Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valtuz88
(Post 2272930)
Ja pierdole co tu sie stało na tym forum, 1/4 nooby, 1/4 nowe muzgojeby typu sylka, fl i dzieci( Oryginalnie napisane przez Imperor Pokaż post
Pewnie gdybys pokazala pizde (o ile ja masz), Gedd po co wogole gadasz tymi idiotami, kiedys mielismy trolla typu olik teraz sie rozmnozyli w jego miejsce inni.
Sylka sie spina jakie to niema pvp, a z nami na edron po pizdzie, 130lvl+ vs 45+ pierwszy char chyba jaki zrobiłas 100+ trafilas na wojne i spinasz sie bardziej niz nooby z carlin, co ty wogole masz za pojecie o kyrze i wojnie jak połowa twoich postow to klutnie z agnes, a reszta to pierdoły gorsze niz opowiesci ww noobow z carlin, wpadasz na te forum i niemasz nic specjalnego do powiedzenia jak pierdolenie glupot, bedziemy potrzebowali trolla to poprosimy zebys tu wpadła i popisała twoje madrosci, choc niewiem czy to wszystko co tu rozpisujesz jest powodem tego ze tak mało grasz w tibie, pustym łbem, czy tym ze niedostałas jeszcze pod ogon porzadnie, wpadasz na te forum i chcesz z siebie zrobic dame nr 1, a tak naprawde jestes kupa gowna ktora niepotrzebnie ruszalismy i teraz smierdzi jak reszta FL na tej wojnie i dzieci z kupionymi charami...
POPŁACZ SIE I DAJ NASTEPNY WYCZERPUJACY SUPER POST KTORY ZAPEWNE BEDE CZYTAL Z BULEM BRZUCHA JAK POPRZEDNIE
|
Drogi przydupasie Vanadusa bo tylko tacy ciągle mają pretensje do mnie i do FL
1. Dla Twojej wiadomości gram na tym serverze prawie od samego poczatku w sumie 2 miesiące po tym jak powstał.
2. Nigdy nie powiedziałam, że mam dobre pvp, a w wojnie jestem dlatego, że ludzie typu Moryd, Darodo i reszta mojej teraz juz byłej gildi też w niej walczą (sprawdź w słowniku słowo lojalność)
3. Może i nie mam nic specjalnego do powiedzenia ale to nie znaczy, że jakaś tak Agnes może sobie mówić i pisać na mój temat co jej się tylko podoba
4. To jest forum dla całego servera więc każdy kto tylko na nim gra (i nie tylko) może tu się wypowiadać
5. Kto tu się spina to właśnie widać w twoim poście btw co ty takiego sensownego tu napisałeś?
|