![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cos o Tusku i reszcie bandy czego nie pokaza wam w telewizji:
http://www.youtube.com/watch?v=QIZ4NCOIRdc |
Nie wiem jak ktos moze glosowac na najbardziej obludna i chora osobe na wladze jaka jest Pan Kaczynski. Jest wstanie wszystko powiedziec i wmowic ciemnocie jaka jest polska ludnosc byle dojsc do wladzy. Mysle ze nawet matke by sprzedal jak by dali mu gwarancje bycia glowa Panstwa.
|
Teraz widzę moda na czepianie się słów Jarka na temat towarzyszy z lewej strony. Szkoda, że nie ma takiej nagonki na kompromitujące wpadki Bronisława Komorowskiego.
A Jarek obłudny? Oczywiście, ale to samo można powiedzieć o Donaldzie Tusku. |
Cytuj:
a) Tusk nie kandyduje b) obłuda Tuska nie zmniejsza obłudy Kaczora. |
Cytuj:
A to, co ubzdurał sobie pan Maciarewicz nie jest dla mnie wykładnią politycznej poprawności, tak i więc jego lista jest, za przeproszem, do podcierania się jedynie zdatna. |
Ja osobiscie w wyborach w roku 2010 powstrzymalem sie od oddania glosu.
Byc moze bylo to przyczyna zludnych obietnic ktore nigdy nie byly dotrzymywane. Nie chce miec wplywu na rozpie**ol w polsce, bo nigdy nie wiadomo na jakie zatrute jablko sie zaglosuje...ale jak narazie popieram Komorowskiego w stu procentach. Na Jarka nie ma co glosowac skoro Lech caly czas byl owijany wokolo jego palca. A wiemy jak bylo. Lecz starej babci nie wmowisz ze ten i ten to "terrorysci" dbajacy tylko o wlasne dobro, bo takiej starszej osobie(nie obrazajac jej) zalezy tylko na tym zeby leki byly tansze i szpitale bezplatne a jesli kampania jest w radiu maryja to coraz wiecej umyslow zostaje opetanych przez hipnotyczne dzialanie niektorych partii ktore nigdy nie dotrzymuja slowa. I tak z Polski robi sie kazahstan czy RPA. Nie pozwolmy dojsc do wladzy tym ktorzy chca zniszczyc nasz kraj dla wlasnego dobrobytu!;) |
Dzisiaj Tusk powiedzial cala prawdę o Kaczyńskim, Bronek na prezydenta!
|
Cytuj:
z komuchami. Dziś Bronek z dwoma komunistami tow. Kwaśniewski i tow. Oleksym w ławeczce w pewnej świątyni. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/n...145677--1.html Ciekawe komu tak zależy na naszych danych. Bo chyba nie założycielom nk... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
- głosujący na Bronisława Komorowskiego i Platformę Obywatelską to nie jest człowiek zmanipulowany przez media?????
- dzięki Naszej Wspaniałej 'Liberalnej' Partii http://www.rp.pl/artykul/5,499369_Ro...g_Polakow.html - Kwaśniewski i Oleksy to komunistyczne sowieckie świnie, w latach czerwonych obecni w Partii. - sprawa z nk nie jest offtopem. Wiadomo, jaką partię zasugerowałem, a jest to temat też ogólnopolityczny. |
@Up
nie o to mi chodziło. Denerwuje mnie jak ktoś pisze: Nie zagłosuje na Komorowskiego bo nie chce monopolu w państwie. Czy to się nie równa z tym, że takiemu człowiekowi albo brak argumentów dlaczego zagłosuje na daną osobę i podłabał sobie jakieś hasełko albo został zmanipulowany przez media @Hakuoh Daje stówę, że artiuno wymyślił nową teorie spiskową, łatwo się domyślić jaką : ) |
Cytuj:
Chociaż urojenia mają to do siebie, że nie da się ich przezwyciężyć przez samo pokazanie osobie chorej, że jest nieracjonalna. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdzie ja wspomniałem o Lechu Wałęsie? Hakuoh, lecz się. Jak miał wrócić komunizm skoro dopiero upadł:D?
Co do nk. Wytłumaczcie mi, dlaczego parę dni temu musiałem kilka razy zaakceptować regulamin po 3 latach korzystania z tego serwisu ??????? Co do Bronisława Komorowskiego. Podpisanie przez p.o.(pełniącego obowiązki, nie prezydenta!!!!!!) ponad 50 ustaw w 2 miesiące nie jest dziwne, wcale. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |