![]() |
Cytuj:
|
Bitwa całkiem całkiem szkoda że trwała tak krótko :p
|
Cytuj:
|
Dlaczego nie chcieliście przyjść do nas przełamać sie opłatkiem i pośpiewać kolędy ? Miast tego prowadziliście "wojne morską" z statku ? Dla wrogów i przyjaciół szczere życzenia :
WESOŁYCH ŚWIĄT Draknos Torin |
wyszlismy chwile po tym jak sie zawineliscie do pz, czekalismy na lukiego, ktory ma nasz gildiowy zapas oplatku, a wy taki numer, ehhhhhhhhhhh
mery horseman dla wszystkich |
up.
hehehe Wy nawet opłatkiem nie potraficie sie podzielić, jak combo lidera na elfie nie macie ustawionego. hahahahahah ehheheheeheh ...niewinny żarcik... |
odezwal sie ten ktory przez rok bal sie morde otworzyc a teraz wielki buntownik :)
|
Cytuj:
|
Po 1: Wesolych Swiat ,spelnienia najskrytyszych marzen bo to wazniejsze niz pixelowe starcia.
Po 2: Dzieki Koszykosuaf za dedykejshyn Po 3: Nie spinajcie sie nie ma o co. dla fanow dzisiaj nic nie mam :P |
Ile Sworderek zabije 30lvli
Ile w Whisper "twardzieli" Ile Panov bedzie biadolił Ile Pici trapow spierodlil Ile Filush zbluzga Lafe Ile razy Qbol zajebie kase Ile Kayetan razy sie najebie Ile ORMO zajebie ciebie Ile razy Fayter jak noob padnie Ile lvli Pal Palusiowi spadnie Ile razy Ciety Gali 141 wbije Ile razy go na pingu zabije Ile godzin w dp Boil stoi Ile sobie jeszcze godzin postoji Ile lat kalisz jest bez maca TYLE SZCZESCIA ZYCZY FELIX NA SWIETA I W NOWYM ROKU! zapomnialem ze to nei ten temat, WOJNA JEST KUL |
felix owned xd
|
Szefo pies
|
Cytuj:
Nie bd. orginalny : Cytuj:
|
nie moje ale mala poprawka i gitara gra ;]
Gdy wieczorne zgasną zorze Zanim głowę do snu złoże Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi Dopierdolcie Interowi Dla siebie o nic nie proszę Tylko mu dojebcie proszę Kto ja jestem? Tibijczyk mały Mały zawistny i podły Jaki znak mój? Krwawy biały Oto znoszę swoje modły Do Boga Marii i Syna Zniszczcie tego Skurwysyna Mego wroga tego gada Żeby stary mu zjechał sada Żeby okradli mu Domek Żeby zchaczyli mu acca Żeby zroczyli mu EK Żeby dostał SD'kiem w łeb Żeby padł Żeby FULL set z niego spadł Żeby na rl dostał wjeb I w ogóle by miał marnie Żeby miał aids i raka po gwałcie Afrykańczyka Oto modlitwa Tibijczyka |
30 minut i na pasterke trzeba iść :]
|
a ja dostałem pacc na rok :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|