03

hm..
Ja jednak wolałem wrzucać złotówki do swojego portfela niż pod depo jak kończyłem gre :).

suryoymobb 29-03-2008 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Budy_Maximus (Post 1977753)
Cenię takich ludzi :)

a co Ty nie mozesz odejsc od kompa? wolisz iśc huncic niz wyjsc z przyjaciólmi? lolz. Wogole nie wiem, wszyscy sraja ze straconych 400 pixeli i 4milionów expa.

bul i rzal

Sevjij 30-03-2008 04:28

Ludzie, ludzie ...

Jeśli dla was wielki styl oznacza pokazanie, że jest się na tyle słabym żeby nie móc nad sobą zapanować, to ja wam współczuje...
Jeśli jesteś uzależniony od alkoholu to nie wyrzucasz wszystkich pieniędzy z kieszeni, żeby nie ciągnęło do alkoholu ..

Wielki styl przy odchodzeniu z tibi, to po prostu ctrl + L, alt + f4, a po jakimś czasie jak uznasz, że Tibia zagraca Ci dysk także skasowanie jej.

Tak wiem, jesteście tak cudowni, że to co jest proste i oczywiste jest skomplikowane i za mgłą.

Pozdrawiam.

neopostman 30-03-2008 06:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez suryoymobb (Post 1978171)
a co Ty nie mozesz odejsc od kompa? wolisz iśc huncic niz wyjsc z przyjaciólmi? lolz. Wogole nie wiem, wszyscy sraja ze straconych 400 pixeli i 4milionów expa.

bul i rzal

A nie może już wyrazić swojej opini ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53.