![]() |
Chyba czegos nie zrozumialem. Czy moze mi ktos wyjasnic?
a)jak to jest z tym aolem? Czy bedzie dzialal tak jak zawsze? b)czy jezeli kupie 5 blessow to aol nie bedzie mi potrzebny? |
@up
Tak, jednak prawdopodobnie po jakims czasie zostanie usuniety. Majac wszystkie blessy nie bedziesz potrzebowac aola. |
Czyli jeżeli miałem blesy(inq) przed łatką to teraz mogę sprzedać aola i nie musze nic dokupować?
|
Apel
nie odpowiadać na kretynskie pytania :baby::baby:niech sie barany naucza czytac ze zrozumieniem bo pozniej mamy jakie mamy spoleczenstwo tibijskie :):):):):)
|
To co zostało naprawione,poprawione itd. napewno było poprawione z głową :)
Już pewnie nie będzie takich głupich problemów X( |
Cytuj:
|
a dlaczego gracze z darmowym kontem maja byc udupieni? zawsze te 10% szans ze cos spadnie jest a pacce nie musza sie bac... to jest bez sensu - w tej kewstii powinny byc rowne szanse - jak kupisz blessy to masz 100% albo tyle ile kupiles a nie jak masz facc to jestes frajerem :(
jak juz cipy maja odpier*alac taka gowniana robote to niech najlepiej od razu zrobia tibia calkowicie platna i zobaczymy kto zostanie przy tej coraz bardziej zje*anej grze... (wkur*ilem sie na te blessy podobnie jak 99,9% graczy z facc) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |