Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Darmowe premium dla nowicjuszy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214210)

Fer'Krzys 31-05-2009 13:16

Zresztą Cipsoftowi się to opłaci, ponieważ premium przedłuża znaczna część moich znajomych z Rookgaardu, w tym także i ja.

Kusynho 31-05-2009 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fer'Krzys (Post 2555108)
Zresztą Cipsoftowi się to opłaci, ponieważ premium przedłuża znaczna część moich znajomych z Rookgaardu, w tym także i ja.

Tak, to się opłaci Cipom. nawet dla nich to z pozoru dobre posunięcie jest... ale czy na pewno? większość graczy, które nigdy nie miała pacc, to dzieci neostrady, które jak dostaną 7 dni pacc, to na początku nie wiedzą co z tym zrobić, i zanim jeszcze ten pacc się skończy, to ich nudzi... owszem, jest zacna grupa osób, które zaciekawią się pacc zone i postanowi kupić tego premium, bo będą chcieli więcej wrażeń, ale ile ich będzie?

A teraz drugi problem. Ci, co kupują pacc regularnie (ja kupiłem tylko raz na 90 dni) się na pewno ostro wkurw... gdy jakiś noob z 30 lvl wbija im na expa mimo iż ktoś zostawił list, i wybija cały resp. rozumiem tych co oddają swoje pieniądze na pacc, bo to właśnie ONI oczekują czegoś w zamian, i to właśnie z ICH pieniędzy CIPY mają co postawić na stół w domu

NIE LUBIĘ CIP, POWINNI ICH ZNISZCZYĆ W MIG, A KAŻDY UPDATE TO SHIT!!!!!!
TIBIA 7.6 IS ROX, TIBIA 8.42 SUX!!!

Rozenix 31-05-2009 14:39

Ja kupuję regularnie pacc, ale nie powiedziałbym, że mnie wkur...ją noobki którzy dostali pierwszego w życiu pacca na 7 dni. Raczej napiszę że to smutne i przykre jak noby się wbijają w respa. To świadczy tylko o ich głupocie. 7 dni minie (w tej chwili mniej) i wszystko wróci do normy. Część na pewno kupi pacca a reszta pozostanie w depo i będą dalej żebrać. :)

Kusynho 31-05-2009 14:57

to jest tylko Twoja opinia, a co powie na to gildia panująca na Furce? oni wszyscy najchętniej by wybili wszystkich noobow, którzy wybijają im respa

Ihpar 31-05-2009 15:43

Cipsoft na tym nic nie straci, a jedynie zyska. Jak ktoś jest uzależniony od tibii to będzie tańczył jak mu cip zagra, a nie wierzę, żeby chociaż 5% kupujących pacca nie było uzaleznionych. Zdajcie sobie wreszcie sprawę, że zawsze kiedy zyskujecie coś w tibii, tracicie w rzeczywistości.

Trol'Trol 31-05-2009 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusynho (Post 2555212)
to jest tylko Twoja opinia, a co powie na to gildia panująca na Furce? oni wszyscy najchętniej by wybili wszystkich noobow, którzy wybijają im respa

przestac co taki noob pojdzie na okolnir i wybije komus frosty ?

Kusynho 31-05-2009 17:30

nie, ale ileż razy ktoś się wbił komukolwiek na dragon lair, czy do tomba?
to jest wkur***, jak 28 sorc, czu drut wybija ci dragony, bo się cieszy, że może DS stawiać...

Master_Colin 01-06-2009 18:44

Heh, super ;], szkoda, że mnie to ominęło ;D.

MaciejGt 01-06-2009 19:27

Naprawdę fajny pomysł z tym tygodniowym kontem premium:)Tibia robi duże postępy:cup::cup:

Keroken 01-06-2009 23:45

Jak dla mnie stalo się to w idealnym momencie :) Akurat rozwijałem swoją przygode na Globalu i chciałem kupić PACC'a żeby przekonać się jak to jest.A tu bum tydzień za darmo ; D ! Lepiej być niemogło xd I musze powiedzieć że po skończeniu się tego pacca odrazu kupuje sobie na 3 miesiące bo to jest super sprawa ^^

Milten Magician 02-06-2009 14:44

@up
I właśnie dlatego to nie jest taka super sprawa.
Do Ciebie nic nie mam ale sporo noobków 'posmakuje' pacc'a i w desperacji no nie wiem ukradnie kasę rodzicom czy coś...

Kusynho 02-06-2009 15:14

Też fakt, a nie pomyślałem o tym

Rater 02-06-2009 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten Magician (Post 2556930)
@up
sporo noobków 'posmakuje' pacc'a i w desperacji no nie wiem ukradnie kasę rodzicom czy coś...

Czy to twój problem?

lord_piteer 02-06-2009 18:03

@up
tak, pr0 miejscóweczki z pixelowatymi potworami beda zajete
nawet jesli nie jego problem, to czemu ma sie nie wypowiadac :confused:

Arcan 02-06-2009 18:11

@up
A gdzie zostało powiedziane, że nie ma się wypowiadać?

Keroken 02-06-2009 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten Magician (Post 2556930)
@up
I właśnie dlatego to nie jest taka super sprawa.
Do Ciebie nic nie mam ale sporo noobków 'posmakuje' pacc'a i w desperacji no nie wiem ukradnie kasę rodzicom czy coś...

Rozumiem twoją troske o innych 'noobków' ale uwierz mi że to jest zbędne ;) Będą robić co chcą a my patrzmy na to swoimi oczami ;D

Bob Marley 03-06-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozenix (Post 2555081)
Mnie najbardziej smuci tylko to, że kiedyś ci co nie mieli pacc w ogóle, to dla nich było tajemnicą jak wyglądają tereny Pacc. Teraz all noobki weszły na tereny owiane dla nich malutką tajemnicą, rozprzestrzenili się jak jakieś robactwo i co chwila tylko pytają jak kupić exurę, albo gdzie expić, a już nie wspomnę co porobiło się na tym forum od kiedy dostali 7 dni darmowego pacca. Masakra. Dla takiego facca zobaczyć mocniejsze monstery to mogli tylko na SSach, a teraz powyłazili jak wirusy i tylko noobują. Żal jak nie wiem. :(

To było bardzo złe posunięcie Cipsoftu, choć z drugiej strony ich rozumiem (reklama dźwignią handlu).

Sam kiedys byłes takim noobkiem (mozliwe, że nadal jesteś) i tez być chcial sobie pacc zobaczyć, a chyba lepiej dostac go za friko niż płacić

A tak na prawde większośc ludzi, którzy dostali pacc na te 7dni, juz miało pacc wczesniej, ja juz kilka pacc mialem na kilku postaciach a teraz założyłem sobie postać od nowa i na dzien dobry pacc za darmo :D 40 lvl na tym pacc wbilem, dzięki cips

@Goku 03-06-2009 18:13

poje***ni jestescie....... z tym, że darmowy pacc sux, straciliscie i expa bo jakis noob dostał paccai zabił wam frosta na red hp..... no żal wszyscy ci któzy piszą, że noobki sie zlecieli na pacc area i zaczeli wybijac potworki... to nie prawda pojebani jestescie po prostu expią tak jak wy i inni !!!!!no ja pierdole jak czytam to co wy tu piszecie to zal mi was sie robi

Kusynho 03-06-2009 18:20

a co? sam jesteś jednym z tych, co tylko wybijają komuś respa?

Parkour090 14-06-2009 19:39

nie moge

czego cipsoft nei zrobi zeby zarobic kase i tylko kolejki mialem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30.