![]() |
|
Don Rzepko, chcę dołączyć do Waszego zacnego grona ! Mam premium, będę druidem. Nick: Possaj Pytke, potrzebuje eq na rooku, na mainie jakieś może będę miał.
|
na wszystkich szkrinach jestem ;)
btw. ładnie zmontowałeś :) |
Juz zrobilem chara. Name: Raz Dwa Tszyy
|
#haxor
Ladna sklejka, masz talent do tegooo. No i ja zalozylem nowego chara, palaadynaaa nick Cihy Zabujca, bo pacc mi sie skonczyl i mysle ze wiecej nim walne niz 13 sorcem z rozdzki. |
ja tez zrobilem chara ale nie wiem czy zostane przyjety
nick to Janusz Kartofel profka bedzie druid |
61 Knight.
http://img156.imageshack.us/img156/4360/61knight.jpg Jakby pare osób ( Ci co byli wiedzą o kogo chodzi ) bardziej wysiliło mózgownice, padli by też 35, 55... No nic. 61 Knight padł. Loot 2k~ gp, Life Ring, 5 Brown POC. |
kyaa~~
Jestem prawie na wszystkich szkronach. HAIL JAPAN!~! |
ładnie ,tylko na przyszlosc nie traćcie fraga na 20 lvl'a bo teraz z tymi fragami to bida ;s
|
|
Cytuj:
|
Witam;
czy znajdzie się i dla mnie miejsce? ogarniam PK mam zamiar zrobić druida, dostanę EQ na rooku? czekam na odp tutaj lub na pw :PP /GZ FRAGÓW! :D |
Cytuj:
Pozdrawiam, CihyZabujca |
W Tej Chwili Nie Rekrutujemy !!
Musimy Pierw Ogarnac Sie Z Ta Ekipa Co Mamy Teraz, Takze Przez Najblizszy Tydzien Nikt Nie Dostanie Inva Do Gildii. |
@up sam sobie zabrałeś
|
Sorka, że mnie nie było przez dość długo- mam problemy z kompem, więc nie będzie mnie przez jeszcze 1 tydzień, więc proszę o wyrozumiałość. A i jeszcze 1- być może będę miał pacca ;]
|
Cytuj:
niektóre osoby to 12 druidy z carlin którzy myślą że jak będą z nami to będą kłaść gipa pro lvl !!! |
Cytuj:
ale są ludzie z dobrym ogarem, np Olej, Bije Matke, Karcioleki tp nie chce mi sie wymieniać ;d |
ponownie pytam:
jeśli potrzebujecie ogarniętych, a musicie ogarnąć ekipę, to chyba przydadzą się nowi, lepsi pkerzy no nie? chętnie bym z Wami pobiegał i pozabijał nuubków, botterów, BRAZOLÓWX( więc? ;D /bym grał druidem/sorcem , jeśli ktoś miałby pożyczyć EQ na rooku to szybciej bym wbił na maina ;dd |
Dawac rzepki XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |