![]() |
Cytuj:
Po ostatnim upie bylo zaznaczone ZE TO KONIEC ZMIAN DOTYCZACYCH PROFESJII NA DOSYC DLUGI OKRES. |
Cytuj:
Topic Uważam Że Pomysł Jest Dobry |
koniec balansacji jest! Czytałęś w tym pierwszym mini teaserze że coś z balansacją?
|
Niektórzy to od razu są zawsze na nie ;) A bo to Tibia straci klimat, a bo to super sie w kolejce stało, a bo to nie będzie więcej można blokować NPCa :( Bu :< Ja na przykład nie mogę się w tym dopatrzeć żadnego minusa, ale narzekania zawsze były, są i będą, nie ważne jak dobry by był update ;)
Pozdr |
Jak dla mnie mogą już nic z postaciami nie robić, a ten pomysł z NPC jest jak najbardziej dobry, wkońcu skończy się nędzna bajka na POI u szkieleta gdzie stało się nieraz po 2h :p
A co do reszty, takie narzekania że dla facc nic nie ma, to będzie coś z kazzem, ale że dla pacc nic nie wprowadza...8o |
Cytuj:
|
Jak zwykle zmiany na + :) Codzienne czynności w Tibii będą teraz krótsze o minutę lub dwie, no i nikt Ci nie będzie płakać za plecami jak zamulisz :D
Czekam także z niecierpliwością na zmiany w Kazo bo to moje ulubione miasto :) |
Cytuj:
|
Erm... Czyli to znaczy, ze mozemy wlozyc kase do banku expiac np. Na Mount Sternum? XD
Ogolnie... Hmm PW z NPC? Nie podoba mi sie ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
i jak jeszcze jedna osoba się o to zapyta to chyba skapituluje... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś w błędzie. Mag to NIUKER! Każdy dobry mmorpg wie o tym ale niestety nie tibia widocznie CipSoft uważa że dmg maga jest wystarczający ale tak naprawde to żal. Hight lvl palek z arbalestem power bolt + sd zadaje dmg graczowi porównywalne z 1 sd maga a jest o niebo tańsze w starciach 1 vs 1 wogóle sorc w tibi to nie jest nuker tylko jakiś shit i jeszcze zrównali druida do maga żal. Palek jest za dobry i knight powinni wzmocnić tibijskich niukerów. |
pomysl niezly.tylko ja mam jedną wątpliwość.czy jak sie napisze "hi" to ten chat sam sie włączy :D czy trzeba będzie samemu go wloczyc?X(
|
A czytałeś coś o tym?
|
Cytuj:
|
NIE, NIE BEDZIE "MOSZNA" GADAC Z NPC NA ODLEGLOSC!!!!!!!!!!!!!!
ile razy to mozna mowic? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |