![]() |
Cytuj:
|
jakoś nie przypada mi do gustu takie skażenie , wole tak dopier. na lekcji żeby ksiądz sam mnie z niej wygonił ;D
|
Cytuj:
|
odpowiem ci cytatami.
"Mnie nie interesuje prawo, mnie interesuje sprawiedliwość." "Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." zresztą pogadamy na ten temat w poniedziałek jak pójdę do szkoły , powiem wam jak się skończyła moja prośba o wypisanie się (oczywiście podpis rodzica zaniosę) |
Cytuj:
|
yhm.
Chcialbym zobaczyc was jak grozicie dyrektorowi szkoly pozwaniem do sadu. ostatecznie moze wywalczylibyscie to prawo do niechodzenia na religie, ale ostatecznie nauczyciel i tak ma duzo wieksze prawa. nie oplaca sie to. tyle. |
Omg odszkodowanie byloby ogromne prawdopodobnie - wiec sie oplaca.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy, kto miał jakąś styczność z polskim sądownictwem wie, że trzeba się nieźle namęczyć, żeby coś wywalczyć. |
dodajmy do tego ze nauczyciele patrzyli by na mnie wrogo co z pewnością obniżyło by mi oceny. Stanowczo się nie opłaca , ale w poniedziałek jak będę w szkole zagadam do dyra ze chce się wypisać , z ciekawości która we mnie pobudziliście ;D
tak jak teraz np. z kolega na przerwie pukaliśmy w okno od pokoju nauczycielskiego (staliśmy na parkingu) a nauczyciele powiedzieli ze jak coś się stanie z ich samochodami ze nawet jak sami to zrobią to i tak na nas pójdzie. i ze maja siebie jako świadków ze to my zrobiliśmy wiec równie dobrze dyro znalazłby wśród nich paru świadków z ta religia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Marsz się dzisiaj odbył i liczbowo był sukcesem. Pojawiło się ok. 400 osób i to pomimo deszczowej pogody (jak wychodziłem z domu, to naprawdę lało). Była prof. Senyszyn. Tylko nagłośnienie było kiepskie i choć przemówienie organizatorów na rynku mogło być naprawdę efektowne, okazja została zmarnowana - nie było go słychać.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nadal myślę ze jest super , poza tym z ta rela i wielkim błędem jakim było mianowanie najlepszej nauczycielki na vice dyrektorkę. |
Cytuj:
|
Ja lubię Senyszyn.
|
Cytuj:
|
Ilekroć słyszę Senyszyn to mam ochotę przełączyć kanał. Już nawet nie chodzi o sam głos ale o to co wygaduje + połączenie to z jej głosem.
400 osób...imo słabo ale od czegoś trzeba zacząć. ps. powiedziałeś mamie(jeśli z nią mieszkasz). Mamo idę na marsz!;) to tak z ciekawości nie z polewy czy coś;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |