Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176018)

Neo_pl 24-05-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidavar (Post 2075060)
Nie zachwycajcie sie tak tym updatem...
Może i te rozmowy z Npc sa dobrym pomysłem , ale pewnie coś z balansacją z**bia na 99% ;)

Koleś wyjdź , popłacz sobie że powascisz bardziej swoim knightem (CHOC TO BULLSHIT!)

Po ostatnim upie bylo zaznaczone ZE TO KONIEC ZMIAN DOTYCZACYCH PROFESJII NA DOSYC DLUGI OKRES.

Modliszka11 24-05-2008 23:00

Cytuj:

Neo_pl
Koleś wyjdź , popłacz sobie że powascisz bardziej swoim knightem (CHOC TO BULLSHIT!)

Po ostatnim upie bylo zaznaczone ZE TO KONIEC ZMIAN DOTYCZACYCH PROFESJII NA DOSYC DLUGI OKRES.
Nic Nie Pisali Że To Koniec Balansacji Tylko Pisali Że Zmiany Nie Będą Już Takie Drastyczne

Topic
Uważam Że Pomysł Jest Dobry

Aevolana 25-05-2008 08:47

koniec balansacji jest! Czytałęś w tym pierwszym mini teaserze że coś z balansacją?

Triq 25-05-2008 12:20

Niektórzy to od razu są zawsze na nie ;) A bo to Tibia straci klimat, a bo to super sie w kolejce stało, a bo to nie będzie więcej można blokować NPCa :( Bu :< Ja na przykład nie mogę się w tym dopatrzeć żadnego minusa, ale narzekania zawsze były, są i będą, nie ważne jak dobry by był update ;)

Pozdr

Juchasek 25-05-2008 13:25

Jak dla mnie mogą już nic z postaciami nie robić, a ten pomysł z NPC jest jak najbardziej dobry, wkońcu skończy się nędzna bajka na POI u szkieleta gdzie stało się nieraz po 2h :p

A co do reszty, takie narzekania że dla facc nic nie ma, to będzie coś z kazzem, ale że dla pacc nic nie wprowadza...8o

Sir Sprite 25-05-2008 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triq (Post 2076347)
Niektórzy to od razu są zawsze na nie ;) A bo to Tibia straci klimat, a bo to super sie w kolejce stało, a bo to nie będzie więcej można blokować NPCa :( Bu :< Ja na przykład nie mogę się w tym dopatrzeć żadnego minusa, ale narzekania zawsze były, są i będą, nie ważne jak dobry by był update ;)

Pozdr

Nie da się ukryć, że ostanie updaty można o kant dupy... Jedyne liczące profesje to magowie, reszta to mięso armatnie, na non pvp nie ma znaczenia bo tam rządzi bot.

i00n 25-05-2008 13:37

Jak zwykle zmiany na + :) Codzienne czynności w Tibii będą teraz krótsze o minutę lub dwie, no i nikt Ci nie będzie płakać za plecami jak zamulisz :D
Czekam także z niecierpliwością na zmiany w Kazo bo to moje ulubione miasto :)

Sidavar 25-05-2008 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl (Post 2075415)

Jakbyś nie zauważył w moim profilu jest napisane "na emeryturze" wiec mam wy**bane na ten update..

Szlaja 25-05-2008 14:59

Erm... Czyli to znaczy, ze mozemy wlozyc kase do banku expiac np. Na Mount Sternum? XD
Ogolnie... Hmm PW z NPC?
Nie podoba mi sie ;/

Fureyka 25-05-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szlaja (Post 2076662)
Erm... Czyli to znaczy, ze mozemy wlozyc kase do banku expiac np. Na Mount Sternum? XD
Ogolnie... Hmm PW z NPC?
Nie podoba mi sie ;/

Nie .... Zasięg rozmowy będzie taki sam lub podobny. Te zmiany spowodują, że kilka osób może rozmawiać z jednym npc w tym samym momencie.

Aevolana 25-05-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2076675)
Nie .... Zasięg rozmowy będzie taki sam lub podobny. Te zmiany spowodują, że kilka osób może rozmawiać z jednym npc w tym samym momencie.

Powtarzam:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2076675)

i jak jeszcze jedna osoba się o to zapyta to chyba skapituluje...

Zamne 25-05-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juchasek (Post 2076471)
w końcu skończy się nędzna bajka na POI u szkieleta gdzie stało się nieraz po 2h

no ale na poi bedzie taki tlok, ze sie ludzie nie beda mogli przepchac (patrz film usera bloodybonecrusher [wpiszcie w szukajke na youtube], ze bedzie sie czekalo z tym "tylko" 0,5h Cx

Emcess 25-05-2008 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 2076006)
koniec balansacji jest! Czytałęś w tym pierwszym mini teaserze że coś z balansacją?

na lato są zawsze tereny i inne duperele, balansacje takie większe zawsze były na zimę z tego co pamiętam.

Nonex 26-05-2008 09:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Sprite (Post 2076485)
Nie da się ukryć, że ostanie updaty można o kant dupy... Jedyne liczące profesje to magowie, reszta to mięso armatnie, na non pvp nie ma znaczenia bo tam rządzi bot.

Jesteś w błędzie. Mag to NIUKER! Każdy dobry mmorpg wie o tym ale niestety nie tibia widocznie CipSoft uważa że dmg maga jest wystarczający ale tak naprawde to żal. Hight lvl palek z arbalestem power bolt + sd zadaje dmg graczowi porównywalne z 1 sd maga a jest o niebo tańsze w starciach 1 vs 1 wogóle sorc w tibi to nie jest nuker tylko jakiś shit i jeszcze zrównali druida do maga żal. Palek jest za dobry i knight powinni wzmocnić tibijskich niukerów.

Xenhil 26-05-2008 15:06

pomysl niezly.tylko ja mam jedną wątpliwość.czy jak sie napisze "hi" to ten chat sam sie włączy :D czy trzeba będzie samemu go wloczyc?X(

M.J. 26-05-2008 15:12

A czytałeś coś o tym?

Leik~ 26-05-2008 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xenhil (Post 2078291)
pomysl niezly.tylko ja mam jedną wątpliwość.czy jak sie napisze "hi" to ten chat sam sie włączy :D czy trzeba będzie samemu go wloczyc?X(

co to za roznica? Jedno i to samo ..

--Cienius-- 26-05-2008 16:23

NIE, NIE BEDZIE "MOSZNA" GADAC Z NPC NA ODLEGLOSC!!!!!!!!!!!!!!

ile razy to mozna mowic?

i00n 26-05-2008 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nonex (Post 2078025)
Jesteś w błędzie. Mag to NIUKER! Każdy dobry mmorpg wie o tym ale niestety nie tibia widocznie CipSoft uważa że dmg maga jest wystarczający ale tak naprawde to żal. Hight lvl palek z arbalestem power bolt + sd zadaje dmg graczowi porównywalne z 1 sd maga a jest o niebo tańsze w starciach 1 vs 1 wogóle sorc w tibi to nie jest nuker tylko jakiś shit i jeszcze zrównali druida do maga żal. Palek jest za dobry i knight powinni wzmocnić tibijskich niukerów.

Wg. mnie takie wzmocnienie "Nukerów" było by na miejscu tylko gdyby zrobili tak, że nie traci się expa i ekwipunku po zabiciu przez innego gracza. Ewentualnie jeszcze mogli by ich wzmocnić ale gdyby obrażenia od magii na graczu zmniejszyli do 1/3 obrażeń.

Modliszka11 26-05-2008 17:48

Cytuj:

Aevolana
Tam Nic Nie Pisało Że To Koniec Balansacji

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20.