![]() |
Zresztą Cipsoftowi się to opłaci, ponieważ premium przedłuża znaczna część moich znajomych z Rookgaardu, w tym także i ja.
|
Cytuj:
A teraz drugi problem. Ci, co kupują pacc regularnie (ja kupiłem tylko raz na 90 dni) się na pewno ostro wkurw... gdy jakiś noob z 30 lvl wbija im na expa mimo iż ktoś zostawił list, i wybija cały resp. rozumiem tych co oddają swoje pieniądze na pacc, bo to właśnie ONI oczekują czegoś w zamian, i to właśnie z ICH pieniędzy CIPY mają co postawić na stół w domu NIE LUBIĘ CIP, POWINNI ICH ZNISZCZYĆ W MIG, A KAŻDY UPDATE TO SHIT!!!!!! TIBIA 7.6 IS ROX, TIBIA 8.42 SUX!!! |
Ja kupuję regularnie pacc, ale nie powiedziałbym, że mnie wkur...ją noobki którzy dostali pierwszego w życiu pacca na 7 dni. Raczej napiszę że to smutne i przykre jak noby się wbijają w respa. To świadczy tylko o ich głupocie. 7 dni minie (w tej chwili mniej) i wszystko wróci do normy. Część na pewno kupi pacca a reszta pozostanie w depo i będą dalej żebrać. :)
|
to jest tylko Twoja opinia, a co powie na to gildia panująca na Furce? oni wszyscy najchętniej by wybili wszystkich noobow, którzy wybijają im respa
|
Cipsoft na tym nic nie straci, a jedynie zyska. Jak ktoś jest uzależniony od tibii to będzie tańczył jak mu cip zagra, a nie wierzę, żeby chociaż 5% kupujących pacca nie było uzaleznionych. Zdajcie sobie wreszcie sprawę, że zawsze kiedy zyskujecie coś w tibii, tracicie w rzeczywistości.
|
Cytuj:
|
nie, ale ileż razy ktoś się wbił komukolwiek na dragon lair, czy do tomba?
to jest wkur***, jak 28 sorc, czu drut wybija ci dragony, bo się cieszy, że może DS stawiać... |
Heh, super ;], szkoda, że mnie to ominęło ;D.
|
Naprawdę fajny pomysł z tym tygodniowym kontem premium:)Tibia robi duże postępy:cup::cup:
|
Jak dla mnie stalo się to w idealnym momencie :) Akurat rozwijałem swoją przygode na Globalu i chciałem kupić PACC'a żeby przekonać się jak to jest.A tu bum tydzień za darmo ; D ! Lepiej być niemogło xd I musze powiedzieć że po skończeniu się tego pacca odrazu kupuje sobie na 3 miesiące bo to jest super sprawa ^^
|
@up
I właśnie dlatego to nie jest taka super sprawa. Do Ciebie nic nie mam ale sporo noobków 'posmakuje' pacc'a i w desperacji no nie wiem ukradnie kasę rodzicom czy coś... |
Też fakt, a nie pomyślałem o tym
|
Cytuj:
|
@up
tak, pr0 miejscóweczki z pixelowatymi potworami beda zajete nawet jesli nie jego problem, to czemu ma sie nie wypowiadac :confused: |
@up
A gdzie zostało powiedziane, że nie ma się wypowiadać? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak na prawde większośc ludzi, którzy dostali pacc na te 7dni, juz miało pacc wczesniej, ja juz kilka pacc mialem na kilku postaciach a teraz założyłem sobie postać od nowa i na dzien dobry pacc za darmo :D 40 lvl na tym pacc wbilem, dzięki cips |
poje***ni jestescie....... z tym, że darmowy pacc sux, straciliscie i expa bo jakis noob dostał paccai zabił wam frosta na red hp..... no żal wszyscy ci któzy piszą, że noobki sie zlecieli na pacc area i zaczeli wybijac potworki... to nie prawda pojebani jestescie po prostu expią tak jak wy i inni !!!!!no ja pierdole jak czytam to co wy tu piszecie to zal mi was sie robi
|
a co? sam jesteś jednym z tych, co tylko wybijają komuś respa?
|
nie moge
czego cipsoft nei zrobi zeby zarobic kase i tylko kolejki mialem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |