![]() |
Scenarzyście udowodnili, że są w stanie nakręcić jeszcze z 15 sezonów. Ile razy mozna zostac wydymanym przez RZĄD?
|
@UP
Jak widac wiele... ;d |
Kiedy jest premiera 14 odcinka? bo u mnie w szwecji jest okolo 8 odcinek 4 serii dopiero ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Jeszcze kilka godzin:)
|
Jak sie podobal wam odcinek numer 14?
|
fajny, fajny... ciekawe co bedzie z mahonem itd, bo troche lipa.. moment z t-bagiem i z tym ziomkiem sprzedawca biblii zajebista, jak ich nakryl? szkoda ze self zabil kupce scylli, zobaczymy jak to dalej sie potoczy ;p linc sie troszczy o majkela i bdb, spoko odcinek ogolem :]
7/10 ;p |
Jeden z odcinkow, ktore mi sie nie podobaly. Tak jakby kolejny nieco na sile, ten i poprzedni spokojnie mozna bylo zamknac w 1 ciekawy.
|
Sucre ładnie skopał Gretchen, a ta mu obcasem w bok. A tu nagle wbija Sara i jeb Gretchen ze schodów. :cup: Najlepszy był ten sprzedawca Biblii. T-Bag miał rację co do niego, ale niepotrzebnie posłuchał Rity. I wygląda na to, że Linc będzie współpracował z Kratzem.
K.Jay |
imho juz ladnie zarysowal sie scenariusz na 5 sezon = odzyskiwanie pudeleczka dla Krantza.
|
@up
jeszcze 8 odcinkow, mozliwe ze juz zakoncza... z tym ze im sie to nie oplaca - mala ogladalnosc , niskie zyski poczekamy, zobaczymy |
Cytuj:
FAIL K.Jay |
Obejrzałem sobie 14, no i wydaje mi się, Vil, że przez tyle odcinków, ile zostało do końca sezonu zdąży się wydarzyć jeszcze sporo, a sama Scylla trafi jeszcze z 5 razy od rąk Majkela do Generała :P
Jeśli chodzi o odcinek, to podobał mi się średnio, nie przypadło mi do gustu rozwiązanie z failem Majkela i utopieniu projektu. |
Jeszcze 8 godz do nowego odcinka, akurat mam ten przywilej ze mam te dwa amerykanskie kanaly ;]
|
Fabuła tego serialu jest zakręcona jak ruski termos. I coraz bardziej idiotyczna.
@down Czekam na kolejny odcinek. : I |
To idz ogladaj hałsa ;d
|
No to sciagamy ;).
|
ja juz 82% ale nie poogladam bo do szkoly : (
|
to sie robi coraz smieszniejsze.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |