Cytuj:
Dragonit hahaha ale mam polew z ciebie, nie zapomnij w nastepnym poscie jeszcze o golemach napisac <rotfl>.
|
Rozumiem że ludzie których iq jest mniejsze niż ich numer buta potrafią argumentować tylko w ten sposób, ale bez przesady proszę ...
Cytuj:
Część młodzieży jest przyzwyczajona sępić od innych kasę (rozpieszczeni). Nie masz możliwości? Mam rozumieć, że masz mniej niż 6 lat? Co ty, zawsze istnieje sposób zdobycia pieniędzy - od żebrania po samodzielnie
|
Z tym że jak ja był bym, tak jak piszesz, "rozpieszczonym dzieckiem" w sensie forsy to pacców miałbym już sto. A możliwości zarabiania (choć w miejscu mojego zamieszkania są znikome) może i są, ale wydatków też jest multum - a trudno ułatwienie gry w pewną gierkę stawiać na pierwszym miejscu ...
Cytuj:
Wiadomo, że takie coś się nie stanie.
|
Więc nadal będę sobie pogrywał.
Cytuj:
Sądzę, że ludzie narzekają na jego wygląd i że takiego w ogóle wprowadzą.
|
I w zasadzie mówię o tym drugim.
Cytuj:
Idź do kibla i rozładuj emocje. Nie tutaj.
|
Mam chodzić do kibla (:p) przed każdym postem?
Cytuj:
Nie wziąłem twojej osoby pod uwagę.
|
Skoro na wzmiankę o mojej szkole napisałeś "gima" to chyba jednak trochę wziąłeś pod uwagę moją osobę.
Cytuj:
Z wiekiem gusta się zmieniają, ewentualnie czasu brak. Wiesz, różne czynniki wpływają.
|
Lecz wątpię, by nagle 100+ lvl masowo zaczęły przestawać grać w tibię bo są rok, dwa starsi i mają trochę mniej czasu.
Cytuj:
Swoją drogą, nie kojarzę aby gdziekolwiek na tibia.com przedstawiano grę w ten sposób, jako fantasy. Póki to nie jest określone, każdy ma prawo się wypowiadać.
|
Trudno powiedzieć, że tibia nie jest grą fantasy.
Cytuj:
To po jaką cholerę dalej tu jesteś?
|
A czemu ma mnie nie być? Zwracam tylko uwagę na jedną rzecz która wyprowadza mnie z równowagi.
Cytuj:
Wg mnie golem powinien być jednorodnym (np kamienny, lodowy) ciałem stałym (nie robotem), nie sądzisz?
|
Może być i jednorodny, ale mechaniczne też mogą być, w sumie tylko cipowie wiedzą co dokładnie za golema zamierzali zrobić ...
Cytuj:
Fakt, jak ludzie narzekają bez konkretnych powodów, od tak.
|
A tutaj tylko mały procent narzekań jest jakoś argumentowany, a często widzę po prostu posty typu "totalne dno", "jaki shit" i koniec.
Cytuj:
To by bylo bez sensu Tibia musi zarabiać i w ogóle nooby by mieli wszystko żal..
|
Buahah więc ktoś kto nie ma pacca jest noobem? I już wszystko by mieli? Wyjdź proszę.