Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Incredible N00b Killer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17305)

Dowizul z Inferny 15-12-2004 21:00

@zielevitz

wykupiles prawa autorskie?? twoje fake niesa tak dobre no moze sa dobre ale tylko w polowie

Zielevitz 15-12-2004 21:01

zara zara...

TO tylko propozycja, nie oficjalna kontynuacja :)
nie czepiac sie ludziska :)

Aval'yah 15-12-2004 21:55

Zielevitz mowilem ci ze masz tego nie robic...:/ Dalsza czesc bedzie przebiegac ZUPELNIE inaczej. Niestety potrwa to jeszcze troche czasu zanim sie pojawi. Robienie tej serii jest strasznie "czasozerne", a ja mam dostep do kompa glownie w weekendy. a jest jeszcze tibia, dziadu-dziadu, internet... musicie mnie zrozumiec.

EDIT
O ile wogle sie pojawi. :( Prawdobodobnie (wiem ze to glupio brzmi, ale cala sprawa powinna sie wyjasnic do konca tygodnia) zostalem okradziony (w tibii).
Stracilem caly eq przez to ze komus zaufalem, takze przez swoja glupote :(
Gram na Pacerze, servie non-pvp, nie moge wiec dopasc zlodzieja.Jesli nie odzyskam swoich itemow/lub jesli qmple mnie nie wspomoga/ koncze z Tibia i z wszystkim co z nia zwiazen. W tym takze z Incredible N00b Killerem :(

Sinpal 16-12-2004 08:15

Nie lam sie stary , koniec grania to nie oznacza kompletny brak oznak tibi (mzoesz robic dalej nuub killera:D) a co do noob kill to jest zajefajny:D zrob moze matrixa jak bedzie przed explosion unikal taki teleport z kratki na kratke a tam bedzie wybuchalo :D

Fragenstein 16-12-2004 10:58

Komix jest Za***isty

Gratz dla tworcy za pomysl wykonanie itp. wiecej takich!!!

ps. proponuje zrobic wlasnom strone z komixami tego typu

Muhahaha GRtaz (gratz)

Yazon Zigrin 16-12-2004 16:20

Juz tak nie rozpaczaj, ludzie Ci nie pomogą... też zostałem okradziony i jakoś nie kończę... choć przydałoby się trochę kasy (Pacera)... :p

Aureliunkunfun 16-12-2004 16:22

nieeeeeeee nieeeeeeeee blagam nie zostawiaj tibii jak bym gral na pacerze juz bym z toba poszedl ;)
PS. HAIL INCREDIBLE N00B KILLER ;)

GumbaS 16-12-2004 18:04

Nieeeeeeeeee

sieqma

przy tym komiksie zajefajnie się ubawiłem prosze nie kończ z tym
samemu doswiadczylem hacknieciu okradniecie itp itd mwoie ci po 2 dnaich wrocisz do tibi to dziala jak narkotyk PROSZE O NASTEPNE CZESCI NOOB KILLERA !!!!!!!!!!!!!!! wszystkie oceniam 11 na 10 :) tylko ostatnio taka troszke gorsza ael 1 full wypas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

3maj sie
aha mzoe ktosd mi wysalc linka z tym kolesiem co podrobil temat na tibia.org(wiem ze ktos juz podawal ale ten link nie dsiala ;/)

Dowizul z Inferny 16-12-2004 21:14

@up

poniewaz tentemat jest skasowany przez modow tibia.xx.pl (chyba)

@Aval`yah

nieeeeeeeeee to najlepsze fake jakie widzialem lepsze nawet od fake patologi niekacz z tym nieeeeeeeeeeeeeeee

Giwenor Zeth 17-12-2004 13:44

Ludzie wyluzujcie... tibia jest jak narkotyk, on nie odejdzie :):):) i jeszcze bedziecie go blagac zeby skonczym z INK-iem ... chociaz mam nadzieje ze to nie nastapi bo wszystkie odcinki sa gratz ale cos w 2-im szwankuje pomysl. Wykonanie
1 odc. 9.(9)/10
2 odc 8/10
3 odc 10/10

Pomysl
1 odc 10/10
2 odc 7/10
3 odc 0/10 (w koncu odcinek sie nie skonczyl i nie mozna oceniac!! :evul:

Armmagedoniarz 17-12-2004 13:57

czlowieku

ej te faki sa po prostu... nie ma okreslenia dla nich tak wiec domagam sie dalszych czesci.

a propos tibii; jaki masz nick moze moglbym pomoc. Armmagedoniarz

Yazon Zigrin 17-12-2004 15:57

offtopic:
Wcale go nie okradli, tlyko dobrowolnie dał ale nie odzyskał... wszystko zaczęlo się od tego że Aval wynajął domek (i się oczywiście podniecał przed wszystkimi) i chciaŁ mieć meble... a że jest FACC to poprosił taką gościarę by mu kupiła, no i kupiła, a on miał za mało "cap" by wziąść te meble więc oddał jej swo equip "na chwile" , a ona loggout... to tyle

Slagolash 17-12-2004 17:00

@ up
Ojć
Yazon, nie chce nic mówić.........mash chyba lekko prze***ane.......:p
EDIT: nie u mnie oczywiscie

Sorcek z Secury 17-12-2004 17:32

A kiedy tzecia część?
Juz sie doczekac nie moge 8o

Pantryk 17-12-2004 17:36

@:up

Chyba 4 :P

@:topic

Haha... żeby było więcej takich fakeów :D

Prawo Kruka 17-12-2004 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yazon Zigrin
offtopic:
Wcale go nie okradli, tlyko dobrowolnie dał ale nie odzyskał... wszystko zaczęlo się od tego że Aval wynajął domek (i się oczywiście podniecał przed wszystkimi) i chciaŁ mieć meble... a że jest FACC to poprosił taką gościarę by mu kupiła, no i kupiła, a on miał za mało "cap" by wziąść te meble więc oddał jej swo equip "na chwile" , a ona loggout... to tyle

Gdybyscie byli madrzejsi, to juz mielibyscie eq... Avala opedzlowala ziomalka z gildi... Ktora nakapowal mi jej maz... To byl dla niego szkok i dla mnie tez... Gdyby Aval od razu mi powiedzial moze mialby juz itemki... A teraz szukaj wiatru w polu... :(

Moxufer 17-12-2004 23:39

Najleprze komiksy jakie kiedykolwiek widziałem 8o 8o 8o !!! Super sprawa!!! :p Jak najwięcej takich!!! :] :] Troche Źle że urwałeś w takim momęcie, jak na TVN reklamami w najleprzych momentach. X(

Mortis Virtus 18-12-2004 08:49

Za***iste stary :D wiecej takich plxor plxor :D:D

Kamae 18-12-2004 09:58

Ten GS po update przypomina pokemony pająki z gier na Game Boya :)

Harrok 18-12-2004 10:02

Skoro Rookgard to wylęgarnia N00bów to może by jakiś desant jak na Omaha co ? :D Ogólnie 10/10 . Tylko ostatni odcinek jakos nawalił. ale i tak spoko.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.