![]() |
Cytuj:
|
@SuPeRMAN
A czy to ważne??? Liczy się, że jemu sie podoba (z resztą mnie też :D). I tak cud ze to znalazłam, bo dzis w necie jak jest obrazek to tylko elfki... @Vomusu Fs czeka w dziale inne... Mam nadzieję że mnie nie wyśmiejesz... |
Elieen mi zrób jakiegoś rycerza na dziedzincu zamku z tarczą z inicjałem C i wogóle ma być fajny taki, czarny pancerz.
Czekam PLX :D P.S Twoje avki są swietne ;> |
Legend of Zelda? Nawet fajne to. :D Ale na pierwszy rzut oka wygląda jak Elf. Jedynie ten miecz z tyłu jakoś mi nie pasuje, ale to pikuś. ^_^
|
No.. Eileen mowilas, ze moj avek bedzie dzisiaj na stronce, wieczor sie zbliza a go nie ma... nie cierpliwie sie graaaah ;p
BTW: :balwanek: balwanek rulez |
Ten avatarek który zrobiłaś jest wypas ale potrzebuje nowy. Taki jakiś traktujący o parapsychologii. Na przykład jakiegoś gościa lewitującego w powietrzu w pozycji leżącej z zamkniętymi oczami (oczmi xD LOL). Aha tylko się nie śpiesz, chcę żeby obecny avatarek jeszcze był przez jakiś czas.
|
Cytuj:
|
Zrób mi taki avatar, co by mi do nicka pasował.
|
Ekhm...
Czekam i czekam i czekam i nic... takie fajne avatary robisz, a ja czekam na Vampa mojego ;) Eh chcę mojego Vampirka! Już prawie minął tydzień, a mojego ni ma... szkoda... |
A ja chciałbym avatarek przedstawiający ciszę.
|
@Majin
Obrazek mam juz fajny sciagniety, teraz to kwestia odpowiedniej przeróbki (trudno bylo mi znaleźć coś odpowiedniego). @Vomusu Mi tam w tym fsie czegos brakuje... @liado Zrobie z gwarantowanym opóźnieniem :D... @hamulec reczy no nie wiem, ale zrobie co moge... @kele cisza... moge ci zrobic naprawde piękną cisze... Niestety stwierdzam, że nie moge zrobić avów w ten weekend bo u nas we wsi jest festyn ("Święto Konia") i bede cały dzień myć naczynia w barze rodziców, a wieczorem śpiewać z orkiestrą... Część obrazków mam już przygotowaną, i tylko pozostaje pomniejszyć i obrobić ręcznie, więc w tygodni będą... |
Ja bym poprosił o jeszcze jednego avka, a mianowicie:
Demona wzbijającego się do lotu, w tle zachodu słońca. |
Hehe Eileen ma troche pracy,jeżeli byś znalazła czas to weś zrób mi avatarka
Opis:Skate[Skejta]który pali i na tle wielkiego liścia Ganji :) Down edit* Złamałeś właśnie jeden z regulaminu tibi.pl czy ja cie wyzywam od "IDIOTÓW"? Hyba nie to weś sie uspokój |
Cytuj:
A pomysł na avatar masz za.je.bis.ty, normalnie luz zią, masta jesteś rozumiesz respekt, jarzysz faze, nie? |
Dlugo sie przymiezalem poprosze o strusia z napisem strus jakas fajna ramka.
|
@Majin
av wstawiony... nawet nie tak źle mi poszedł. Jak bedziesz jeszcze chciał to mam drakule :D @Radek666 O ile się nie myle, to o to samo prosiłeś avagera :). Pokazywał mi ostatnio twoje zamówienie, musze przyznać że PSP robi swoje (musze sobie piratke załatwić) ^^. Jak narazie z nudów na historii zrobiłam szkic. Narazie musze uruchamić skaner :/, ale przy najbliższej okazji zapodam to na kompa. Jesli chodzi o ava, to przekopiuje ten obraz i potraktuje farbami :P @mejlun Złość piękności szkodzi ^^ Ty sam o ile się nie mylę na powitanie na gg napisełeś "cześć, chłopie!" :D. A wszysto przez to że w Tibii jest tak mało dziewczyn :/. @Koronowany rycek II Zrobie na najbliższej nudnej lekcji :D @sknerus Strusia :P !? no to bedzie struś :D @kele kilka wersji, narazie w obróbce (wybiore najlepszą). @reszta robi sie :D |
ja bym chcial jakis fajny avek hmmmm...
jakis smok ( ale nie taki tibijski ) w tle na czele miecz i napis Nozuman albo cos takiego ^^ |
Fajne :D
Super Ci to nawed wyszło ;) |
Poproszę rycerza w knight-secie i warrior helmet, w jednej lapie fs, w drugiej tower shield. Nie chodzi mi tu o jakas glupia sklejke, czy screen z Tibii, tylko taki rysunek. Bardzo ładne te avatarki swoją drogą :)
|
Prosze jakiegos cwaniaka ktory stoi przy ciemniej uliczce i pali papierosa =] Z podpisem cFaniak jakas fajna czcionka;p Z gory thx.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |