Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Zrobie avatara (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31381)

Bambuko 01-05-2005 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
Łooo... kosmos po prostu! :P 2 dni czekałem, aż przywrócą dostęp do strony - i widac, opłacało się. :) Wielkie dzięki.

EDIT: Pozwolisz, że zrobię sobie pasujące tło?

Twój avatar sprawia błędne wrażenie fana TLoZ. Wiesz w ogóle, że to nie jest do końca elf tylko Hylianin o imieniu Link? :P

Eileen 01-05-2005 18:01

@SuPeRMAN
A czy to ważne??? Liczy się, że jemu sie podoba (z resztą mnie też :D). I tak cud ze to znalazłam, bo dzis w necie jak jest obrazek to tylko elfki...

@Vomusu
Fs czeka w dziale inne... Mam nadzieję że mnie nie wyśmiejesz...

Coreone 03-05-2005 20:25

Elieen mi zrób jakiegoś rycerza na dziedzincu zamku z tarczą z inicjałem C i wogóle ma być fajny taki, czarny pancerz.

Czekam PLX :D

P.S Twoje avki są swietne ;>

Descartes 03-05-2005 21:50

Legend of Zelda? Nawet fajne to. :D Ale na pierwszy rzut oka wygląda jak Elf. Jedynie ten miecz z tyłu jakoś mi nie pasuje, ale to pikuś. ^_^

Gunir 04-05-2005 19:06

No.. Eileen mowilas, ze moj avek bedzie dzisiaj na stronce, wieczor sie zbliza a go nie ma... nie cierpliwie sie graaaah ;p

BTW:

:balwanek: balwanek rulez

Liado 05-05-2005 19:02

Ten avatarek który zrobiłaś jest wypas ale potrzebuje nowy. Taki jakiś traktujący o parapsychologii. Na przykład jakiegoś gościa lewitującego w powietrzu w pozycji leżącej z zamkniętymi oczami (oczmi xD LOL). Aha tylko się nie śpiesz, chcę żeby obecny avatarek jeszcze był przez jakiś czas.

Vomusu 05-05-2005 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eileen
@Vomusu
Fs czeka w dziale inne... Mam nadzieję że mnie nie wyśmiejesz...

Ekhm... WYŚMIAĆ!? Fs jest za***isty normalnie czad zair i kongo :D:D Podoba mi siem i ustawiam jako avatar ^^

Hamulec Ręczny 05-05-2005 23:17

Zrób mi taki avatar, co by mi do nicka pasował.

Majines 06-05-2005 07:07

Ekhm...

Czekam i czekam i czekam i nic... takie fajne avatary robisz, a ja czekam na Vampa mojego ;) Eh chcę mojego Vampirka! Już prawie minął tydzień, a mojego ni ma... szkoda...

Kele 07-05-2005 12:31

A ja chciałbym avatarek przedstawiający ciszę.

Eileen 07-05-2005 19:30

@Majin
Obrazek mam juz fajny sciagniety, teraz to kwestia odpowiedniej przeróbki (trudno bylo mi znaleźć coś odpowiedniego).

@Vomusu
Mi tam w tym fsie czegos brakuje...

@liado
Zrobie z gwarantowanym opóźnieniem :D...

@hamulec reczy
no nie wiem, ale zrobie co moge...

@kele
cisza... moge ci zrobic naprawde piękną cisze...

Niestety stwierdzam, że nie moge zrobić avów w ten weekend bo u nas we wsi jest festyn ("Święto Konia") i bede cały dzień myć naczynia w barze rodziców, a wieczorem śpiewać z orkiestrą... Część obrazków mam już przygotowaną, i tylko pozostaje pomniejszyć i obrobić ręcznie, więc w tygodni będą...

Radek 666 07-05-2005 22:55

Ja bym poprosił o jeszcze jednego avka, a mianowicie:
Demona wzbijającego się do lotu, w tle zachodu słońca.

Koronowany rycek II 08-05-2005 07:47

Hehe Eileen ma troche pracy,jeżeli byś znalazła czas to weś zrób mi avatarka
Opis:Skate[Skejta]który pali i na tle wielkiego liścia Ganji :)

Down edit*
Złamałeś właśnie jeden z regulaminu tibi.pl czy ja cie wyzywam od "IDIOTÓW"?
Hyba nie to weś sie uspokój

S.P.M 08-05-2005 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek II
Hehe Eileen ma troche pracy,jeżeli byś znalazł czas to weś zrób mi avatarka
Opis:Skate[Skejta]który pali i na tle wielkiego liścia Ganji :)

to nie jest on, a Ona, idioto...
A pomysł na avatar masz za.je.bis.ty, normalnie luz zią, masta jesteś rozumiesz respekt, jarzysz faze, nie?

sknerus22 08-05-2005 22:15

Dlugo sie przymiezalem poprosze o strusia z napisem strus jakas fajna ramka.

Eileen 09-05-2005 22:35

@Majin
av wstawiony... nawet nie tak źle mi poszedł. Jak bedziesz jeszcze chciał to mam drakule :D

@Radek666
O ile się nie myle, to o to samo prosiłeś avagera :). Pokazywał mi ostatnio twoje zamówienie, musze przyznać że PSP robi swoje (musze sobie piratke załatwić) ^^. Jak narazie z nudów na historii zrobiłam szkic. Narazie musze uruchamić skaner :/, ale przy najbliższej okazji zapodam to na kompa. Jesli chodzi o ava, to przekopiuje ten obraz i potraktuje farbami :P

@mejlun
Złość piękności szkodzi ^^ Ty sam o ile się nie mylę na powitanie na gg napisełeś "cześć, chłopie!" :D. A wszysto przez to że w Tibii jest tak mało dziewczyn :/.

@Koronowany rycek II
Zrobie na najbliższej nudnej lekcji :D

@sknerus
Strusia :P !? no to bedzie struś :D

@kele
kilka wersji, narazie w obróbce (wybiore najlepszą).

@reszta
robi sie :D

Nozuman 09-05-2005 22:59

ja bym chcial jakis fajny avek hmmmm...
jakis smok ( ale nie taki tibijski ) w tle na czele miecz i napis Nozuman albo cos takiego ^^

Majines 10-05-2005 07:18

Fajne :D

Super Ci to nawed wyszło ;)

Aval'yah 10-05-2005 19:33

Poproszę rycerza w knight-secie i warrior helmet, w jednej lapie fs, w drugiej tower shield. Nie chodzi mi tu o jakas glupia sklejke, czy screen z Tibii, tylko taki rysunek. Bardzo ładne te avatarki swoją drogą :)

cFaniak 10-05-2005 19:42

Prosze jakiegos cwaniaka ktory stoi przy ciemniej uliczce i pali papierosa =] Z podpisem cFaniak jakas fajna czcionka;p Z gory thx.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47.