![]() |
Mojim zdaniem powinny byc czesto najazdy i nie tylko na Tchais bo w innych miastach tez mieszkaja ludzie dlatego mysle ze powinny byc tak :
Ab'dendriel ( miasto Elfow ) - najazd dwarfow Kazodron ( miasto dwarfow ) - najazd elfow ITD... a i najazdy powinny byc zapowiadane jakis czas wczesniej bo jak nikt nie bedzie wiedzial to nikogo w miescie moze niebyc ..... |
Cytuj:
|
Sorki pomylilem sie mialo byc
Ab'dendriel - dwarfy ITD.. |
A na silverze była jedna plaga ratów i to w thais.I to jeszcze gdy wyszłem z rooku. Szkoda że poszłem do venora:(
|
Pare dni temu był najazd orków na Thais na Xanterze. Szkoda że mój main char był daleko.
http://www.angelfire.com/dragon3/son.../gs/UO0057.jpg |
Dzis-Folda Xantera-Yeti
Można uznac za najazd |
Jak na razie na Isarze tylko "Rat plague in Thais" ;/
|
Ja miałem tylko pare razy raty na thias.
A tak właściwie czy mi sie wydaje czy oprócz orków, ratów, yeti i borsuków czy co to tam jest były jakies napady i na inne miasto niz thias?? |
Była na Harmonii napad na Venore.
Zorganizowały go..... skunksy |
Re:
Ja gram na solerze i kilka razy mialem plage ratow w Thais i raz w carlin i raz byl najazd orkow na thais [wszystkie orki byly :) (podobno padl wtedy jakis 100lvl+)]
|
Na Xanterze (kiedy gram) są jedynie ataki ratów na Thais. Raz kumpel mi opowiedział że tuż po tym jak dałem logout to był napad orków (po lidery) na Carlin (moje miasto w którym dałem logout). Akurat siostra musiała chcieć na kompa wejść. ;(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
J kiedyś grałem na Valorii i tam był atak Orków na Thais ( było ciężko ale ich pokonali najwięcej to chyba orc liderów było)
|
Ja chyba jak większośc Rat plague in thais!
|
ostatnio przeżyłem "uwaga!!!!" najazd ratów na thais, to było straszne, walka była wyczerpująca, poszło wiele bp uh zanim doszliśmy do ładu i porządku, naprawde traumatyczne pzreżycia, już nigdy nie pujde do thais bo a nuż sie powtórzy i co wtedy bedzie aj aj aj,
ps. stupit chips-soft is a noob |
Ja gram na xanterze niezbyt młody serwer aby pare razy atka ratów na thais
raz sie postarali były cave raty :D wszyscy sie w dp schowali. |
Na Xanterze taki najcięższy najazd to był, najazd orków na thais. Były tam wszystkie rodzaje od zwykłych aż po warlordy. Wielu niestety poległo... Albo i stety :p
|
Hahahahah jak mogłem zapomnieć o najeździe badgerów na Ab??? Niezły Hardkor :D
|
na xanterze byl atak orkuw i ratuw w tym samym dniu w odstepie 2 godz na ataku okrkuw zebralem p ammy
|
Ja mialem zlurowanego Elfa Arcanista.
Chcialem go lać z kolegą ale w porę przypomniałem sobie, że mam 14 lvl Druida i żadnych runek. :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |