![]() |
Cytuj:
I polewa to jest z ciebie jak piszesz żałosne wypowiedzi ;) |
Zostaw go, nie zawracaj sobie ... takim kretyn**. Po prostu reportnij tak jak ja to zrobilem :-P
@edit Szkoda tylko, że żaden mod nie raczy tutaj ruszyć PUPY i zrobić porządek. |
Cytuj:
|
Test server nadal działa i narazie nie widać, żeby update nawet miał być jutro ;d
Jakieś uaktualnienie do test server klienta się dzisiaj ściągało :P |
Ja na dal jestem przy swoim ,że Update będzie w piątek B)
Cytuj:
Po co komu siano na TS'ie, i dlaczego mieliby blokować wejście? Cytuj:
...i, że się tak wyrażę: "Huashuashuashuashuas":D >>idź lepiej spać :baby: @down You advenced in Pierd**enie Głupot. |
@up
Ei zostaf ko on miał najlepfshy lefek na test sierviersze! Pacz pokasfau mi skrenhy! 8o Ju adwanst from 10 debili to 1490 debili . Ficisz nie szmhiej sie z naapkof ! |
@up
kolego, ze zdrowiem wszystko w porzadku? |
Cytuj:
Wiesz co to ironia? Widac ze jestes nowy na forum -.- |
Cytuj:
Co do up-date'a... Tak jak zwykle. |
Ja tam nie lubie aroni ... :/ Ale agrest ... mmhmhmm ... :P:P
|
Cytuj:
A twoja "ironia" to po prostu głupota, chciałeś być fajny, jednak Ci nie wyszło. Sry za offtop ale juz nie moglem sie powstrzymać :P |
Heyah
Doskonale wiem w jakim celu otwierane sa TSy ale ... czy ktorys z Was, bedac na obecnym, mial okazje zobaczyc cos, czego normalnie na Rookgaardzie nie ma? (czyt. summon potworkow, itemow itp) Osobiscie niczego takiego nie widzialem i smialo moge stwierdzic, ze ten TS jest najnudniejszym na jakim bylem ... raportowanie raportowaniem ale troche rozrywki przydaloby sie kazdemu ^^' Jesli ktos mial ten zaszczyt prosilbym o wrzucenie jakis fotek lub chociaz o opisanie tego i owego PeZet Dr. =] |
Cytuj:
|
@up
podaj nick swojej postaci bo troche nie wieze zeby taki "naab" jak ty mial tutora |
@up: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179758 to chyba all wyjasnia ^^
@topic: nie mam do powiedzenia... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |