Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Gildia] Sanatio (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199007)

Theatos_Kyth 07-01-2009 22:35

:*

znaki...

Patryczeq 08-01-2009 18:39

Weż maslak ogar tak samo ty dziecko ogarnij sie lordek :| nikt z was nie ma różowej przyszłości :)

PS: bylem wtedy gdy na VT wyśmiewali Cie... to było żałosne pro blokerze który "niby" ubił Samixa haha xDDDD kabaret normalnie... Chce być taki jak Ty ! albo nie, nie bo bede mial wału na brzuchu i twarzy...

Tadiu 08-01-2009 21:14

twoja stara ubilem :| ty za to masz zajebista przyszlosc... jako zlodziej i dziwka meska

btw nie zagladaj tu wiecej

Fokus 08-01-2009 21:33

Moim zdaniem to co Halia zrobiles jest o wiele gorsze od domniemanych wystepkow Maslaka. Mam przypomniec jak jednego dnia pisales na gc tekst w stylu 'Wiem ze uwazacie mnie za zlodzieja i ze zjebalem sobie opinie ale naprawde chce to zmienic i oddac kase (blablabla)'? po czym zrobiles z mordy szmate nie oddajac skradzonych pieniedzy, za co wyleciales z gildii
PS.Przypominam ze to nie jest temat przeznaczony do kłótni tylko do zamieszczania ssow i komentowania ich.
kthxbye

merosrox 08-01-2009 21:48

Zal!!! i jeszcze raz zal!!! Nikt nie umie u*******ac ludzi tak jak maslak w momencie gdy caly serv kicka ma BUAHAUHAUBAUBAUAUHAUAHAU

Tak wogole To Hali odszedl sam ;) i to byl dobry wybor ;]
Jeszcze jedno, nadal masz maslak 3 cyfrowy poziom wagi lol2?

Fokus 08-01-2009 22:02

W ogole nie moge tego zrozumiec co ma jego wyglad na rl to tego jakim jest czlowiekiem i jakim graczem?Czy jego postac z tego powodu porusza sie wolniej i jest grubsza?Pewnie obaj z Halia jestescie tacy zajebisci ze musicie leczyc swoje kompleksy pojezdzajac innych, nie ma to jak obrazac po najprostszej linii oporu

Tadiu 08-01-2009 22:03

ccaly serv? idiota plx?

a ty masz wiecej kolegow niz shieldingow? watpie... pewnie kilku do ojebania :) masz doswiadczenie :] z radzikiem sie udalo xd btw nie zagladaj tu.. ze zlodziejami nie ma o czym gadac

Don_Kustosz 08-01-2009 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez merosrox (Post 2414746)
Zal!!! i jeszcze raz zal!!! Nikt nie umie u*******ac ludzi tak jak maslak w momencie gdy caly serv kicka ma BUAHAUHAUBAUBAUAUHAUAHAU

nie kurwa...nie lize mu dupy ale to chyba nie jego wina jak wyglada ? leczysz kompleksy pierdolony krzywy ryju ?

Theatos_Kyth 08-01-2009 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez merosrox (Post 2414746)

Nadal z Twojej twarzy smieja sie bakterie kiedy wchodzisz do kibla :|?

Anyway... nikt nie umie napisac tak bezwartosciowego i zbednego posta jak merosrox... btw... zajebisty nick.... "mero-SROX"

Valdas de'Vito 08-01-2009 22:28

Meros jest zakompleksionym człowiekiem, więc nie ma o czym z nim gadac. A, i jeszcze jedno, wali konia na filmiki DI.; o

fajne zdjęcia.

AduII 08-01-2009 23:38

Dzioo dostał niedawno pacca to poszliśmy na coś ;)

http://img82.imageshack.us/img82/3082/mines3xg5.jpg
(po 12bp mp + 2h Soft)

Meros@ fochłeś sie jak 10latek, ze ktoś inny ma więcej do powiedzenia niż Ty, że Ty kogoś nie znasz, to nie znaczy, ze jest od ciebie mniej ważny ;[ a teraz idź do Loyal Broothers, elo

Halia@ a Ty czego jeszcze tutaj płaczesz? o,o ojebałeś, kłamałeś i wyjebany zostałeś, ema ema

aaaa bym zapomniał, nie zaśmiecajcie nam tematu, my wam nie robimy burdelu, wiec okażcie trochę skilla, bey

Theatos_Kyth 08-01-2009 23:44

Gz :P wklejajcie ss'y... i nie patrzcie na tych dwoch pajacow... jeden sie czesze schabowym, a drugi jest taki rzadny ze go stara do chrztu na widlach podawala...

merosrox 09-01-2009 08:15

Aduil, kto temat zalozyl ;o? wiec moge robic na nim co tylko chce :]

AduII 09-01-2009 13:47

ja tam nie wiem co "na nim" mozesz robic ;f ale wiem, czego nie mozesz w nim robic ;)

Smerfekk 09-01-2009 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryczeq (Post 2414374)
Weż maslak ogar tak samo ty dziecko ogarnij sie lordek :| nikt z was nie ma różowej przyszłości :)

PS: bylem wtedy gdy na VT wyśmiewali Cie... to było żałosne pro blokerze który "niby" ubił Samixa haha xDDDD kabaret normalnie... Chce być taki jak Ty ! albo nie, nie bo bede mial wału na brzuchu i twarzy...

I low ju thief and komon fak jorself. (Tak napisałem bo z angielskim Ci ciężko :/)

@topic
Fajne screeny oby tak dalej :)

Jeszcze coś
@Halia
Cytuj:

Miło. Roxy'emu mówiłeś, że masz 19 a mi, że 21, to wkońcu ile?

Lipekk1 09-01-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fokus (Post 2414772)
W ogole nie moge tego zrozumiec co ma jego wyglad na rl to tego jakim jest czlowiekiem i jakim graczem?Czy jego postac z tego powodu porusza sie wolniej i jest grubsza?Pewnie obaj z Halia jestescie tacy zajebisci ze musicie leczyc swoje kompleksy pojezdzajac innych, nie ma to jak obrazac po najprostszej linii oporu

Omg ty wage człowieka porównujesz z tibia xDDD!!!!!!!!!!!
Jak trudno sie było domyślec, ze chodzi mu o to, ze maslak ma 3 cyfrowke bo siedzi ciagle na tibi :>>:baby:

Valdas de'Vito 09-01-2009 16:36

Po co się odzywają osoby trzecie? Zakończcie już tą do niczego nie prowadzącą rozmowę -.-

Fokus 09-01-2009 16:39

Przez ostatnie 5 miechow meros przesiedzial 200h wiecej przy tibii niz maslak w takim razie wage merosach podajemy w tonach?

Patryczeq 09-01-2009 16:42

@Smerf

Może mówiłem 50? dupolizaku :)

Patryczeq 09-01-2009 16:43

PS: Za dużo czytasz wiadomości Orla i dlatego za dużo "," w twoim zdaniu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22.