![]() |
.........................
|
......................................
|
Cytuj:
|
Wiele osób sie ze mną zgodzi. Sorc to najlepsza postac!!!:D:D ;)
|
Wiec jak to jest z tym knightem?? w poradniku jest napisane ze 1punkt many co 12 sekun a mi rosnie 2 punkty co 5 sekund? jakto mozliwe??
|
Cytuj:
Na bank gdzieś było, wystarczyło poszukac. |
A ja mam takie pytanie... bo gdzies czytalem ze paladyn skilluje tylko Spearami.. czy to prawda? Bo jesli tak to naprawde ciezko.. ;)
|
Cytuj:
PS: Może też skillować kamieniami i tym czym można rzucać. |
Mam pytanie: Gdzie skilowac Sorcererm między 11 a 12 levelm??:) :) :) Prosze o odpowiedź.
|
LOL Sorcem sie nie skilluje == To zupelna strata czasu... moze chodzi ci o expienie?
|
Tak pomylilem się expienie.:) :)
|
Ja chodze 9 lvl sorkiem na dwardy i soldy :cup:
|
super poradnik
Super poradnik!!dzienki niemu bende dobrze czarował :) :) :) :D B) B) B) :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Profesia
Elo @LL.Ja osobiscie mam knighta 16 i dobrze jak narazie mi sie nim gra.Tylko mam jedna prosba zeby ktos zrobil jakis dobry poradnik dla knightow na co moga chodzici expic i jakie skille itp... narx pozdro:cup:
|
No
Cytuj:
to by się przydało profesja : knight:crusader: świat: Secura (THE BEST) lvl:21 skile:54/52(cienko):angry: mlvl:4 (dziś nabiłem):cup: |
lipa
Wziełes wogule poduwage ubiegłoroczny update.Teraz druty i sorce maja ruszczki.
|
OMG jak dla mnie najlepszy jest Knight i tyle
|
ja wlasnie gram moim knightem i skilluje, popatrzylem na mane i zycie i rosnie mi ruwnoczesnie co 6 sec:) :) :)
|
ja akurat mam sorca i nie musze nim grac strasznie duzo czasu ja mam akurat 10 lvl
|
spoko poradnik... ale ja i tak jestem za druidem...!! ;)
Druid rox! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |