Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwsza zapowiedź aktualizacji! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197317)

hollow1993 10-11-2008 08:35

UP
100% prawda... Cipsoft musi przykrywać na to oko... ;/ A co do boterów... Na rotwormach boci 120EK to jest normalne? wysyłane są reporty z prośbami o reakcje... i co zmienia się coś?Nie-Please Wait... -.- ile można chcą by gra była lepszą to dodają jakieś Up'y które 30% graczy wpadają w oko... lepszym rozwiązaniem było by zrobić coś z kryminalizmem w tibi bo to odstraszają znaczną część graczy... No ale nie bo trudno... Kolejny zysk to (wg mnie nienormalne) Cipsoft sprzedaje BOta... Taa... Bota do własnej gry i tylko dlatego by zyski były większe a uczciwi gracze nie mogą się w pełni cieszyć zabawą. Gdybym miał coś innego do roboty skończył bym z tą grą. ;P

Vyohman 10-11-2008 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2326982)
słuchaj dzieciaku. tylko narzekać umiesz i myślisz, że jesteś przez to fajny. ale nie, mylisz się. Jak juz któs napisał tibia się rozwija, przez co są wprowadzane nowe rzeczy, podobnie jak na ots-ach.
i mam pytanie do was, proste mózgi:
Jakie chciałbyś zrobić aktualizacje, żeby to nie pachniało ots-em?? czekam na odpowiedź...

No to masz odpowiedź panie dorosły:
Nie gram w Tibie od kilku miesięcy głównie przez balansacje. Grałem sobie sorcem wszystko było cacy a tu nagle weszło update, wszystko się zepsuło i nic już nie było tak samo. Lubiłem to, że moja postać z każdym lvlem się rozwija i to dawało mi motywacje żeby expić. Tylko dzięki temu grałem sorcem, po balansacji próbowałem grać dalej sorcem ale expienie już było bez sensu... Zrobiłem palka pograłem miesiąc może 2 ale doszedłem do wniosku, że przestane grać w Tibie i pogram w coś przez co się nie stresuję.

Xr3 10-11-2008 09:11

@nepton
Hell truth...

Pamiętam, gdy pojawiła się neostrada. Z miesiąca na miesiąc, było coraz gorzej. Dzieciarnia, która wcześniej okupywała kafejki, dostala w końcu swój własny, stały dostęp do internetu. Zaczęło to stopniowo niszczyć Tibię. Większa liczba dzieci, wymusiła na Cipsofcie uproszczenie gry, aby kupowały one pacca, za ciężkie pieniądze.

Cegiełkę do upadku tej gry, dokładają m.in osoby, które to czytają. Nie będę do nich apelował, ponieważ dobrze wiedzą jakie zło czynią. Nie potrafią sobie jednak zdać sprawy, że niszczą czyjąś pracę i doprowadzają do agonii projekt, który jeszcze 3 lata temu, był całkiem znośny.

Nowe tereny do huncenia, są robione głównie pod kątem botowania, co widać po ich architekturze. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
Jest to powodem, dla którego w obecnej Tibii prawie każdy chodzi na hunty samemu.

Można to odratować. Trzeba było by kupić od Cipsoftu cały projekt, który przecież jest żyłą złota. Ma ona swoje złoża tutaj, w Polsce...

Kalejdoscop 10-11-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prostynick (Post 2326643)
Ciężko im naprawić to co popsuli i raczej tego już nie zrobią bo chodzi o większą ilość nowych graczy którzy lubią tego otsa i napędzają rynek.

Wyśmienicie ale chyba dla tych co grają od najwyżej dwóch lat... Dawniej ta gra była o wiele lepsza albo to ja jestem pesymistą :>

@edit Wreszcie wcześniej od torga ;)

nie podoba sie to nie graj

DruidHonery 10-11-2008 10:22

Troche dziwne te nowe miasto ale chyba bedzie ok, wazne zeby bylo miejsce do expa i tyle :) :baby:

Mahomet 10-11-2008 11:38

Podobno będzie dużo nowych questów dla 100+ lvli :D
Zapowiada się ciekawie ;)

babcia666 10-11-2008 12:45

No a ja poza tym całym narzekaniem <z którym się zgadzam, niestety> chciałbym dodać że cieszę się iż Cipsy chociaż trochę poszły do głowy i zrobili<zrobią> miasto wielorasowe/wielogatunkowe, za co wielki+.

