![]() |
Obviously you care since you read it and decided to post a reply ;)
You're a lil 15 yo fail, indeed I feel sorry for you :( |
Ołmajgad, jor inglisz iz perfekt djud!
Zaraz ktoś przyjdzie i wlepi po warnie, a to że dodam, iż według mnie moja średnia(4.38) jest zawyżona, a oceny popodciągane, mimo że moje liceum miało być tym "elitarnym", wspaniałym i poważnym pewnie nie pomoże i mi też się dostanie. :( |
Ten angielski to żeby przyszponcić, no i żeby zrobiło mu się głupio, czy po prostu uważasz, że pisząc w ten sposób jesteś fajny?
Co do tematu, 4.08. Dwa ścisłe zepsuły zestaw 4 i 5. |
Cytuj:
|
I klasa LO średnia: 4.07
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ktoś jeszcze chce pojechać? |
Cytuj:
|
Nie będę męczył was ocenami z przedmiotów, bo w 2 semestry trochę ich było. Moja średnia jest między 4.40 a 4.50, w zależności jak pójdzie mi fizyka, chemia nieorganiczna i chemia materiałów i może analizę mat. poprawię sobie na 4.5 lub 5... . Jestem na polibudzie - wydział chemiczny - inżynieria materiałowa. Dla porównania podam, że w LO miałem co rok około 4.3 - 4.4 z tego co pamiętam ;) a to ze względu na przedmioty do których nie widziałem sensu się przykładać, np. biologia, polski (tylko w pewnym stopniu).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i mogę się poszczycić tym, że za napisaną przed lekcją pracą z PL dostałem 5 ; d Cytuj:
|
Cytuj:
Rada - nie kłóć się z Hovvnerem, jest jednym z inteligentniejszych na tym forum. ;) Co do moich ocen; Nie wiem czy pisałem, ale zdałem, i to się liczy. Średnia 2 coś (dwójki, z przedmiotów kierunkowych - biologia, chemia, fizyka - 5, 5, 4). |
Cytuj:
|
Wiem co to sarkazm, ale przyznam, że jakoś ominęła mnie zawartość quote'a : P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zdziwiłbyś się. Mamy świetną polonistkę, u której zdawalność matur z PL nie spada poniżej 100%. A temat, owszem, przemyślałem - zasadniczo to wstałem, przypomniałem sobie, co mam zrobić, ze zgrozą przeczytałem notatkę, no i po dotarciu do szkoły napisałem co trzeba w trakcie pierwszej lekcji.
|
I klasa LO
srednia 4.63 tylko jedna troja z fizyki braklo dwoch ocen wyzej do paska :p |
4.0 - 1 kl. Liceum handlowego : p
[rok później do szkoły poszedłem.] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |