Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Turnieje Soldat - Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177363)

Walekifa 09-06-2008 21:12

Ej muszę przyznać że sobie skilla podciągnęliście ładnie ; p kilka dni nie grałem,wchodzę a tu mnie cisną wszyscy. Jeszcze z tydzień potrenujemy i wyzywamy kogoś na pojedynek? : P

<8>Borys<8> 09-06-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 2105382)
Ej muszę przyznać że sobie skilla podciągnęliście ładnie ; p kilka dni nie grałem,wchodzę a tu mnie cisną wszyscy. Jeszcze z tydzień potrenujemy i wyzywamy kogoś na pojedynek? : P

Zara dojdzie o tego że klan założymy...o,0...ciekawie by było

Kiedy (może o której) następny sparing? Byle po 15. Powinienem wreszcie zagrać ;p

Kogucik302 09-06-2008 22:52

A mi nie wychodzi, nawet z kauszakiem... ;<

@Topic
Może założymy Tibia.pl Clan? =D

Walekifa 09-06-2008 23:00

Ogólnie co do broni moje zdanie jest takie.Że im mniej nabojów w magazynku tym bliżej perfekcji(Pomińmy granatnik) Na początku bierze się zazwyczaj Miniguna ; p który ma 100. Przechodzi się na ten karabin który ma 50 bo myśli się,że jest bardzo dobry. Potem te wszystkie karabiny typu Kałach,mp5. No i idziemy coraz niżej,niżej dochodzimy do moich desertów,które teraz opanowywuje ; ) Schodząc niżej Ruger, tylko 4 naboje,perfekcja = snajperka. Ale bronią dla mistrzów jest tak naprawdę...Nóż ; P Mi się najlepiej sieka desertami.Dlaczego? Moc. muszę obliczać trajektorię lotu (szybko opadają naboje) i trochę mieć na to skilla trzeba ,ale odpłaca dmg. 3 takie celne strzały i człowieka nie ma. A nabojów jest 7,czyli mogę popełnić 4 błędy ; ) O ile ruger pozwala tylko na dwa (4 naboje,2 to dawka śmiertelna) do tego deserty zawsze lecą tak jak ja chce. Nie ważne czy spadam z góry,czy lecę na plecaku. W powietrzu ktoś z karabinem typu Styer nie ma szans w walce z desertami
Myślę więc że jestem na trzecim z pięciu kroków by powiedzieć,że mam niezłego skilla w to ; ) Ale się rozpisałem.. No ale co ;p A jak tam z waszym gustem?

Zalgadis 10-06-2008 08:33

Walekifa, nikt nie używa miniguna bo nim z odległości 1 mm nie trafisz.
Chyba żeby na capture the flag szybciej latać :D.
m79 (granatnik) to nóberska broń.

Rybzor 10-06-2008 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 2106116)
Walekifa, nikt nie używa miniguna bo nim z odległości 1 mm nie trafisz.
Chyba żeby na capture the flag szybciej latać :D.

Nie prawda, jeżeli grasz z graczami, którzy mają normalnego pinga, takiego jak ja (~15), to bardzo łatwo kogoś zabić. Co innego jak wbije Ci na serwer taki gelt z pingiem 600.

Arcan 10-06-2008 10:43

Wróciłem ;)
Jestem mile zaskoczony taką aktywnością w temacie, dodatkowo pod moją nieobecność zapisało się kilka nowych osób, już dodałem do listy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 2105382)

Ja też muszę potrenować, bo widzę, że się nieźle wprawiliście ;D

pemek33 10-06-2008 11:11

Znajdzie się miejsce dla mnie?
Też chciałbym pograć :D:D
Pozdrawiam ^^

Kogucik302 10-06-2008 11:48

@Zalgadis
Masz takie samo zdanie, co paczka dzieciaków, co mnie kickowała, dlatego, że ich zabijałem z M79, i nie mogli sobie ze mną poradzić ;<

Glacial 10-06-2008 12:29

Dobra to dzisiaj o 16:00 kolejna potyczka.
o 16 logowac się na czacie.

http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company

Bambuko 10-06-2008 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogucik302 (Post 2106251)
@Zalgadis
Masz takie samo zdanie, co paczka dzieciaków, co mnie kickowała, dlatego, że ich zabijałem z M79, i nie mogli sobie ze mną poradzić ;<

Nie ma się czym chwalić. M79 ŁATWO się zabija na publicznych serwerach.

pemek33 10-06-2008 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ten co wie (Post 2106302)
Dobra to dzisiaj o 16:00 kolejna potyczka.
o 16 logowac się na czacie.

No to, panie oficerze szanowny, ja będę na sto procent B)

<8>Borys<8> 10-06-2008 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 2105698)
Ale bronią dla mistrzów jest tak naprawdę...Nóż (...)W powietrzu ktoś z karabinem typu Styer nie ma szans w walce z desertami
(...) No ale co ;p A jak tam z waszym gustem?

Nóż owni, jak byłem w formie (grałem dużo w soldat) to samym nożem wygrywałem w dm czasem ;p
Z tym "nie ma szans" to bym się kłócił
Moim gustem? Zaczęło się od tego co 50 naboi (wiadomo czemu) przeszedłem na AK potem na MP5 i tak zostało. Próbowałem też innymi broniami ale najlepiej mi się gra MP5 + Knife + Granaty

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 2106116)

Zgadzam się, zabić kogoś m79 to nie zawsze świadczy o twoich umiejętnościach bo tą bronią każdy grać potrafi. Zwłaszcza na CTF.

Zobaczę czy an 16 dam radę.

Arcan 10-06-2008 14:49

W porządku, dodam cię do listy.
Zapisywać można się cały czas, czym nas więcej tym łatwiej ustalać terminy potyczek.

Zalgadis 10-06-2008 15:40

No dobra, o 15 idę na siłownie i do 16 powinienem się wyrobić. (spróbuje ale mogę być o 16:30 albo i później :D, zależy od chęci i ile typa będzie)
Zostawcie tutaj ip, server name i hasło bo na czacie nie odpowiadacie i nie mogę się wbić :D

Misiuuu 10-06-2008 15:57

o Boże najstarsi górale nie pamiętają kiedy w to ostatni raz grałem... ;p ściągne i może wbije ;p

@Arcat
Losux Board/forum ogólnozniekształcające? xD

Arcan 10-06-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 2106629)
@Arcat
Losux Board/forum ogólnozniekształcające? xD

Skąd wiedziałeś?! :o
To były piękne czasy, dopóki PFreak nie odłączył się od forum.

@topic
Mam problem z uruchomieniem Soldata, za każdym uruchomieniem wyskakuje komunikat, że program został zamknięty.
Tryb zgodności nic nie daje.

@edit
Naprawiłem ten problem tuż przed 16.00.

Walekifa 10-06-2008 18:13

@ UP

Ale grałeś przed chwilą? : P czy mi się wydaje

@ Ludzie

Kiedy robimy turniej na mistrza tibia.pl? : P

<8>Borys<8> 10-06-2008 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 2106904)
@ UP
@ Ludzie

Kiedy robimy turniej na mistrza tibia.pl? : P

1 vs. 1? To już lepiej było ten klan założyć i na CTF w drużynie grać. Bo moja broń nie nadaje się na solo ;<

pemek33 10-06-2008 18:42

Grało się wyśmienicie..kiedy znowu?:D

Co do turnieju na mistrza tibia.pl.. JESTEM CHĘTNY :D

A co do założenia klanu.. także jestem chętny, o ile się dostanę ofc ;]

Z tego co widziałem podczas gry wywnioskować można, że kilku z Was miało już wcześniej styczność z Soldatem xD

Chciałbym też umówić się z co niektórymi na duela, o ile to możliwe :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11.