Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   'Dziewczęta' (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222218)

Albertus 11-10-2009 21:09

ja mam inne cele i pragnienia a wspomnień mam bardzo dużo bo nie ograniczam się do jednego , a mam wiele zainteresowań i znajdę wspólny temat z kibicami na meczu , z pijakiem na ławce , czy z mądrymi starszymi ludźmi rozmawiając o historii , mogę porozmawiać z ludźmi co czytają książki i z tymi co nie umieją czytać , mogę porozmawiać z kimś kto lubi survival oraz z tymi co lubią siedzieć 24/7 przed kompem. itp itd...

Otakuma 11-10-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2664708)
ja mam inne cele i pragnienia a wspomnień mam bardzo dużo bo nie ograniczam się do jednego , a mam wiele zainteresowań i znajdę wspólny temat z kibicami na meczu , z pijakiem na ławce , czy z mądrymi starszymi ludźmi rozmawiając o historii , mogę porozmawiać z ludźmi co czytają książki i z tymi co nie umieją czytać , mogę porozmawiać z kimś kto lubi survival oraz z tymi co lubią siedzieć 24/7 przed kompem. itp itd...

A możesz pogadać z kimś głuchoniemym?

Hovvner 11-10-2009 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2664786)

ale ty jesteś zajebisty!

Albertus 11-10-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2664786)

mogę ;D stuknę se rozłożona dłonią w szyje i zaśmieje się to na pewno zrozumie o co mi chodzi ;D

Thero 12-10-2009 07:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2664708)

Jesteś super.
My umiemy tylko rozmawiać z leworęcznymi i nie mamy żadnych ciekawych wspomnień. ;(

W ogóle jak to się stało, że zacząłeś tu pieprzyć o swoim życiu? I kogo to obchodzi? :o

Albertus 12-10-2009 08:58

UP. a ja wiem , ktoś zapytał tu odpowiedziałem ;D zawsze tak robię - nie mogę się powstrzymać.

CytrynowySorbet 12-10-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 2664918)
My umiemy tylko rozmawiać z leworęcznymi

Ja jestem leworęczny. Czy to coś złego?

Uroczysta prośba do użytkowników forum.tibia.pl:

Błagam was, zignorujcie po prostu tego bajkopisarza, z nim nie ma sensu dyskusja, bo on ci będzie próbował udowodnić że morderstwo jest dobre (Albi nie odpowiadaj na to).

A do ciebie Albertus: wara na fotke, facebooka czy inne gówno, i opowiadaj swoje niesamowite przeżycia napalonym 13stkom które to interesuje.

Albertus 12-10-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2665109)
Błagam was, zignorujcie po prostu tego bajkopisarza, z nim nie ma sensu dyskusja, bo on ci będzie próbował udowodnić że morderstwo jest dobre (Albi nie odpowiadaj na to).

miałem nie odpisywać ;D ale nie moglem się powstrzymać.

Morderstwo jest dobre gdy służy dobremu celowi , zły cel = złe morderstwo. :D

CytrynowySorbet 12-10-2009 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665135)
miałem nie odpisywać ;D ale nie moglem się powstrzymać.

Morderstwo jest dobre gdy służy dobremu celowi , zły cel = złe morderstwo. :D

Czy w zawodówce są lektury? Jak tak, nie mogę się doczekać aż będziecie mieli "Zbrodnię i karę", panie Raskolnikow-Napoleonie :D

Albertus 12-10-2009 19:01

u nas baba daje 15 lektur umówiliśmy się z nią ze 2 osoby maja super omówić 1 lekturę czyli ze nie muszę czytać 15 książek tylko 1 i to na spółkę z kolega. A tamte będę znal z opowiadań kolegów.

Kubon 12-10-2009 19:04

Ej, jaki jest temat tego tematu, bo sie gubie. "Dziewczeta", czy "Albertus, jego zycie i zawodowka"?

Niestety spora czesc dziesiejszej damskiej mlodziezy to skretynialy plebs.

@down
wiem, sledze, ale mam tego dosyc.

Erhion 12-10-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubon (Post 2665206)
Ej, jaki jest temat tego tematu, bo sie gubie. "Dziewczeta", czy "Albertus, jego zycie i zawodowka"?

Połowa działu O wszystkim i o niczym dotyczy już Albertusa.

Lechista 12-10-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2665109)
A do ciebie Albertus: wara na fotke, facebooka czy inne gówno, i opowiadaj swoje niesamowite przeżycia napalonym 13stkom które to interesuje.

Co widzisz złego w facebooku?

AnonimowyPowrot 12-10-2009 21:14

Trzy słowa do Albertusa prowadzącego: ... albo dobra, nie chcę dostać bana :<

Panterki ;*

janek@ 12-10-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2664823)
mogę ;D stuknę se rozłożona dłonią w szyje i zaśmieje się to na pewno zrozumie o co mi chodzi ;D

Wiem, pomyśli że jesteś cymbałem i śmiejesz się z niczego? :D

Bez urazy, ale nie uważam cie za cymbala. bardziej na nooba haha

Albertus 12-10-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 2665346)

za przeproszeniem cymbałem trzeba być jak ktoś zrobi taki gest z uśmiechem na ustach a się nie wie ze chodzi o alkohol ;D

Najpierw poznaj definicje Nooba , a pozniej kogos wyzywaj.

CytrynowySorbet 12-10-2009 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 2665346)

O jaaa bana mu!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2665260)
Co widzisz złego w facebooku?

A co złego jest w naszej klasie?

Btw. Dziś wieczorem centralnie przed moim domem jakieś 4 laski (pewnie gim, choć wyglądały jak 60tki) zaczęły rzucać w bezdomnego śmieciami :l ...

Lechista 12-10-2009 22:46

A to głupie picze ; /
ps. jeżeli isc za początkową ideą to z facebooka korzystam do kontaktów z zagranicznymi znajomymi

Rzyttofrajer 13-10-2009 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2665417)
Btw. Dziś wieczorem centralnie przed moim domem jakieś 4 laski (pewnie gim, choć wyglądały jak 60tki) zaczęły rzucać w bezdomnego śmieciami :l ...

ciekawi mnie jak zareagowales czy cokolwiek zrobiles zeby mu pomoc
bo jesli nic to wiele sie od nich nie roznisz

CytrynowySorbet 13-10-2009 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2665536)
ciekawi mnie jak zareagowales czy cokolwiek zrobiles zeby mu pomoc
bo jesli nic to wiele sie od nich nie roznisz

Tak wyskoczę z pierwszego piętra jak superman. Fakt, nie dodałem że widziałem to przez okno.

Zresztą nie miałbym co zrobić. Takie gówniary albo by we mnie zaczęły rzucać, albo do starych by poleciały że im coś robię. Takie pokolenie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.