![]() |
kurwa chyba przezuce sie na szachy tam mnie nie bedzie w*****alo ze serwer padl
|
E no spokojniej tylko się nie zabijcie. Z powodu tibi. Włączą all servery i będzie good ;) Ale kiedy :( No może nie będzie good bo znów to pewnie się przytrafi :D To może raczej częścio - good :D
|
Co bedziesz miał good co maja z providentem :D :/ jebane:/
|
jejej kolejne mass kicki ;] Niceee
|
Mmaaaaaasssssssssssoooooooooowwwwwwwwwweeeeeeeee
Kkkkiiiiiikkkkkkooooooooooowwwwwwwwwwaaaaaaaaannnn nnnkkkoo |
Bylem w bledzie :P
|
Kur.a ded 3 health potiony dwarfenka... wszytko poszlo siejebac !!!1111 a zbieralem nato 20min mojego jebanego zycie !!! ide sie pociac :baby: :baby: :evul: ;( ;(
PS: WSZEDLEM DO GRY stoje w temple ide po lota schodze widze 3 soldki iii... kick ... co jest ku. soldki maja nowy czar ?? KICK !?!?!? PS2: TEMPLEM :* |
Nooo ku**a, grałem w kości i moja szczęśliwa kostka poszła się ...
jak to mówi kapitan bomba "tępe ch**e" |
5 kickow na saphira
|
Cytuj:
|
@AdiZgOlek jak jest mass kick to wylogowywuje....Ciekawe! Tylko dlaczego wszyscy padają?8o
|
Tzn nie wiem jak to jest, bo zawsze jak nawet stalem w depo to jak byl masskick to bylem online x czasu, a bylem na dragon landzie, mialem PZa i odrazu po kicku patrze na stronke i nie pisze ze jestem online, ale jak nie mam racji to sory :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mnie kick dopadł na gs island ... bywa ;p
Jun 02 2008, 20:59:10 CEST Died at Level 154 by a giant spider |
Mają Cipki banie, że dobrego programisty nie potrafią zatrudnić... Zainwestowaliby w takiego to już więcej DDosów byśmy nie ujrzeli (bo myślę, że to właśnie one powodują te serwerowe problemy).
|
Cytuj:
|
Tak trzymać Neos xD!
Kurna zaraz mnie szlag trafi z tymi kickami................................ |
czasem jak widze posty niektorych osob to sie zalamuje.. mass kicki to odrazu mysla ze hackerzy atakuja cipsoft. omg >.<
btw padaja tylko niemieckie serwy z tego co widze. Zapowiada sie powtorka z rozrywki, to co wczoraj bedzie pewnie znowu do 24 ;d |
zaczyna sie znowu xDDDDD
no kocham to xDDD widac ze CipSux pracuje xDDD bo sa tak zawzieci w swojej robocie ze az serwery im ze smiechu padaja ^^ xDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |