Vanhelsen |
15-05-2008 12:37 |
@Slythia: Nie o to chodzi, jak dobrze zrozumiałem, Sesefowi chodziło o to, że u jego wykres był "obcięty", było widać tylko 1 z 3 miejsc zerowych...
Zresztą ten problem opisany wyżej dla mnie jest wielkim naciąganiem... Wystarczy odrobina logiki i skojarzeń, że skoro na pokazanym fragmencie są 3 miejsca zerowe a dalej wykres ostro ucieka to nie będzie ich więcej, co prawda może istnieć funkcja o takim samym fragmencie ale np 5 miejscach ale czy na prawdę trudno było się domyślić? (p.s. nie mówię tak, dla tego, że zrobiłem zadanie się wycwaniłem, nie zrobiłem zadania, ale po prostu domyśliłem się, że więcej miejsc raczej nie będzie...)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
(Post 2057787)
nie zgloszenie komisji uszkodzonego arkusza jest jednoznaczne z uznaniem go za odpowiedni do pracy z nim : ][...]
|
Rozumiem, gdyby była mowa o tym, że np coś było słabo wydrukowane, brakująca strona itp, ale gdy jest to usterka taka, że np: wykres jest ładnie ucięty i WYGLĄDA na poprawnie wydrukowany to co?... Oczywiście nie wiem jak wyglądała ta usterka u Sesefa
p.s. Rozszerzona fiza to jakiś banał :D tym bardziej zadane z temperaturami :D
|