A tak to przekonamy się jaki jest up jak wyjdzie, fajnie gdyby porobili jakieś niestandardowe questy, które za każdym razem wymagały zrobienia czegoś innego.;)

michalmd 10-11-2008 13:44

bardzo ladnie sie zapowiada:)

Rekin Master 10-11-2008 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2329663)
No to masz odpowiedź panie dorosły:
Nie gram w Tibie od kilku miesięcy głównie przez balansacje. Grałem sobie sorcem wszystko było cacy a tu nagle weszło update, wszystko się zepsuło i nic już nie było tak samo. Lubiłem to, że moja postać z każdym lvlem się rozwija i to dawało mi motywacje żeby expić. Tylko dzięki temu grałem sorcem, po balansacji próbowałem grać dalej sorcem ale expienie już było bez sensu... Zrobiłem palka pograłem miesiąc może 2 ale doszedłem do wniosku, że przestane grać w Tibie i pogram w coś przez co się nie stresuję.

po 1. Nigdzie nie napisałem, że jestem dorosły.
po 2. druga gimnazjum to dzieciaki w choy.
po 3. nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
po 4. urzekła mnie twoja historia, ale co to ma, kurde, wspólnego z tym tematem?

czekam na odpowiedź.

Gawus 10-11-2008 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubciosek (Post 2329495)
Takie małe pytanko czy wiadomo może na jaki dzień przypadnie update ?

Zawyczaj Cipsoft dawal 6-8 teaserow z pierwszym wlacznie wiec mniej wiecej za 6-7 tygodni bedzie update.. mysle ze w tym roku bedzie to przypadalo na 22+ grudnia. Oby.

Sir szofer 10-11-2008 17:11

@up
Dostaniesz wkońcu banana?
Aha i "bóg nie chce ,żebyś właził na to forum"...

@topic
Żeby nie było offtopa to powiem jeszcze raz, na grzyba niektórzy płaczą skoro są tak uzależnieni, że i tak będą napierdzielać w "tipje" bo to ich życie...to sie już śmieszne robi xDD

Vipciu 10-11-2008 17:47

Nowe najazdy moze wreszcie ruthless seven
update zapowiada sie ciekawie

ale te miasto to mi sie nie dokońca podoba ten podzial na dzielnice ale w końcu tibia musi sie rozwijac

GargoinX 10-11-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DruidHonery (Post 2329773)
Troche dziwne te nowe miasto ale chyba bedzie ok, wazne zeby bylo miejsce do expa i tyle :) :baby:

N / c

Kucin 10-11-2008 18:50

>>Do wszystkich narzekających<<
Podobała się wam ta gra 3 lata temu - graliście, nie podoba wam się teraz - nie grajcie. W czym jest problem ? Wasze płakanie jaka Tibia teraz jest BE nic tu nie zmieni, a np. nie chce się co pół roku wyczytywać na forum waszych lamentówX(

>>temat<<
No całkiem przyjemnie się zapowiada, nowe expowiska z pewnością się przydadzą, a może i jakieś ciekawe questy. Fajnie by było gdyby dodali też jakiś nowy strój. :)

Dawergo 10-11-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikael (Post 2329086)
@Up, z tego co pamiętam to zakup plate seta na 15 lvlu powodował uśmiech twarzy :)

Ehh dobrze pamiętam wyprawe do kazo po pierwszego plate seta... Tego sie nie da zapomnieć, tak samo jak pierwszego ubitego draga :D Wtedy było dobrze, no cóż, nie wrócimy do tego niestety...

@topic
Mi to wygląda na atlantyde, ewentualnie "pradawnych" z gwiezdnych wrót :P

Wojkosinho 10-11-2008 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2329690)
@nepton
Pamiętam, gdy pojawiła się neostrada. Z miesiąca na miesiąc, było coraz gorzej. Dzieciarnia, która wcześniej okupywała kafejki, dostala w końcu swój własny, stały dostęp do internetu.

ile miales lat jak pojawila sie neostrada?

Gronkowiec 10-11-2008 19:35

Oj Ludzie, Ludzie Zapatrzeni w tą tibie.
Az mi was szkoda. Wszyscy podniecają się nowym update.
Spoko.
Tylko że Sprawa się zmini tylko dla pacc bo oni płaca.
Wszystkie szaraczki nie poczują update, naprawde.
Dawno z tą gra skończyłem.

HAHAHA:D

ONLY PLAYER WITH PREMIUM ACCOUNT..[..]

Rekin Master 10-11-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gronkowiec (Post 2330672)
Oj Ludzie, Ludzie Zapatrzeni w tą tibie.
Az mi was szkoda. Wszyscy podniecają się nowym update.
Spoko.
Tylko że Sprawa się zmini tylko dla pacc bo oni płaca.
Wszystkie szaraczki nie poczują update, naprawde.
Dawno z tą gra skończyłem.

HAHAHA:D

ONLY PLAYER WITH PREMIUM ACCOUNT..[..]

jesteś fajny. mogem ciem dotnonc w pitola, plix?

Xr3 10-11-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojkosinho (Post 2330641)
ile miales lat jak pojawila sie neostrada?

Rzuć okiem na mój wiek w profilu i sam sobie odpowiedz na to pytanie.

GargoinX 10-11-2008 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2330687)
jesteś fajny. mogem ciem dotnonc w pitola, plix?

dolanczam siem do pytańa! :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00.