![]() |
Cytuj:
cwicze w domu wiec jedyna osoba przed ktora moge sie popisac to pies... BUahahhaa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w parterze duza role odgrywa tez masa... a koleś sam powiedział ze tamtem był koksik. Nie mowie ze to wszystko przesadza , ale zawsze cos daje.
|
Zaraz będzie spinanie, że trenuja i chodza na silke zeby sie na*******ać przed klubami :).
Co do tematu: w lutym mi stuknie 13 miesięcy siłki, a z sw to tajski. :) |
@up
yyy no ty pierwszy o tym wspominasz.... |
Myślałem że będzie więcej osób jeśli chodzi o SW, a tu taka niespodzianka : / Sami pakerzy ^^ Dzisiaj sesja (nie, nie taka na studiach :D) z trenerami z Izraelu(Iraku/Iranu ? nie pamiętam) i Rosji, Krav Maga i Sistiema, będzie ciekawie ^^ Opowiem wam jak wrócę. Módlcie się za mnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie powiem ze nie.
Ćwiczę przede wszystkim dla siebie , ale dodatkowym plusem są właśnie dyskoteki ;D PS. Zamówiłem glutaminę i MASS XXL , narazie mało co mi rośnie po kreatynie ale widzę duza różnice w twardości bickow np. Treningi mam nie łatwe ;D ciężko zaczęło się robić , ale dobrze jest. Tak jak mowie drobne efekty widzę. |
Haha, z takim speedem bedziesz za 3 miechy koksy wcinal, haha :D
|
juz trenadrol i massdrol w planie mam ;D
JOKE!!! ;D hahah |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeczytaj to sobie, bo nie daj bog dalej bedziesz zyl w swiadomosci, ze kreatyna na starcie cos daje ;-). |
|
Cytuj:
|
dietę jako tako mam , jem dużo nabiału itp. kurczaki ryz.
Poza tym prawie wszyscy koledzy zaczynali od odżywek a wyglądają dość dobrze. Paru zaczynało od mocniejszych rzeczy , ale to już ich sprawa. I ja wole wieżyc w to co widzę na własne oczy niż to co piszą w necie. |
Cytuj:
Problem z takim braniem odżywek może cię uderzyć za 5 lat lub za 10, gdy zaczną się ujawniać jakieś skutki uboczne. Bo jaką masz pewność, że ich nie będzie? Kto ci to potwierdzi mając porządne dokumenty? A chyba nie chciałbyś za kilka lat żałować tego, że pośpieszyłeś się teraz o pół roku, prawda? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |