![]() |
Cytuj:
@Andrew FACC (niestety tylko palek) dostal nowe runki |
skoro facce nic nie daja tylko serv zapychaja to dlaczego na premii gra max 200 osob?
@down ale chodzi mi o to dlaczego tam gra 200 osob tylko |
Cytuj:
|
zmieniony wyglad dragonfetisha
|
Na premi gra malo osob bo zadko kto ma pacca przez caly czas gry w tibie.
|
Cytuj:
|
Ale nie mozesz wtedy grac a zadko komu sie chce grac na 2 roznych swiatach.
|
Siema. Mam problem. Zrobilem 1 misje society bo tylko jedna trzeba, ale jak chjcialem plynac ze mam isc pogadac z jakims typem w edron. Wiec poszedlem .. pogadalem ale potem jak chcialem poplynac to wyskoczylo to : Captain Seahorse: I'm sorry, but we don't serve this route. However, I heard that Wyrdin here in Edron is looking for adventurers to go on a trip to Yalahar for him. ... pomocy !
|
@up
musisz iść do tego Wyrdina (chyba) |
Bo musisz iść do Kapitana Maxa (ten co pływa na Calassę z LB ). Przewiezie Cię do Yalahar za symboliczne 400gp :]
Enjoy! |
Czwarta Ekipa na Securze
Pro? http://img244.imageshack.us/img244/3...noutfitgv9.jpg @edit Ekipy nie uchwyciłem, ponieważ wylogowali się bo to zajęło dużo czasu xd Było nas 6. Czterej blokerzy, sioher i ja shooter;dd |
@up
widzę, że masz w bp nowe runki, możesz powiedzieć jakie mają dmg? @down thx :) |
@up
Te runki to runki świętości, tylko dla palka. Aby je stworzyć używasz 350many i 2 soula. Dmg dla mnie z moim 21 mlv wynosi ok. 120-130, biłem z nich tylko wrl, infernalisty, hellspawny. |
Cytuj:
po co kopiujesz mój post z 3 strony tematu to ja nie wiem |
nie wiem czy była już o tym mowa, ale magom zrabowali wiele zbroi:/ na drucie miałem knight legi i crown armor, a teraz kapinuje jak sie tego pozbyc zeby zbytnio nie stracic;/. te przedmioty sa przeznaczone tylko dla rycerzy i palkow.
nie mam pojecia co teraz sobie sprawic za armor zebym mogl to założyc, ZENADA :/X( |
Cytuj:
@down tylko nie mów, że bijesz gsy w zwarciu, a po za tym jak gs CIe dogoni to pare exurek i masz full hp |
idź sobie z blue robe na gs to porozmawiamy, zabiera dużo hp:/ poleć coś o większej ochronie....
|
Cytuj:
update? |
@up
edytuj posty. O ile się nie mylę to Demon Armor może być noszony przez wszystkich, wiec zbieraj kasę. |
nie czytalem wszystkiego co tam bylo i nie wiem czy daliscie odpowiedz ale na dostep do yalahar wystarczy miec range "novice" oddac pickaxe i zagadac z wyrdinem... witamy w yalahar:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |