![]() |
Cytuj:
|
rotfl modek też offtopuje xD!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol nooby glupie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niech podrywa pixele ;d!
|
Cytuj:
|
Na początek siłownia. Następnie kupno sterydów ( tylko zapoznaj sie z skutkami ubocznymi, abyś po paru miesiącach nie beczał, że ci nie staje). Potem wraz z chłopakami z siłowni (zapewne poznasz trochę ludzi na siłce) przejdź sie na dyskotekę. Tam zapewne wyrwiesz jakąś lapucerę (pamiętaj o gumkach!). Co potem? hmm, no taK! do roboty na wakacje! (najlepiej gdzieś na budowę łatwy-szybki zarobek) Kup golfa 3, A co!. Aha najważniejsze! nie marnuj czasu na szkołę! Aby odzyskać rllife musisz być twardy! Aby uzyskać efek macho powinieneś zapoznać się z kolegami z podwórka. Nie jest to takie łatwe jakby się mogło to wydawać. Do leszczy z parafi trzeba sposobem. Idz do pierwszego lepszego "dilera"( zapewne będzie to jakiś 17latek z wodogłowiem ale nie oznacza to, że możesz go oje..ać na siano) i zakup z 15 gietów palenia. A potem rozpuść plotę, że "handlujesz". W ten sposób poznasz swoją przyszłą kompanie na nudne weekendowe wieczory. Pamietaj o jednym! żaden trunek nie jest zły! Aby zaimponować chłopakom pokaż, że mózogojeb nie jest ci groźny, ba! zawsze ci zamało.. 8o
Przekazałem ci niezbędną wiedzę.. szczerze mówiąc więcej nie wiem :baby: Dalej dasz sobie radę.. Trzymaj się i niech bomba będzie z tobą! |
Post up skomentuję tak:
Ja to pierdolę, zdejmuję kominiarę, zakładam ją wtedy gdy na robotę. : [ |
Cytuj:
@2up idz sie utop |
Cytuj:
Siema, [imie] jestem, podobasz mi się laska nie spierdol tego. |
Przeczytaj sobie "Grę" Neill'a Staraussa ;d
|
A ja spytam tak. Jak odzyskać chęć do grania w tibie?
|
Cytuj:
|
Nigdy nie miałem lagów - stąd zrodziła się moja "przyjaźń" do profesja paladyna. W tym sęk, że naoglądałem się starych screenów i logując się, jest wszystko inne. A i najgorsze. Starzy przyjaciele z gildii logują się od święta, albo nie mają już postaci w ogóle. Sam swojego chara sprzedałem - chyba w dobie botterów usunięty został i za granie od nowa ciężko się zabrać. Eh..
|
kup se bd ;d
|
Uderz procesor młotkiem i idź się pouczyć. :D
Nie ma nic lepszego jak terapia szokowa. |
Cytuj:
Stary, zakumpluj się z Tetrisem i ćwicz freestyle :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |