Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185074)

Rybzor 31-08-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2254023)
jak zzasponsorujesz to moge ci bocic nawet 3 takich knightow na raz.

A jakie są stawki?

Vil 31-08-2008 23:59

koszt pacca + koszt abonamentu na bota + oplaty za prad i jazda. Mam 2 kompy ktore moga chodzic az sie zepsuja, do tego laptop i laptop kumpla wiec nie powinno byc problemu w jednoczesnej grze 4 charami, roczek takiej zabawy i masz 4 knightow 200+.

Krajzel 01-09-2008 00:36

To ja poprosze o 200ek na infernie. Wyjdzie hmm koło 500 zeta?
@edit
Fajne te opowieści o lp, można sie pośmiać a ile w tym prawdy to już inna sprawa.

LookamZzaRogu 01-09-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 2185553)
Imo musi to być człowiek myślący i na tyle inteligentny, że przez tak długi okres czasu nie dał się złapać przez Cipsoft.

Tak inteligenty, żeby robić screena na którym widać, że używa NG? Pogratulować...

Rafi_legia 01-09-2008 02:23

powiedzmy sobie prawde wiekszosc 99% graczy z np 150 lvl to gracze wspierajacy sie pomoca ze strony botow.
Nawet wasz MDW tez urzywa bota ale co z tego dopuki niejest zlapany to niech urzywa jego sprawa a najlepszy czy najgorszy niema znaczenia kazdy gra dla siebie jesli chce miec 400 lvl i wali na bocie 24h/7 niech tak bedzie ale oni nie maja zycia prywatnego bo i bota trzeba pilnowac

powiedzmy sobie prawde wiekszosc graczy to dzieci po 15 lat ktore dostaly kompa i juz tibia bo bede bogaty 8o ktore np robia postac wyciagaja na 120 lvl i sprzedaja

ci dwaj dbaja o swoje postaci i graja sumiennie a ze na bocie kogo to obchodzi pozatym jesli chodzi o mdw loguje sie prawie codziennnie ale nie expi tylko servisuje questy i wsumie mu sie nie dziwie bo co on ma z tego ze ma 364 lvl i jest 1 czy 2 w calej tibii poza przesranym zyciem i brakiem czasu prywatnego to chyba nic bo co sprzeda swoja postac?? i kto ja kupi i za jakie pieniadze??

Komentatorek 01-09-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu (Post 2254137)
Tak inteligenty, żeby robić screena na którym widać, że używa NG? Pogratulować...

Pokazesz tego ss?

Fureyka 01-09-2008 12:40

http://images32.fotosik.pl/353/b31165b1a286b026.png

<znaaaaaaaaaaaaaaki>

Jagred 01-09-2008 13:11

ale tak to juz jest. Taki bot to jedyna opcja dla takiego lvl. Myslicie ze jak klepie jakies potworki na POI, to ma czas zeby myslec o manasowaniu sie, leczeniu, i ew. siochaniu towarzyszy i atakowaniu potworkow? TO robi za ciebie bot. Wystarczy poogladac filmiki na tibiacam.tv. Tam wszyscy HLVL uzywaja Blackd albo NG. (widac po wiadomosciach ktore pod wysyla). To juz nic niezwyklego.

Leader'Acrix 01-09-2008 14:00

Zaznaczyłem 1 odp bo mi sie wydaje że i tak 75% 200% używali kiedyś BOTA więc tylko gratulować mu leva.

Wylansowany 01-09-2008 14:50

Znowu rozmowa o botach w tym temacie? Jak ja to lubię...
Prawda jest taka, że mimo wszelkich kłótni na foru, Lord~ będzie expił/botował dalej i nikt z tym nic nie zrobił. tego ss'a zrobił świadomie, bo wie, że ludzie podejrzeawają, że botuje, a jakoś nikt z tym nic nie zrobi. Kłótnie nie mają sensu...ale "intensywne dyskusje forumowe" (jako to było?) tak. :p

Kurczakos 01-09-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2185528)
Po to aby pro polaczki mogły się dowartościować wyzywając tego gracza od sharerów/no liferów/ boterów i co tam najgorszego jeszcze wymyślą bez JAKICHKOLWIEK dowodów.
Btw widziałem ssa i dla mnie to fake, ale zaraz mnie ktoś pewnie obrzuca błotem za to, wali mnie to. pozdro aa i gz dla lorda~~

Hehe, racja nawet jeśli ma bota to ch** nam do tego? Ma najlepszy poziom i jeśli piszecie "ehue z botm to kaszty morsze taki fbić" to kupujcie boty i wbijajcie lvle o stokroć większe przecież nikt wam nie broni...

@ss: Czemu ten ss jest tak "jakoś" obcięty, przecież napis na takim pasku można zrobić pierwszym lepszym programem.

Erhion 01-09-2008 19:48

Ten screen to fake. Ktoś już o tym mówił.

Alanus Lutinum 02-09-2008 15:50

Bloodwin ma rację, screen to fake, który został umieszczone w internecie i rozpowszechniony. LP nagrał film, na którym widać, że nie używa bota, a mimo to wbija na nim 350lvl i nie robi screena z kumplami.

Vil 02-09-2008 16:03

poprawka, nagral film na ktorym nie uzywal bota.

Prawda jest taka ze nie jestesmy w stanie dojsc do tego czy botuje czy nie.

Liper 02-09-2008 16:21

Czym was kieruje nie nawieść do botów ? Mnie to po prostu nie obchodzi.Typowo polskie spojrzenie 'ma bota jest oszustem i nie umie grać' . Śmieszne.

Co do nazwy topic'u ? Parodia. Wielki gracz ? co to kurwa ? Dla was ludzie ktoś jest wielki jak siedzi 15h przed tibią i wbija level ? Musze powiedzieć ale większość na tym forum jest nieźle pojebana.

Cygan Slejter 03-09-2008 21:51

@up
z toba na czele ;)
jest dla kogoś wielki pod względem lv a nie pod tym ile siedzi przy kompie :)

Liper 03-09-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2257053)
@up
z toba na czele ;)
jest dla kogoś wielki pod względem lv a nie pod tym ile siedzi przy kompie :)

Skoro tak to dla mnie jest nikim. Polaczku.

Cygan Slejter 03-09-2008 22:09

@up
no to dla ciebie i to jest twoje zdanie, ale nie wyzywaj kogoś kto ma inne zdanie na ten temat

nie wiem czemu mnie obrażasz, no ale to świadczy o tobie :)

pezet dr =]

--Cienius-- 03-09-2008 22:23

Jak to powiadal Ytr na guardii "zamykam oczy i ide expic"

Liper 04-09-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2257077)
@up
no to dla ciebie i to jest twoje zdanie, ale nie wyzywaj kogoś kto ma inne zdanie na ten temat

nie wiem czemu mnie obrażasz, no ale to świadczy o tobie :)

pezet dr =]

Luuubie jak się polaczki żalą, dalej powiedzzz bye.

@topic
Napisze jasno. Jeżeli on wbił ten lvl botując jest dla mnie przeciętnym graczem z dużym poziomem. Jeżeli nie, jest dla mnie największym kretynem w dziejach tibii.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44.