![]() |
Hm.. ściągnąłem sobie jakis sprite pack... podczas insatlowania, oczywiscie w ostatniej sekundzie wyskakuje błąd i teraz w ogóle nie moge grać w Tibię... czy wiecie może ską ściągnąć oryginalne sprite'y, albo jakiś lepsze, ale które będa działały?:D
|
yyyyyyyyyyyy.......orginalne sprity sciągają się przy ściąganiu tibi.......
|
@ up Może bys zobaczył date zalozenia tematu -_-. Podpowiem ci jak ten temat byl zalozony to tibia 7.5 była dopiero planowana -_-.
|
Wszystko fajnie, ale gdzie tu jest link do sciagnięcia :confused:
A tak pozatym to te grafiki sa zaj****** :sword: |
@UP Matko Boska! Jakie dziecko! Ogromnymi literami masz napisane gdzie jest link omg (załamka)
|
OMG sry all za ten glupi post, on nie byl mojej roboty...
mój kochany braciszek sie bawil |
super te grafiki !!!
|
:o
Slimaczek, moze powinienes wrzocic rowniez stare grafiki aby mozna wrazie czego wrocic do normy jak by sie nie spodobaly nowe.
|
@UP
Nie pomyślałeś, że możesz sobie skopiować ten plik z normalnymi grafikami do innego folderu ? |
Cytuj:
@topic I bardzo prosze, o zglaszanie bugów, bo jeszcze nikt mi nie zgłosił o buga w chodnikach w np. carlin albo po drodze do venore.. napewno są jeszcze jakies bugi, ale nikt mi jeszcze onich nie powiedzial. tibia.spr zaaktualizuje ale nie wiem kiedy, byc moze wtedy kiedy wyjdzie nowa tibia 7.6 |
przepraszam cie bardzo slimaczek ale cos mi sie tu nmiepodoba :P rotworm wyglada jak Lechtaczka :D
|
Do Ślimaczqa;]
Hm... Skoro nadszedł nowy client do ściągnięcia, czy moglbys zrobic nowe podmienione outfity facca na pacca B) ?? Bardzo bym prosił...
|
Niedawno powstała nowa wersja 7.55, no i wiec macie tibia.spr. Obawiam sie, ze w nastepnym update z tego co widzialem na screenie z tibia.br (na innych stronach tez powinien byc ten screen, nie wiem czemu nie ma), grafika jest za***ista (w porownaniu do tamtej tibii, bo do np. WoWa to to nawet nie doskakuje)
|
@Slimaczek
No siemasz ^^, Czy mogłbyś zrobić nowe stroje pacca (pod 7.6), bez żadnych grafik?? Jakbyś mógł to bym prosił :) @edit Ehhh... nie mogę zrobić i mam takie coś;/ http://img222.imageshack.us/img222/6688/bd6aa.png oraz to http://img220.imageshack.us/img220/5835/ehhh0td.png Help pls? |
zgadzam się z preem przydały by się stroje pod 7.6 jak znajdziesz troche czasu to muglbys zrobic
|
Niestety nie mam juz czasu zeby robic te grafiki. Cipsoft i tak ostatnio zabral sie za poprawe grafik, wiec teraz to mozna wytrzymac. Nie gram juz w tibie dlatego tego nie robie, nie mam czasu szukac nr grafik w nowym update i uploadowac 25mb. Moderator moze to zamknac ale nie usuwac! :P Najwyzej jak to bede chcial kontynuowac to poprosze zeby otworzyl.
A co do outfitow pacc zamiast facc to je zrobilem, ale bez zadnych grafik. Link tutaj. |
fszystko fajnie tylko ze co mam zrobic zebyprzedmioty sie zmieniały??
|
ej slimaczek skond masz takui skin tiibi
|
Cytuj:
|
Super!!!
Superowo ci to wyszlo ja tez tak fajnie sprubuje zrobic ale bede sam tworzyl bo umiem...:evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |